här ligger du lummig och grön !
skolan  med skogen som skolgård.
en dold pärla .
jag tror nog att det tär på oss föräldrar mer än barnen,att inte  veta   för mig är det en stor stress   vela fram och tillbaka vilket är rätt hur gör vi hur kommer framtiden  bli ....många funderingar i skallen just nu
så ledsen att  deras lärare  väljer att sluta  men jag förstår henne  fullt ut ..
i dag blev ma  bjuden på fika  av henne  tycker sånt är svårt har alldeles för lätt till gråt för sånt t  och jag kände mig en smula mal placerad .  jag avskyr hej då     det är så laddat  assistenten    på skolan är svårats att säga hej då till en sån fin tjej   hoppas vi ses till hösten igen 
ucsh  hur ska det bli pch gör vi rätt  suck

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jag funderar på min framtid   visst jag är nöjd som städerska  det är helt ok 
men mina tankar vandrar i väg på annat   
jag blir mer och mer sugen på att arbeta med barn    men samtidigt känner jag mig så feg    man är likaom i sin trygga zon  men oj vad små förskole barn  är roliga   eller  tänk  att få  bygga en fantasi värld med ett gäng  7 åringar så kul  .varför är jag så feg !!!! 

Likes

Comments

skol avslutningen  klar för i år !
jag vet inte om det är med sorg eller lättnad detta året  känns sorgligt  konstigt och ja jag vet inte ...
vi har avslutning i kyrkan barnen var sommar fina  och soliga trots det ös regninga vädret.
prästen höll ett väldigt fint och roligt tal som nog fastnade i barnen huvuden .
han frågade vem är mest värd  Zlatan  eller en skrikande  nyfödd bebis han  pratade om vad respetive kan  osv   barnwn fick dela med sig deras tankar   han slutade med att berätta  att dwt spelar ingen roll  vad du gör  kan eller äger   det viktigaste är vem du är (din kärna).
efter  avslutningen  åkte vi och käkat pizza med några kompisar  hela grabbligan fick ett eget  bord

vi har haft super mycket  krångel med den stora bilen  borde nog inte köra den alls men vad tùsan gör man pengar finns inte så klart i dag  när vi körde från byn så dog den  suck i bland  räcker det liksom....

Likes

Comments

Jag är så långt i från ett helgon  jag kan komma,  jag   svär  brusar upp blir skit förbannad   kan även släng o dörrar banna pch förbjuda .
De säger små barn små bekymmer stora barn stora bekymmer .....
det är banne mig lättare  med små barn jag tar hellre  ett skrikande barn i affären än en 12 åring som smäller dörren i ansiktet på mig .
Är man misslyckad  gör man fel ?
  min äldsta har så många svårigheter   han tror inte på sig själv  vi peppar pch peppar  han sitter helst framför datorn  vill inte umgås  fast han gärna vill men vågar inte (tror jag ).  spelar online med kompisar  han är omtyckt i skolan men drar sig undan istället för att gå framåt så känns det  som han backar .  .
när vi kommer hem så pockar hannpå uppmärksamhet  kan vi göra det el det el det NI VILÖ AÖDRIG GÖRA NÅTT MED MIG  ekar det mellan väggarna  .
hur i helvete ska ma  göra  hur mycket kan man pucsha sitt barn att vara med andra ?
kan tillägga att vi verkligen försöker ge honom det han behöver i tid men i bland orkar man inte  och att kräva  att vi ska spela fotboll   hela tiden  när vi har flera pojkar i området som gärna spelar.   det är så svårt.
i allafall i sommar både jag och maken jobbar   fram till semester och då har vi satt de två äldsta på fritids  3 dagar i veckan och vi har pratat mycket  om detta hemma att det blir fritids 3 dagar  i veckan  för att just inte det ska bli  dator spel dygnet runt för den äldsta  det är flera i den åldern som ska gå  så de blir ett litet gäng . pch jag ser inget fel i det  3 dagar i veckan   vara på fritids spela boll  bada osv   men william bröt i hop fullstämdigt  och menade på att jag föratört hans liv . gör jag  fel ?
suck  måtte det bli lättare

Likes

Comments

frys rens och maten är nere.,  solen lyser himelen är oskyldigt blå.
jag vet inte men det är så mycket nagativitet och oro kring mig nu mitt jobb där pratas det hur ska det bli vilka ska va kvar osv  . mina barns skola blir  av med sin lärare nu  och där atår några elever utan  lärare . Hur ska det bli   var ska vi bli av oro pch uppror i klassrummet alla  är skol trötta och vill hem  suck!!! så mycket tung energi.  jag rensar land  och gabriel  skjuter med vatten pistolen . vi försöker  tanka sol energi och nya tankar 

Likes

Comments

det är sjukt vad tiden försvinner inser kanske att bloggandet inte är för mig .
tiden finns INTE  riktigt .

denna månad har inneburit sol värme trädgård  vi kämpar på med vår altan  fattar ni vad dyrt det är desutom tyckte min bil att det var dags för att gå sönder så jäkla tröttsamt där sprack vår plan.
vi var även  på 2 års kalas eller halva familjen var den andra var på fotboll det upptar oxå väldigt mycket tid
men på kalaset slog det mig vad isolerade  vi varit det händer så mycket i syskonens liv och vi är totalt omedvetna om det .
mycket vårt fel mitt fel men har verkligen inte orkat ... så syskon  förlåt .

i dag på jobbet hade jag sällskap av en  fantastisk liten kille som skulle hjälpa mig städa   j2i mer jag går i den miljön  med barn   så känner jag att det är kanske här jag ska vara   dock är jag nog så feg att jag inte vågar ta steget .  fritidsledare  tyckte minsann att jag borde gå in som vikarier  och det lockar med   är det fags kanske att byta spår  vågar jag ? jag vet inte  men bra roligt är det att vara i den miljön .

morsdag passerade med  maken och barn bjöd på fika  på ett litet fik mysigt  och där gjordes det sommar planer    vi ska minsann ta tåget till malmö i sommar pch shopa  lite  strö runt och fika    hoppas vi kommer i väg .

så  till sist  även om jag inte är så aktiv så vet du var jag finns ❤

Likes

Comments

skönt med en sån här extra dag  har gått runt och tänkt att det är söndag     men jisses vad snabbt det går alla våra helger .
  fredag jobb hela dagen så väl hemma på em var man helt slut  åt en lättar  kvällsmat sen i väg på fotboll när visseltofta  spelade hemma   spännande match och en varm kopp te smakade väldigt gott efter.
Lördag  så fick vi dela på oss jag pch halva bara skaran  åkta till hanaskog  där lucas skulle spela  och anders åkte till höör där wille o alex skulle spela  väl hemma sen  så blev det lite plock och lek lego bygge med bygg en robot  tävling (jag förlorade ) . ....
söndag och valborg  stor handlade bara med de små killarna jisses vad duktiga de var  sen senare på em så  fick vi gäster  det blev  knyt taco  mumsigt och så begav vi oss till elden   killarna gick fackel tåg  vi fikade  och kollade på fyverkerierna   blev otroligt kallt  framåt nio  .
söndag .  dagen börjar tidigt som alltid tvätt  och annat göromål som vanligt  på morgonen  . när  vi sitter och käkar frukost  så hör vi världens smäll  alltså det låter som om någon av killara typ  skulle välta en bokhylle eller nått... vi letar o letar hittar inget  konstigt ! vi dukar av och jag ska tömma tvättmaskinen  DYNGSURT  tänker lilla vandal har du  nu fipplat med den igen  sätter den på på  centrefugering   och går där i från   ... väl tillbaka   upptäcker jag att den inte cetrrifugerat  igen   skruvar  bort bakstycket   ja där ligger  driv remmen  2 bultar  och en jäkla bukla .... (  därav den mystiska  smällen )  i blan blir man bara så trött.

jaja vi har inte tid med tvättmaskinen nu  för vi ska på kosläpp super mysig tradition    mysigt att klappa kalvar  titta på  dom glada kossorna som studsar ut   atora glada tanter 🐮🐮🐮🐮🐮❤.
när fikan är uppäten och vi är hemma    ordnat en my tvättmaskin  kopplar in den med spänning då vi ej vet om den funkar eller  ej  luktar fan gör den   men tro det eller ej   den går i gång  vi får tvätta 3 ggr med ättika innan den är lukt  fri   woho  ....
så nu har vi en 5 kg tvättmaskin med en super liten trumma     och medelade herrskapet att hädanefter   är man spar sam med kläderna eller lär sig tvätta själv .

vi hr även hunnit med att klippa gräset kladda med vatten grävt rent en rabbat som jag ska fundera ut vaf jag vill plantera i  gjort ett krydd land  för framtida  kryddor . grillat grillspett och kollat på pippi . efter denna helg så inser man att man behöber banne mig en dag extra ledigt ❤
HA DET GOTT .

Likes

Comments

Nu har jag krupit i säng med min vete kudde och av  sällskap av min ägglossning  helt jäkja underbart  *pust *.
vi är uppochner nu  det är lite jobbigt  den ena sonen brottas med känslor som han ej kan förklara han är arg och orolig vi försöker hjälpa och stötta  inte det lättaste  nu ska han få samtals hjälp så hoppas han kan få lätta sin börda han bär på  . Hoppas det hjälier och han får ro .
min andra son känner sig utanför  fast ändå inte  han  har blivit som en hack kyckling  så där jobbar vi med jätte mycket med kamratskap och  själv känsla  så hemskt med mobbing  jag förstår inte hur man kan utsätta någon för det ..
jag själv var på sjukhuset i dag  vet inte vad jag ska känna faktiskt  jag var   så inställd på en sak  så blir det nog inte  så   .. jag ska fundera vilken väg jag ska ta.   men det är så svårt  jaja vi får se. 

Förra helgen hade vi kalas för  Lucas som fyllde år ( i januari 🙈).  det blev ett öyckat kalas även om det var  lite kallt  grillad korv .popcorn  ätar tävling . 5 kamp med säck hoppning .stövelkast och kast med kissig blöja .  disk svamp race och pil kastning .    korv med bröd leken  och avslutades med skatt jakt.  Lucas var hel nöjd.
  denna helg hoppas jag vi hinner plantera lite ute  och bättre väder  det är massa fotboll i helgen med.   .
nej nu ska kag krama kudden  ha det gott

Likes

Comments

Natten till i dag  måndag så vaknade gabriel upp med en ordentlig feber  så varm denna lilla kille  i morse var tempen låg igen men han har varit låg i dag vår lilla virvelvid har mest suttit och pysslat eller velat sitta i knät .  vi sov lite middag i dag  med kollat på massor av film  som en lat söndag fast måndag.
nu i kväll var det lite mer fart i honom  så förhoppningsvis  behöver vi bara en vabb dag så kan vi återgå till vardag igen .

jag måste  ta upp en grej  har nog skrivit inlägg om det tidigare  men mens kopp jäklar vilken uppfinning jag är lyrisk  jag med min rikliga menstruation  får visseligen tömma den oftare  men  att slippa känslan  av att det konstant rinner  är underbart.
synd att den inte hjälper mot alla andra mina kvinno relaterade problem   det hade varit bra.
jag väntar än på kallelse till gyn  och jag vet inte !  jag börjar vackla  har kommit i en sån svacka igen där  något sknas mig att det är orättvist     har lite svårt att glädjas   åt andra  vilket är otroligt jobbigt
  det är bara en sån löjlig grej en dröm man aldrig ens kommer snudda vid .  så otroligt tråkigt  och orättvist.
nej hoppas jag blir kallad  snart kanske ta tag i det här att prata med någon igen  jag vet inte   ..... ETT STEG FRAM OCH TVÅ BAK .

Likes

Comments

för 12 år sen helt galet sjukt.....  12 år ungen blir 12 år .........
jag ska försöka bita ihop  men har svårt barnens födelsedagar då är jag ett böööööölllllll monster...12 år.

vi hade lite släkt kalas idag + påsk firande
hans enda krav var snickers och buffe .
och den lilla 2 åringen blev med firad av alla kusinerna .

12år ........

Likes

Comments