hej😀
bjuder på en snygg bild/sefie på me-myself-I idag😀inte är det nån speciellt trevlig dag heller.snarare tvärtom. En ledsen dag att blicka tillbaka på det förflutna. Idag skulle mamma ha fyllt 63. men hon dog ju för snart 5 år sen så det har blivit blommor på graven igen istället  för på hennes och pappas altan där vi oftast firade henne förr. Jag är bra på att förtränga och låtsas som att det regnar istället för att prata om känslor för det mesta men det är klart att den här dagen är aldrig kul..

det har blivit mer blommor på graven sen igår. var dit en dag tidigare i år för att jag var osäker på om jag skulle ut och fara idag. Min goa vän  AnnaLena och jag har planerat en tur runt Stekkenjokk.nu när vi pratat ihop oss så bestämde vi så till slut att vi far nästa vecka.Ska bli kul!Laddar batterierna till alla kameror och mig själv hihi😉

Hon var hit och surrade och drack kaffe för en stund sen så har haft trevligt också denna regniga dag..😀

här en "gammal"bild från en roadtrip vi gjorde för några veckor sedan. 😁lika glad och tokiga som alltid när vi träffas😜

Jag funderar just vad jag gjort sen sist och svaret blir lite smått och gott. Förra fredagen var det skolavslutning och syrrans pojke slutade nian. Blev bjuden på smörgåstårta och lite annat smått och gott och framförallt trevligt umgänge med syskon pappa mormor med flera. Enda som saknades i vanlig ordning var vår syster som bor i Sundsvallstrakten med familj.

var ute och åkte och fotade lite i lördags. hade tråkigt så blev en impulsiv  liten åktur bara. men alltid trevligt. ångrar bara att jag inte tog med nåt fiskespö för jäklar i min låda vad det vakade.  fiskarna hoppade som galna i tjärnen jag stannade vid. allt var superhärligt  förutom all mygg som invaderat skog och mark nu..

var en massa fåglar i farten också.  ett helt gäng med sidensvansar men också sorter som jag inte varken känner till utseende eller läten. Ska göra mera efterforskningar för jag vill veta vad det är/var..Nu har jag inte tid att skriva mer,har lite annat att göra och planera inför midsommar!kram och ha en fin tisdag nu alla😀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments