ledig dag och sambons födelsedag. Inget våldsamt firande planerat men tårta och tillbehör inhandlat för ev spontana besök.😊 Redan en kompis som varit förbi men han var inte sötsugen så bidde bara kaffe..

En av mina bästa vänner är på väg till Strömsund också just nu. varnade henne för   alla älgar som är på vägen just nu med anledning av att deras mammor snart ska kalva igen och måste stöta bort sina fjolårskalvar. Har sett 3 älgar på några dagar  men min dotter var "värre" och såg ett 10tal älgar mellan Hammerdal och Östersund i helgen som var. 

ja detta var en älgoxe men det var ändå rätt kul att känna närheten när jag fotade och pratade med honom haha😉Kanske därför han gjorde som strutsen och begravde huvudet när jag blev för jobbig😉skämt åsido . alltid kul med närkontakt och så nära som jag var de 2 senaste gångerna har jag aldrig varit förut (förutom när jag suttit kvar i bilen)

Blir ev en tjejkväll med skönhetstema,hår,smink ,naglar tillsammans med min väninna ikväll. Roligt att variera sig. allt är inte bara djur foto och fåglar även om det kommer högt 😊

nu dags att fixa lite mer här hemma. ha en fin dag nu alla 😀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments