Postad i: Resa

Denna dag har varit den varmaste hittills. Har runnit svett på exakt hela kroppen haha. O inte blev det bättre av att åka ut till z:s familjs andra hus heller. Som ligger helt öppet mitt bland risfält och utan ac. Kontrasterna här på landsbygden i Thailand är iaf väldigt stora mot vad det är hemma i Sverige. Man inser ju nu hur van man är med alla bekvämligheter. Som idag så fick man duscha genom att hälla vatten från en tunna på sig. Dock var detta väldigt skönt i denna stekhetta värmen haha. Väldigt avkylande och välbehövligt!

Så idag så åkte vi alltså till deras andra hus som inte ligger jättelångt ifrån deras andra hus. Dock ligger detta som sagt verkligen ute på landet. Huset och byarna runtomkring här är omgivna av risfält.

När vi kom till huset så tog jag och Z en tur på moppen runtomkring vid risfälten och de närliggande småbyarna.

Är riktigt härligt att få uppleva landet som det faktiskt är och inte bara se turistorterna!

Kan ju dock säga att man blir lagomt uttittad här som vid. Haha vilket är väldigt ovant!

Efter moppe turen så åkte vi till en förskola, vilket familjen brukar göra varje gång de är i Thailand. Där gav vi barnen lite kläder och sedan vart det en väldigt massa kort tagna, dom är verkligen expert på att ta mycket bilder och bilder överallt i detta land.

Men som jag sa innan så blir man väldigt uttittad som vit här. Och hos barnen på förskolan vart det inte bättre. Många av dom har ju inte sett någon vit förut så de hade väldigt stora uttstirrande ögon när jag klädde på dem de nya kläderna! Som sagt just nu är vi riktigt ute på den Thailändska landsbygden i öster så här finns det inte många andra nationaliteter är Thai.

Har varit en helt okej och väldigt svettig dag här som avslutades med grillning. Kött, fisk och bläckfisk vart det. Mumma!

Nu ska vi krypa ner i sängen och sova tidigt. För imorgon ska vi på marknad redan klockan sex på morgonen. Snark Zzzzz.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Filed under: Resa

Likes

Comments