Header

Nu har man lämnat barnen vid skolbussen och så i dag blir det en sådan dag som att städa, tvätta och får det mesta i ordning!! Jag är den som avskyr att städa egentligen, men ändå tycker jag inte om när det är rörigt överallt...vill helt enkelt ha det snyggt omkring mig!! Tror nu inte att jag är pedant, för det är jag verkligen inte!! 😉

Idag blir det fotografering i skolan och det kommer bli så roligt att få se dessa bilder sen...då blir det att beställa lite bilder! 😊

Vad händer hos er idag??
Här blir det en tråkig dag för min del!!

Ha en underbar dag på er Alla!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I en tid så har det varit rena kaoset med renoveringen här hemma. Känns som att vi aldrig blir färdiga.....men man får nog infinna sig i det!!

Vi håller på att renovera vårt kök och det börjar i alla fall ta form och fint kommer det att bli!!

Här är lite av det som vi har gjort!!

Vi satte upp kaklet för ca två dagar sedan och det vi har kvar är väggar, tak och nya skåpsluckor!! Så det är rätt mycket kvar att göra!!

Det ska bli skönt när det blir färdigt!!

Likes

Comments

Kräftan

Kräftbruden är den som faktiskt har hela paketet när det kommer till kärleksrelationer. Här hittar vi någon med hjärtat på rätta stället. Hon är känslig, mysig, vill alla väl, en riktig mamma som ser till att allt flyter på. Hennes famn går det alltid att känna sig trygg i och hon skulle göra vad som krävs för sin älskling. Däremot är hon extremt känslig för hur verkligheten ser ut och vill gärna ha saker inlindat i bomull. Va absolut inte hård eller anklagande mot henne, då finns det tyvärr en dörr ut. Hon hjälper gärna till, ställer upp när som och kommer stå vid din sida så länge du står fast vid hennes. Detta är ingen tjej som sviker. Hon kommer inte be om er uppmärksamhet men hon söker den allt, och hon vill aldrig bli avvisad.

Finns det någon här som är kräftan som horoskop??

Likes

Comments

Ni får förlåta mig ännu en gång...för mina jättehopp mellan inläggen!! Jag har haft helt enkelt  fullt upp både med jobb och hemma!!
Just nu så renoverar vi altanen...hållt på en tid nu..men det är snart färdigt!! 🖒😊
Sen så började jag för ett tag sedan på mitt sommarvikariat....hade tio veckor, men nu så är det bara åtta veckor kvar!!
Tiden går ju så himla fort när det är mycket som ska göras!!

Kommer med fler inlägg senare idag..måste fortsätta att jobba!! Ha det gött så länge!! 🙃

Likes

Comments

Facebook
Blogkeen
Nouw