Header

Kräftan

Kräftbruden är den som faktiskt har hela paketet när det kommer till kärleksrelationer. Här hittar vi någon med hjärtat på rätta stället. Hon är känslig, mysig, vill alla väl, en riktig mamma som ser till att allt flyter på. Hennes famn går det alltid att känna sig trygg i och hon skulle göra vad som krävs för sin älskling. Däremot är hon extremt känslig för hur verkligheten ser ut och vill gärna ha saker inlindat i bomull. Va absolut inte hård eller anklagande mot henne, då finns det tyvärr en dörr ut. Hon hjälper gärna till, ställer upp när som och kommer stå vid din sida så länge du står fast vid hennes. Detta är ingen tjej som sviker. Hon kommer inte be om er uppmärksamhet men hon söker den allt, och hon vill aldrig bli avvisad.

Finns det någon här som är kräftan som horoskop??

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ni får förlåta mig ännu en gång...för mina jättehopp mellan inläggen!! Jag har haft helt enkelt  fullt upp både med jobb och hemma!!
Just nu så renoverar vi altanen...hållt på en tid nu..men det är snart färdigt!! 🖒😊
Sen så började jag för ett tag sedan på mitt sommarvikariat....hade tio veckor, men nu så är det bara åtta veckor kvar!!
Tiden går ju så himla fort när det är mycket som ska göras!!

Kommer med fler inlägg senare idag..måste fortsätta att jobba!! Ha det gött så länge!! 🙃

Likes

Comments

Idag har man jobbat en delad dag och är helt slut nu ikväll...man ska inte klaga, för jag trivs verkligen med mitt jobb!! Jag känner att jag gör något nytta för de äldre!! 😊 Skulle aldrig tänka mig något annat arbete!!

Men iaf så blev våra kabbeltrummor hemkomna...för jag hade ingen plats till att måla dessa här hemma..men nu så!
Jag är inte riktigt färdig till att placera dem på plats och fått det riktigt i ordning än som planerat, som jag trodde att jag skulle orka idag när jag var hemma mellan passen...men jag var helt slut i kroppen, så det fick bli en vilostund istället!!
Men jag tog iaf en bild på en av dem..som jag hade lovat!! 😊 Det kommer fler bilder sen när dem är på plats och så!!
På bilden ser den ut som att den är gul..men det är den inte, de båda är vita!!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Blogkeen
  • Nouw