Header

Idag har man jobbat en delad dag och är helt slut nu ikväll...man ska inte klaga, för jag trivs verkligen med mitt jobb!! Jag känner att jag gör något nytta för de äldre!! 😊 Skulle aldrig tänka mig något annat arbete!!

Men iaf så blev våra kabbeltrummor hemkomna...för jag hade ingen plats till att måla dessa här hemma..men nu så!
Jag är inte riktigt färdig till att placera dem på plats och fått det riktigt i ordning än som planerat, som jag trodde att jag skulle orka idag när jag var hemma mellan passen...men jag var helt slut i kroppen, så det fick bli en vilostund istället!!
Men jag tog iaf en bild på en av dem..som jag hade lovat!! 😊 Det kommer fler bilder sen när dem är på plats och så!!
På bilden ser den ut som att den är gul..men det är den inte, de båda är vita!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är våran öppna spis äntligen klar!! Kommer bli så himla mysigt nu på kvällarna!!! 😍

Innan idag så målade jag såna där kabeltrummor...2st!! Dem blev jättefina och är nöjd blev jag med!! Så dem ska jag ha ute vid entrén och en vid soffan som sidobord..som jag skrev innan i ett annat inlägg!!! Kommer ett inlägg på dem någon gång i morgon..så håll utkik!! 😊

Va tycks?? 😊

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig till slutet med den öppna spisen!! Har redan målat den en gång...ska snart måla den en gång till!! Får nog måla den ett par gånger till!! Men det syns redan att det kommer bli super bra!! Längtar bara tills jag får använda den...idag hade det varit en perfekt kväll att kunnat använda den, för det har varit en kall och regnig dag!! Super trist dag alltså!!

Annars har det inte hänt så mycket...förutom att det tråkiga som man måste göra i mellanåt...STÄDAT OCH TVÄTTAT!! 😓

Hur har eran dag varit?? Har ni också haft rena skitvädret idag??

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig slapdag för min del...kollade lite på film och villat lite, när barnen var på dagis och i skolan!! Sover så himla dåligt på nätterna..vaknar, somnar och vaknar igen osv...ingen anledning till varför jag gör det!! Men är rätt utvillad nu iaf!! Hihi!!

Jag skrev i ett inlägg för ett tag sen att jag hade bestämt mig att börja träna...jag börjat lite smått, men det går framåt iaf...mer och mer blir det!! Får ta det lugna i börja och sen utöka tiden!!
Jag tränade för nåt år sen..men tappade lusten rätt så snabbt, men denna gången så är jag mer motiverad och mer bestämd sen innan!! 😎

Likes

Comments

  • Facebook
  • Blogkeen
  • Nouw