Header

På min lediga dag....så har jag haft en lugn och skön stund för mig själv här hemma medan barnen och min kära sambo har varit iväg hela dagen!!
Medan dem var iväg så passade jag på att njuta med en film och sedan fick jag bara lusten att fixa i ordning i vår tvättstugan...manglade, tvättat en massa och mm!! Hmm, känner mig rätt nöjd med att fått det fixat...så jag har inte bara varit på latsidan!! Hehe!! Bara en viss hårboll!! 😂

Så denna dagen har varit rätt så ok ändå!! 😊

Snart blir det att hoppa in i duschen och sen lägga sig, blir upp tidigt i morgon och lämna barnen både på skolbussen och dagiset!!
Sen blir det att fixa lite här hemma....innan man ska cykla iväg till jobbet!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen blir det att få jobba lite ikväll...har varit ledig i alldeles för länge nu.så äntligen!! Har saknat jobbet lite och få komma hemifrån ett slag och få träffa lite andra människor för omväxlingen skull!! Det behöver man i mellan åt!!

Men först så blir det att plocka undan lite och tvätta lite innan man cyklar till jobbet!! Så det blir inget påskfirande för min del..men för det gör inget, för vi firar inte den så som julafton och mm!!

Så glad påsk på er!!

Likes

Comments

Idag har jag varit extrem trött och hängi..det är nog den tråkiga vädret som dras över skåne...bara regn och regn!! Skitväder som sagt..vill ju ha sol och värme nu!! 😒

Sen så under dessa senaste dagarna, så har jag haft stora tankar om att börja träna här hemma! Eftersom jag har lagt på mig en heldel och känner mig som en uppblåst flodhäst...och trivs verkligen inte med mig själv och mår helt enkelt jättedåligt med min vikt!! Så jag har gjort ett stort beslut att börja träna och komma i slutänden till min fd 60kg!! Men min mål nu är att först komma ner 70kg och sen därefter 65kg och sen 60kg!!
Hoppas bara att man lyckas.....men jag ska lyckas så är det bara!! 😏

Har ni några bra tips på att lyckas att gå ner i vikt, så är jag verkligen tacksam om era tips och erfarenhet!! Skriv gärna!! 😊
Många kramar!! 💞

Likes

Comments

Man blir så ledsen och arg...när något sådant här händer!! Tydligen så är det här bara en början av allt elände....det blir bara värre och värre för år som går!! Hur kan man ens ha en sådan tanke om att skada och ta dö på oskyldiga människor!!??

Mina tankar går till de omkomna och alla dessa anhöriga!! 💖😢

Likes

Comments

Jag har kollat på fotlänkar i en längre tid..skulle vilja beställa en, men vet inte vilken inför vår och sommaren! För jag har fasnat för några stycken! Så nu skulle jag vilja ha lite hjälp av er vilken som är snyggast....har lite beslutsångest!!!😂

Tack på förhand!!

Om det är någon av er som är intresserad själva..så har ni länken längst ner på sidan!

1.

2.

3.

4.

Tryck på LÄNKEN här!!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Blogkeen
  • Nouw