1 helt fantastiskt år ❤

Igår hade jag och min kärlek våran årsdag!
tänk att detta året gått så fruktansvärt fort, herregud känns ju nyss som jag träffade honom på stan med en 4 veckors Zigge och åt glass 😍 Vi hade pratat väldigt länge innan vi finally tog tag i det och sågs, vilken tur att vi gjorde det, undrar vad som hänt annars, vad hade jag gjort då tro? Jonas har ju varit min klippa som peppat mig till att göra saker som för mig varit jobbigt, han peppar mig även till att göra nya saker i livet, är så tacksam att han valt att leva livet med mig  😍

Haha kommer ihåg att nån sa "Du kommer inte få Jonas" och en annan sa "Är du seriös med Jonas" och att jag inte är värd honom osv, till er vill jag bara säga fuck you! 😋

Tack min älskling för att du är min och tack för att du är som du är för att du är höjden av perfektion och utan dig skulle jag gå under, tack för allt du gjort och gör för mig ❤
Jag älskar dig så ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej, blir inte så mycket bloggande nuförtiden, livet kommer liksom ivägen!

Det som hänt sist är att Zigge fyllt 1 år och han fick en superfin dag med alla våra nära och kära ❤ 

Jobbar rätt mycket nu och Jonas med så vi möts typ i dörren och säger hej och hejdå och ses inte på flera dagar då jag oftast slutar så sent att jag måste stanna i stan flera dagar i sträck, jag tycker detta är skit jobbigt men snart har jag jobbat klart och så får jag ju cashmoney. Nu när jag tänker efter har jag haft sommarjobb sen sommarlovet mellan 9 och 1an, förutom förra sommaren då såklart! Det är inte illa pinkat! 

Och snart har jag och min andra hälft,sambo och fästman klarat av vårat första år, helt underbart att han orkat med mig i ett år 😂

Jag älskar honom så oändligt mycket och upplever äkta kärlek med hobom, vilket jag aldrig trodde skulle hända efter allt jag varit med om! Tacksam så det är inte klokt! Jonas om du läser det här så ta åt dig för du är mitt allt ❤

Snart är det dags för inskolning för Zigge och skolstart för mig! Ska bli skönt med lite vardag! 

På familjerättsfronten står det totalt jävla stilla.. 


Tack o hej leverpastej!

/F♡


Likes

Comments

​Varje dag lever jag med mina tankar om att jag gjort fel, att jag gjorde fel som råkade bli gravid, att jag gjorde fel som behöll Zigge, jag vet att inget av det där är sant men F präntade in i mitt huvud hur allt jag gjort och gör är fel, allt han sa till mig var så hårda och hemska ord och fortfarande så här snart 2 år senare äter sen fortfarande upp mig och får mig att må extremt dåligt, känns verkligen som jag gjort något fel och tanken att han går runt och säger att jag blitt gravid med flit gör ännu mer ont..

Och inte bara det allt krånglar med familjerätten och jag vill bara allt ska vara över.. jag längtar så tills jag och Jonas gifter oss så att han kan adoptera Zigge så slipper jag denna skit och nej jag vill inte gifta mig med Jonas därför utanför att jag älskar honom mest av allt (förutom Zigge då) 

Nä nu ska jag forstätta må dåligt 


Adios!

Likes

Comments

​Måste få ventilera lite..

F verkar på fullaste allvar tro att jag blivit gravid med flit... han har säkert sagt det till folk men  jag vill förtydliga att jag INTE blivit gravid med flit, jag åt ppiller, hade nyss påbörjat mitt 3 dje år på gymnasiet, varför skulle jag då bli gravid med flit? Sjukt.. 

Och sen så säger han att allt är mitt fel också... well mitt samvete är rent eftersom jag skyddade mig! 


/Fanny M 

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag bloggade så tänkte uppdatera er lite!

Zigge har hunnit bli 8 månader och varit i Spanien, han var så duktig på flygresorna så det fanns inte, otroligt stolt! Bästa ungen att resa med, sov nästan hela vägen.

Han väger nu 9,3 kg och är hela 71 cm lång, kanske blir en lång kille endå?

Jag har börjat inskolas på mitt nya jobb, känns kul att få komma hemifrån då och då !

Slänger upp lite bilder från resan osv :)


Likes

Comments

Hola! 

Jag har alltid varit modellen större, inte alltid men väldigt läänge! Vilket jag såklart fått höra från alla håll och kanter och det som fått mig må väldigt dåligt, konstigt hur ett par siffror på en våg och lite fett kan få en att se ner på sig själv så otroligt mycket.

Alltid har jag varit tjejen som varit fet och haft små tuttar vilket inte är en bra kombo, det förstår ju vem som helst! 

Alltid har jag varit tjejen som killar valt bort och istället valt mina vackra tjej kompisar (vilket jag såklart inte klandrar dem för) jag vet inte om de valt bort mig för att jag är en tjockis med små pattar eller om det var för min personlighet men logiskt sett så väljer ju en 15 årig kille en brud med stora tuttar 

Och man blir ju inte heller smalare av att bli gravid och få barn..

Jag har spenderat så många år med att må dåligt över min vikt och hur jag ser ut.

Vill ni inte vara med mitt fett och mina små boobies så fine, dra ur mitt liv! 

Från och med nu ska jag försöka gå rak i ryggen och vara stolt över min kropp och över den jag är för som dom säger "det ska vara lite att ta i"

Puss och godnatt!

/ F ♡


Likes

Comments

Jag bloggar ju inte så mycket längre då mammalivet är viktigare än att blogga men nu tar jag en paus från bloggandet då dårar som inte ska läsa min blogg gör det endå 

Zigge kryper som en galning, snart kan han ställa sig upp i sängen med!

Ha det gott !

/ Fanny ♡

Likes

Comments

Tjenixen! 

Tänkte skriva om mina rädslor jag hade under graviditeten och sedan under Z första tid.

Första rädslan som uppstod när jag fick + på stickan var ju att man skulle få missfall, missfall skulle jag inte ens önska min värsta fiende, sedan när man gått till vecka 25 så avtog den rädslan, en annan rädsla jag hade under hela graviditeten var ju att det skulle vara något fel på Zigge, att han skulle vara sjuk eller något annat fel.

Och den löjligaste rädslan var att jag skulle få ett fult barn, låter töntigt som attans men det var jag också rädd för.

De tre rädslorna hade jag under graviditeten.

Sedan när Z ploppat ut så var ju psd = plötslig spädbarnsdöd den största rädslan, det kan ju fortfarande inträffa då psd inträffat inom barnets första år men den rädslan har lagt sig nu, men när han var nyfödd så var jag tvungen att sova med lampan tänd och med en hand på hans mage så jag kände att han andades.

Och så har jag varit riktigt rädd att någon ska kidnappa Z och är det fortfarande, är livrädd att någon ska ta Zigge ifrån oss..

Det var det om de!

Godnatt!

/ F ♡

Likes

Comments

​Tjenixen nu var det ett tag sen jag bloggade haha har så mycket att tänka på!

Det som hänt sen sist är att jag fyllt 20 år yay! Och Zigge kryper nog snart 😊

Men det är inte det jag ska skriva om idag.

Nej idag vill jag skriva ett litet "fuck you" till alla dem som tyckte jag var för ung för att bli mamma, till dem som sagt att jag skulle bli en dålig mamma, till dem som sa att jag inte skulle ha råd, till dem som sa att jag skulle göra abort.

Min son har hela och rena kläder på sig, tak över huvudet, en egen säng, leksaker och gosedjur i överflöd, han får mat när han är hungrig och han är lycklig

Jag har hela och rena kläder på mig, jag har tak över huvudet, jag har en säng att sova i (med en fantastisk pojkvän) vi har råd att köpa mat,blöjor och ersättning och saker till hemmet och saker till oss själva, så alla ni som sa att jag inte skulle klara det, titta vad jag har lyckats med, nästa gång ni ska tvivla på mig så håll gärna käften :) 

Haha fuck you!

Jag är en awesome morsa 😘

/ F ♡ 

Likes

Comments

mmammagrupper på Facebook må vara det vidrigaste som finns, i dem grupperna hoppar vuxna människor på varandra och är fruktansvärt otrevliga..

Men det värsta var idag då en medlem i en av dessa mammagrupper gjort ett inlägg om att den inte litade på ungdomar som praktiserade på förskolor och flera av de som kommenterade skulle hålla barnen hemma om en kille jobbade på förskolan där deras barn gick för han kunde ju vara en pedofil.. men att kvinnor jobbade där var ju helt okej.. blir så jävla förbannad över att vi 2015 inte ska ha kommit längre än så här.. att vi inte kan acceptera alla kön, såklart ska inte pedofiler få jobba i våra förskolor men långt i från alla män är pedofiler och när jag under mina år med praktik med barn har jag sett massa bra manliga pedagoger som jag inte skulle ha några som helst problem med..

Kan säga att jag lämnade den där jävla mammagruppen ögonblickligen! 


/ Fanny M ♡ 

Likes

Comments