För ett par dagar sedan var jag hos frissan och fixade håret vart as nöjd och har som sagt köpt en färgbomb från Maria nilla som jag ska använda och underhålla färgen med!
Jag har redan använt den på löshåret och det funkade kanon!! Det enda jag gjorde fel var att jag blandade den ljusaste färgen för mörk så att säga.
Så ska köra mitt hår med så att jag får samma färg.
Så fort jag gjort det ska ni få före och efter bilder.

Från frisören fick jag även med helt ljuvliga produkter från Kevin murphy värde ca 800kr !!
Dessa produkter är både underbart bra och luktar gudomligt gott.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I morgon väntar frissan!
Jag ska äntligen fixa till håret och få mitt efter längtade granny hair ;) silver grått eller vad man nu skal kalla det!
Det är tur att man har lite kontakter! 200kr är helt klart värt ett frisör besök! Annars hade jag fixat det hemma!
Jag har även beställt en färg bomb från Maria nilla i svart som man sedan blandar ut med balsam efter önskad nyans så att jag kan hålla färgen fin längre!

I dag har C vart hemma från dagis (dem hade planerings dag eller något) och vi har vart inne nästan hela dagen vilket kändes såååå trist! Så vid 18 tog vi oss ut i skogen med hundarna och tog en promenad o hade pinn plock! C älskar att samla o bära runt på pinnar!?

Så ! I morgon ska jag självklart försöka fota resultatet och lägga upp här o även försöka få upp en slags tutorial eller tippa på hur du använder denna svarta färg bomb för att få det där trendiga gråa håret!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, hur får man tid med allt när man har barn? Eller har alla närstående som gärna är barnvakt? Jag har tyvärr inte den lyxen!
Jag vill träna speciellt ben och rumpa när jag väl bestämt mig kör jag några gånger sen tappar jag bort mig o tycker det är jobbigt och tråkigt..
Jag kör hemma då social fobin även hindrar mig från att gå ut o göra sånt framför alla andra..

Jag har även börjat skriva med en kille som verkar trevlig än så länge!
Problemet är att han gärna vill ses och verkar komma på det lite för sent på kvällarna (han bor i samma stad som jag) jag bor lite utanför på landet hos morsan så jag kan inte gå in till stan på kvällen dottern ska ju sova o att hå hem till främmande folk med en 1,5 åring som river och har sönder allt hon kan känns inte så frestande ... Det är så mycket som står i vägen!
Men jag kan ju inte låta bli att hoppas att det ska vara min tur att hitta någon ;)

I veckan ska jag äntligen få tukt på mitt hår! Har svårt att bestämma om jag ska ha silver/ grått hår eller något mörkare blond tips?

Och ni som sitter här och läser vad vill ni läsa om? C,s och min vardag eller något annat?

Likes

Comments

Fick för ett tag sedan reda på att lägenheten inte blev min trots att jag stod 2a i kö.. Det ska tydligen bli en tjänste lägenhet o det går faktist före fick jag till svar..
Jag är så besviken o allmänt sur..
Jag ville så gärna ha den lägenheten på gården.. Jag vill. Inte bo i stan springa upp o ner för trappor så fort hunden ska ut jag vill bo lantligt !
Har tittat och tittat på lägenheter och annat att hyra men känner bara blä!!

Celine har gått på dagiset ett tag nu och det funkar kanon bra! Hon blir lite ledsen vid lämning men annars är hon så duktig.
Idag han jag ta ett långt skönt bad i lugn o ro och även stor städa då även mamma var borta ett tag på möte ! Måste säga säga att det var sååå skönt!!!

På bilden ovan är lite utav det jag sytt till Celine. Nu är tygerna slut och det lär dem vara ett tag tuvär nöjer mig med att sy egna bomullpadds! Istället för att använda massor som åker i sopporna kan jag tvätta upp dem och använda igen !

Likes

Comments

Celine är klar med inskolningen på dagis och idag lämnade jag henne själv på dagis för andra gången! Känns tungt och tomt varje gång..
Min andra halva saknas ju!
Hon verkar ta det bättre än vad jag gör dock tar ett tag innan jag vänjer mig hon har ju trots allt vart vid min sida hela tiden! Tror jag vart ifrån henne korta stunder typ 4 gånger under 1,5 år!!
Om man bortser från de gånger hon sovit middag och jag duschat ;)

Gick igenom och packade ner Celines kläder i 74-86 nästan så jag vill ha en till att kunna klä i alla dessa underbara kläder :o

Idag blir det tårta och annat gott fika! Mamma fyller år!
Nu ska här fixas tårta o bakas, fördriva tiden lite tills vi får hämta Celine igen! <3

Hemma sytt är bäst ;)

Likes

Comments

Midsommar har varit
Och vi är inne på juli!
Tiden flyger förbi o snart är sommaren över !!
Jag kämpar på med att få upp några kilo o väntar ivrigt på att få svar om lägenheten... Är så nervös! Jag vill verkligen ha den ! Jag kan inte tänka mig något annat !

Jag har nog även lyckats få en liten Crush såhär i sommar värmen !
Mer säger jag inte än ;)

Jag har nog även glömt att berätta att jag är sytokig!! Jag älskar att sy! Jag syr till dottern och har även sytt till min systerdotter!
Tuvär är maskinen typ helt paj så kan inte sy mer
Men jag kan allt visa er ett alster jag sydde på kvällen jag fick reda på att jag blivit moster igen till en liten flicka!

På bilden är den inte färdigknappad osv men jag vart väldigt nöjd!

Likes

Comments

Hej!
Fick nyss svar och i augusti börjar Celine äntligen dagis! Har väntat o väntat på svar..
I samma veva som jag förhoppningsvis får reda på om jag får lägenheten i huset som ligger några 100 meter bort från mamma!
Börjar få lite små panik ! Sista juli ska jag vara ute ur gammal lägenheten och har ingen aning om vart jag ska göra av mins möbler o saker.. Dem ska på något sätt få plats hos min mor!.
Jag hoppas att jag får den andra lägenheten så vi slipper trängas med alla saker allt för länge.
Jag hoppas hoppas hoppas att allt går som jag vill och att jag kan ta mig i kragen o få en tid för någon slags utredning.


Här ovan ser ni valparna våran tik fått 2 hanar och sedan har vi den i mitten som blir kvar hos mig min alldeles egna lilla vovve ! Hon har inte fått något namn ännu men det är inte bråttom!

Likes

Comments

Hej!
Det här med viktuppgång !? Någon som har några tips? Jag väger 44 kilo och har på 3veckor gått ner 2 kilo! Jag försöker räkna kalorier och äta mycket försöker varje dag få i mig 1800 kalorier ofta kommer jag bara upp i 1200 vilket är för lite! Har börjat gå lite med vagnen det är många backar så det är inte bara gå utan träning! Måste försöka träna mer o bygga lite muskler med men hur jag ön gör går jag bara ner i vikt :o under graviditeten gick jag upp 20 kilo tyvärr försvann dem lika fort efter att dottern kommit..
Graviditeten gjorde mig bra jag trivdes i mina 64 kilo jag vill nog inte riktigt upp dit men till 55 vill jag upp!.

Likes

Comments

Hej!
Tänkte passa på att berätta lite om oss!
2 månader efter min18 års dag vart jag mamma till min dotter Celine som nu är hela 1,5 år!
Jag vart gravid som 17 och valde att fortsätta min graviditet! Vilket jag är glad över !
Jag har precis sagt upp min lägenhet o är bosatt på landet hos min mor! Vi trängs tre "vuxna" och dottern i en 3a, jag väntar på en lägenhet i närheten perfekt läge på landet, ett hus med 3 lägenheter och gård utanför! En 3a det med! Perfekt för mig och kanske min framtida egna familj! Tuvär är det lång vänte tid då det ska renoveras o fixad så först i augusti skulle vi ringa tillbaka och förhoppningsvis få ett svar! Som det lät var jag 2a i kön men hon som var före var väldigt osäker!..
Vi väntar även på att Celine ska få en dagisplats så hon får göra av med lite energi!
Det rödhåriga speglar sig verkligen utåt på denna dam!
Igår hade jag även ett spännande möte med en ny person för mig!
Mer om detta möte berättar jag i nästa inlägg ;)
På bilden ovan ser ni en liten del av min familj! Jag är inte med men min dotter, mor, syster och hennes ena dotter! <3

Likes

Comments