Header

Tomt!
Jag gick igenom lite kläder och insåg att jag inte ens använder hälften av vad jag äger!:o
La allt i en kartong och det ekar ju nästan i min garderob nu!!?
Passade även på att rensa ur lite annat skit jag fattar inte vart allt kommer ifrån! Jag har så sjukt mycket små plock krämer parfymer att de e inte klokt och nästan allt står bara där och samlar damm!
I morgon kör vi nya tag o rensar ur o kastar det sista!
Självklart var jag ju tvungen att fylla på min garderob lite när det vart så fruktansvärt tomt.
Jag är shopaholic... älskar att beställa saker från internet Eller handla på Ica maxi där dem har typ allt!


H&M är favoriten när jag ska handla kläder åt mig själv (y)

Blev en svart bomber jacka tunn till våren/sommaren
Var ju tvungen att matcha Celine eftersom hon oxå fått en :D

Likes

Comments

Grov jäkla 2 års trotts!
Celine har de senaste dagarna vart ganska jobbig! ja jobbigare än vanligt.. hon klättrar och tar allt hon absolut inte får ha o gör dessa saker om och om igen.. blir arg kastar sig o sår huvudet i golvet eller slåss! jag hoppas så att det går över fort jag är helt slut o sönder stressad!
Ibland förstår jag inte hur man kan längta tills nästa barn :o
men trotts det kan man inte låta bli och titta på gamla bilder på magen och Celine som liten!
de må va lite jobbigt men det finns nog inget bättre ändå!
​jag menar! hur kan man inte längta lite när man tittar på de här små underverken! här var hon nog endast några dygn gammal  tänk att det kan gå så fort, 2 år sedan hn var såhär pytte liten o tyst nästan hela tiden!.

Likes

Comments

Yes!
Jag satt och klottrade lite på benet igår var så sjukt uttråkad och har inte ritat på 100 år o insåg hur sjukt sugen jag vart på att skaffa just en liknande tatuering på låret! Självklart inte uppochner då ;)
Ni som har något liite större motiv på låret vad fick ni betala? Jag vill inte ha någon färg utan typ som på bilden med lite skuggor o så.

Likes

Comments

Here goes..

Jag är jag,

Jag är inte perfekt jag är inte en 10a med en fast D kupa!
Jag har bristningar överallt jag är för smal enligt många o även enligt mig själv
Jag trivs inte alls i mig själv! Enda gången jag gjort det var när jag var gravid o vägde ca 20 kilo mer!


Jag har otroligt dåligt själv förtroende! Jag hatar att behöva visa min kropp vilket gör att jag nästan aldrig går i bikini eller underkläder där folk kan se oavsett vem det är eller hur länge jag känt dem.                                                  Jag skäms när jag måste visa mig i vissa utsatta tillfällen! 

Hade jag haft råd hade jag gjort en bröst förstoring dagen jag fyllde 18 de är alltid något jag velat göra!  Och det är något jag ska göra!! Om det så tar mig flera år att försöka spara!!! 

Jag har svårt att lita på människor och är väldigt svartsjuk av mig.. många vill inte erkänna det för sig själva o så även jag i början men jag vet sp mycket bättre..


Jag har grov döds ångest något jag nu med åren har lärt mig att hantera.. Mer pratar jag inte om det!


Jag vill såå mycket men orkar desto mindre!
Folk tror att det är lathet men förstår inte att man faktist vill vara som alla andra! Jag vill orka jag vill kunna jag vill vilja! Men samtidigt finns det där som säger ifrån att jag inte alls vill o inte orkar
Jag vill ha ett jobb en egen lägenhet min egna lilla familj, det finns så mycket jag vill men Tanken på ett jobb får mig att dö lite o det finns inget jag ens kan tänka mig!
Jag hatar mig själv ibland för att jag inte klarar av det som är så självklart för vissa i livet, de simplaste saker som kanske hör till ett förhållande eller till vardagen


Jag är jag!

Jag är svår och komplicerad på insidan även om det inte syns för dem flästa eller märks utåt! Men jag älskar precis lika mycket som alla andra om inte ännu mer jag blir sårad precis som alla andra! Jag har en vilja av stål och vill jag verkligen något får jag det gjort!


Jag vill inte ha varken dumma eller stackars dig kommentarer!! jag vill visa att det här är jag, det är äkta och rent utav jäkla sant ✌🏻

Likes

Comments