View tracker

Here goes..

Jag är jag,

Jag är inte perfekt jag är inte en 10a med en fast D kupa!
Jag har bristningar överallt jag är för smal enligt många o även enligt mig själv
Jag trivs inte alls i mig själv! Enda gången jag gjort det var när jag var gravid o vägde ca 20 kilo mer!


Jag har otroligt dåligt själv förtroende! Jag hatar att behöva visa min kropp vilket gör att jag nästan aldrig går i bikini eller underkläder där folk kan se oavsett vem det är eller hur länge jag känt dem.                                                  Jag skäms när jag måste visa mig i vissa utsatta tillfällen! 

Hade jag haft råd hade jag gjort en bröst förstoring dagen jag fyllde 18 de är alltid något jag velat göra!  Och det är något jag ska göra!! Om det så tar mig flera år att försöka spara!!! 

Jag har svårt att lita på människor och är väldigt svartsjuk av mig.. många vill inte erkänna det för sig själva o så även jag i början men jag vet sp mycket bättre..


Jag har grov döds ångest något jag nu med åren har lärt mig att hantera.. Mer pratar jag inte om det!


Jag vill såå mycket men orkar desto mindre!
Folk tror att det är lathet men förstår inte att man faktist vill vara som alla andra! Jag vill orka jag vill kunna jag vill vilja! Men samtidigt finns det där som säger ifrån att jag inte alls vill o inte orkar
Jag vill ha ett jobb en egen lägenhet min egna lilla familj, det finns så mycket jag vill men Tanken på ett jobb får mig att dö lite o det finns inget jag ens kan tänka mig!
Jag hatar mig själv ibland för att jag inte klarar av det som är så självklart för vissa i livet, de simplaste saker som kanske hör till ett förhållande eller till vardagen


Jag är jag!

Jag är svår och komplicerad på insidan även om det inte syns för dem flästa eller märks utåt! Men jag älskar precis lika mycket som alla andra om inte ännu mer jag blir sårad precis som alla andra! Jag har en vilja av stål och vill jag verkligen något får jag det gjort!


Jag vill inte ha varken dumma eller stackars dig kommentarer!! jag vill visa att det här är jag, det är äkta och rent utav jäkla sant ✌🏻

Likes

Comments