View tracker

Älskade unge❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag lyckades minsann knäppa ett kort på första leendet😍

Likes

Comments

View tracker

Fy vad längesen jag uppdaterade, känner att jag fortfarande lever i bebisbubblan❤️
Här kommer lite bilder❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Idag ska lilla killen på läkarbesök på BVC och göra någon rutinkoll. Just nu ligger vi i sängen och ska snart gå upp och lillen äter. Jag ser absolut inte fram emot att gå till bussen och BVC i den här kylan.... fyyyyy

Likes

Comments

Idag är lilla älsklingen 4 dagar och om 3 dagar är han exakt en månad gammal!

53.5 cm och 3980 gram på senaste BVC-besöket, stora killen!😍

Likes

Comments

Förlossningsberättelse

Den 8:e Oktober kl.20.50 åker jag in till förlossningen med regelbundna värkar ca var 5:e minut. Barnmorskan lägger mig i CTG och jag får en koll på tappen och jag är 3 cm öppen och livmodertappen helt utplånad. Inget vatten har gått och jag har inte blödigt någonting.
Nu kör Foppa och hämtar mamma som kommer vara med mig på förlossningen och Foppa kör sedan hem till lägenheten.
Kl.22.00 flyttar jag in på ett rum med sängar och toalett och inväntar starkare värkar, värkarna är nu fortfarande hanterbara men gör ganska ont.
Kl.22.40 tilltar värkarna i styrka och kommer nu med ca 4 minuters mellanrum. Nu är jag öppen knappt 4 cm (trodde ju att jag var öppen minst 6😩). Jag kryper ned i ett bad. När jag kommer upp ur badet kl.23.35 så har värkarna blivit oregelbundna men lite starkare. Jag har väldigt ont och går sakta sakta tillbaka till rummet för att få en morfinspruta och Bricanyl för att stanna av värkarna lite så jag får sova eftersom jag hade sovit 3 timmar på 24 timmar....
Kl.00.00 den 9:e oktober får jag en bricanylspruta och en morfinspruta i höften. Jag får en värmedyna på magen och ska försöka sova några timmar.
Värkarna lugnar ner sig drastiskt och morfinet fungerar bra än så länge.
Kl.03.45 har jag inte sovit någonting och jag har så ont att jag nu inte vet vart jag ska ta vägen och jag tänker att nu är det snart dags så jag ringer på klockan och får en ny koll, nu är jag öppen 4 cm och jag går sönder inombords, nu trodde jag verkligen att det hade satt fart rejält men icke.... dom flyttar mig till förlossningssalen och jag får äntligen lustgas.
Kl.05.20 tar dom hål på hinnorna och klart fostervatten avgår.
Kl.05.25 får jag in en sån där stor boll som jag sitter på och det känns skönt att röra lite på sig.
Kl.06.40 skriker jag efter epidural och dom ringer narkosläkaren och börjar förbereda
Kl.06.45 sjunker lillens hjärtljud och dom lägger mig på sidan och sätter en grej på lillens huvud.
Kl.07.17 får jag epidural och jag känner ingenting, jag hade hört om att det är så smärtsamt att sätta men det gjorde verkligen inte ont alls och jag var så lättad😍
Kl.07.54 känner jag att epiduralen verkligen hade börjat verka och jag äter lite frukost men har fortfarande hemska och täta värkar med ca 2-3 minuters mellanrum.
09.00 får jag en ny koll och jag är öppen 10 cm och jag får panik och undrar om jag ska börja krysta nu😂 men lillen ligger inte tillräckligt långt ner och dom säger att det tar några timmar till så jaga gäller in mig på att det bli bebis efter 12.00 någon gång. Jag börjar blöda en del och varför vet jag inte.
Kl.09.05 går jag på toaletten och försöker kissa men det trycker så mycket nedåt så att jag inte får ut en enda droppe och att sitta på toaletten gör alldeles för ont så jag går tillbaka till sängen och urintappas kl.09.17. Nu trycker det så mycket att jag bara skriker att jag har så ont och jag sitter på bollen och gungar fram och tillbaka och skriker i lustgasmasken.
Kl.09.47 sjunker Hjärtljuden på lilleman och jag får ligga på sidan och Hjärtljuden går upp igen. Nu känner jag att det kommer riktiga krystvärkar och jag kan inte hålla igen så jag skriker att han kommer nu men ingen tror på mig då dom tror att det är lång tid kvar och jag försöker verkligen hålla igen mina krystvärkar men det går inte. Tillslut känner jag mellan benen på mig och känner ett huvud med HÅR!! Så jag skriker till barnmorskan att han är påväg ut och att jag känner huvudet och hon ber mamma trycka på knappen och in kommer det en massa folk och 09.50 börjar jag krysta på riktigt.
10.04 tittar min fina prins ut och jag kan äntligen andas ut😍

Likes

Comments

Nu har det varit riktigt dåligt med uppdatering men vi njuter för fullt här hemma jag och min lilla plutt❤️

Han är så fin och jag kan inte förstå att jag i 9 månader undrade vem som gömde sig i min mage och nu vet jag ju att det var min lilla William😍
Tänk att man kan bli så kär i en liten människa....

Jag sitter just nu och äter lite och William somnade precis efter att ha ätit.

När vi åkte hem från BB vägde han 2960 gram och igår när vi var på BVC så vägde han 3305 gram😱 jag tror att jag har grädde i tuttarna😄

Han är så snäll och tyst och fin min lilla plutt och jag är så glad att ha honom❤️

Likes

Comments

Igår klockan 10.04 kom han till världen min lilla William❤️
en otroligt smärtsam förlossning på 24 timmar och som smärtlindring tog jag en morfinspruta och epidural (hade aldrig klarat förlossningen utan epiduralen)

Nu ligger vi på BB och kämpar på med amningen, längtar hem till min Foppa😔 om amningen rullar på så åker vi hem imorgon!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag inser nu hur riktigt dålig jag har varit på uppdateringen på senaste och jag kan ärlig säga att jag inte tror att det kommer bli så mycket bättre på en tid heller eftersom det är väldigt mycket just nu.

Jag är 3 dagar från BF nu och var inne på förlossningen igår pga minskade fosterrörelser och bebisen var väldigt seg och stilla, varför vet dom inte riktigt men den kanske förbereder sig för förlossningen. I vilket fall så ska man alltid kolla upp minskade fosterrörelser.

Idag var jag hos barnmorskan och det var förhoppningsvis sista mötet där innan bebis kommer😃

Jag frågade om hinnsvepning och igångsättning men
hon sa att det inte kommer behövas för att jag inte kommer gå så långt. Hon var väldigt säker på att jag inte kommer gå över tiden och då sa jag att det bara var 3 dagar kvar ju och då sa hon att om jag skulle gå över så handlar det bara om ett par dagar för att hon hade läst min förlossningsjournal och att dom hade kollat igår och att det var på gång. Hon sa också att det säkert var därför jag blödde och att smärtan har flyttat sig och sitter mer inuti nu istället för i ryggen så det kändes väldigt skönt att få höra. Nu känns det verkligen på riktigt och jag längtar så mycket❤️

Det har inte hänt så mycket mer annars.

Jag uppdaterar så fort jag får orken och lust till det. Och som jag har sagt innan så lovar jag att det kommer upp ett inlägg när bebben har kläckts❤️❤️

Likes

Comments