View tracker

vardag

Curling med min fina klass // Kungsträdgården med fina Ebba // Advents frukost // Adelia neonfest

Buss efter bellas // Skam och förälskad i Jonas och Isak // julbak med ebba // julshopping med nya vänner

Likes

Comments

Ah, äntligen är ju långt borta från kalla Sverige. Glad att jag var borta innan jag hann se snön. I alla fall så är jag nu i Florida, jag har varit i Orlando nu och är påväg ner mot Fort Lauderdale och påvägen så måste ju familjen stanna för wi-fi. Påväg ner till Palm beach så blev vi stoppade för fortkörning... typiskt min familj

  • 7 readers

Likes

Comments

vardag

Har precis varit i Alicante, Spanien i fyra dagar. Det har varit helt otroligt, kommer sakna detta ställe och alla nya människor man lärt känna. Även fast vi går i samma skola så kommer man inte prata som vi gjort här :(

Likes

Comments

vardag

Idag vaknade jag hemma hos jullan med adelia, vi kände för att göra något med vårat hår och bestämde oss för att klippa av vårat hår. Super spontant. Klippte endast längs fram så att det blir lite hår som "hänger" när jag har toffs. Är dock supernöjd!!!!

Likes

Comments

vardag, tankar

Älskar min stad. Stockholm. När jag var mindre uppskatta jag inte staden som jag gör nu. Igår tillexempel när jag tog färjan från Gröna Lund till Slussen, stod jag bara där och titta ut över havet på vår fina stad.

Skulle aldrig kunna tänka mig bo i en annan stad. Gillar att vara central. ÄLSKAR!!!!!

Likes

Comments

vardag

Detta är tredje veckan i skolan sedan jag började. Och mitt läxschema är redan fullsatt. Är även sjuk men att missa en hel dag i skolan är superjobbigt i min skola. Jag hamnar så mycket efter och förstår inget när jag är tillbaka. Tur att jag inte har träningar varje dag efter skolan för då hade jag varit helt slut i slutet av dagen

Likes

Comments

träning, vardag

Min promenad sträcka idag längs sjön!!!

Jag är inte en träningsperson, tro mig. Då jag tränat som mest i hela mitt liv är tiden då jag gick på fotboll. Men jag var inte typen som övade på att kicka boll på fritiden, utan när jag var ledig stod inte träning på listan.

Men nu när jag blivit äldre har jag insett att jag måste motionera på något sett eftersom den enda sporten jag håller på med är dans (dansar knappt längre heller).

Jag gillar inte att springa men gör det ändå och dagarna jag verkligen inte orkar brukar jag gå en promenad. Antingen själv eller med en kompis, båda funkar.

Likes

Comments

TRIGGER VARNING

Många av mina vänner är väldigt bekanta med ångest. Jag själv har aldrig förstått mig på det förräns nu på sistone då jag insett att jag själv har ångest. Jag känner främst av det när jag ej är sysselsatt, exempelvis när jag ska sova eller när jag sitter på bussen. Men när jag är med kompisar i skolan glömmer jag bort det helt.

Skälet till varför jag har ångest är alltid olika men det beror ofta på något jag gjort som jag senare ångrat. I och med att jag hatar att ha ångest gör det mig mer begränsad. Jag vill inte testa nya saker lika mycket eftersom jag senare inte vill ångra mig och få ångest. Jag ogillar att träffa nya människor eftersom jag senare kan känna att jag kunde bete mig annorlunda.

Jag tror andra människor kan se mig som en ganska social och öppen person men det är mitt umgänge som är socialt och öppna. Det är genom mina vänner som jag oftast får nya vänner, men de vänner jag skaffat på egen hand är jag så extremt stolta över.

Likes

Comments