​Det är ju helt galet vad tiden går, nu har det redan gått en vecka sedan jag startade bloggen och snart är hela vecka 26 över. I fredags var det 100 dagar kvar till BF. Lite konstig känsla förstås eftersom det lika gärna kan vara 114 dagar eller kanske bara 85. Man vet ju liksom inte alls.


Veckan har gått i ett, jag har jobbat lite smått. Har tidigare varit sjukskriven 50% men i tisdags var jag hos läkaren och hon ökade då min sjukskrivning till 75%. Så nu är det väldigt få jobbtimmar. Detta var även Mattias sista semestervecka, imorgon börjar han nytt jobb, så då är vi tillbaka i vardagen lite mer. Får se hur det känns då, dagarna kanske går väldigt mycket långsammare.


På tisdag morgon ska jag till rehab och få lite hjälp med mina foglossningar som kommer och går. Sen på tisdag blir det visning av en lägenhet vi är sugna på, får se hur det slutar :)

Likes

Comments

​Idag är det exakt fem månader sedan jag fick veta att vi väntar på dig. Och exakt 15 veckor kvar tills det är beräknat att du ska komma till oss.

Har under en längre tid funderat på att starta en blogg, och nu blev det äntligen av. Kommer använda bloggen som en typ av dagbok för mig själv, för att minnas dessa dagar senare. Men vill någon följa oss på vägen så är ni välkomna att följa med på vår resa. Vår sista tid ensamma tillsammans innan livet förändras för alltid. 

Likes

Comments