Header
Subscribe

Tips

En favorit som jag tror jag ska införskaffa mig. Endast 199kr och ni hittar den här.

Den här fina ljusstaken kostar endast 399kr och den hittar ni här.

En lite mer modern ljusstake, superfin. Kostar 299kr och den hittar ni här .

Dem här tycker jag är så fina, speciellt till större fönstren. 799kr och dem hittar ni här .

Hoppas ni tyckte om detta inlägg och om ni vill att jag ska fortsätta göra liknande, gilla inlägget eller varför inte skriva en kommentar om det är nåt ni vill se här på bloggen. Skulle göra mig så glad.

Ha en fortsatt fin dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni👋🏼 idag har jag varit i stan med Sanna, vi lunchade och gick runt på olika butiker. Helt underbart att det har kommit julgrejer i butikerna nu, inte alls länge kvar till 1 advent..🎅🏽🎄☃️🎁! Iallafall, sen när jag kom hem fortsatte jag med att måla listerna. I sovrummet och i hallen är det grundat och imorgon ska jag börja i vardagsrummet..

Tänkte bara kika in egentligen och skriva vilket färg jag använde mig av när jag målade om sängen eftersom det har varit några som har frågat. Det är nordsjös färg, en halvmatt snickerifärg i kulören S4000 -N. Jag blev verkligen supernöjd över färgen👍🏼

Nä nu ska jag försöka sova, godnatt på er💛

Likes

Comments

DIY

Hej allihopa! Nu blev det att jag skaffade en blogg eftersom det ändå var några som tryckte på JA! Det var dock en som tryckte på nej, och det var min 11 åriga lillebror så tänkte att jag kör ändå..😉🤔!

Jag har iallafall precis ätit och ska hoppa i duschen snabbt för och lägga i silvershampoo eftersom jag är väldigt gul i håret nu efter vi blekte håret (igen) igår. Det är inte så bara och gå från brunett till blond, speciellt när jag har massa röda pigment kvar som vägrar och ge med sig. Men snart så, förhoppningsvis! Iallafall så efter duschen ska jag fortsätta och ta bort listerna och grundmåla dem. Ser ut som ett bombnedslag nu igen med listerna utspridda över hela huset men detta ska nog förhoppningsvis gå snabbt, ska försöka ligga i!

Tänkte visa och försöka beskriva så gott som jag kan hur jag gjorde min tyglampa👇🏼

Det du behöver är 2 metallringar (jag valde 40cm)
Metalltråd
1,5 m tyg
Sytråd (nål)
Valfritt snöre ex hampsnöre

Först klippte jag ut 4st trådar i samma storlek, jag valde att mellanrummet skulle vara 40 cm så jag klippte lite längre då jag skulle virvla runt metallringarna. Och då ska de se ut såhär.

Sen sydde jag ihop tygen tillsammans och då blir de en flik som sticker ut. Då vände jag de så de blir i lampan så det inte syns. Sen som ni ser här på toppen så handsydde jag ihop tyget med metallringen, så det sitter ihop. Och sen så trädde jag igenom metalltråd i tyget, under å över metallringen så de blir som ett kors (se bild). Sen drog vi igenom lampsladden där emellan. Sen slutligen så knöt jag ihop med snöre där nere när den hängde i taket. (Allt är köpt på skapamer.se)


Bara kommentera om det är nåt ni undrar över eller om det var nåt ni inte förstod! Ha en fin kväll👋🏼

Likes

Comments