Än sålänge har jag hunnit med frukost (gröt, banan, ägg, kaffe. Hur är man ens hungrig resten av dagen liksom?), mellis (äpple och mandlar) samt "lunch" (potatis, broccoli, kyckling och sås gjord på kvarg). Där i mellan var jag på gymmet. Det blev 10 minuter uppvärmning, lår, rumpa och mage. Skulle avsluta med 15 minuter intervaller men jag har nå fruktansvärt ont i halsen så det blev 20 minuter PW istället, helt ok ändå. Helt darrig i benen när jag gick därifrån och träningsvärken från igår är inte nådig alltså!

Imorgon är det vilodag vilket är tur pga min onda hals, behöver verkligen kurera. Varit förkyld sedan nyår... Men ska ändå ta mig ut på en promenad så man får något gjort :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som rubriken (och bloggnamnet) lyder så startade min 12 veckors resa idag! Jag har fått hjälp av en online-PT med kost och träningsschema och mitt mål är att gå ner 13 kilo innan 27 mars. Om det är ett rimligt mål vet jag inte, men det känns som att det är helt möjligt :-) 

Mitt första intryck av kostschemat är: hur orkar en äta så här många gånger? Jag missade ett mellanmål och kvällsmålet för jag hann helt enkelt inte haha. Men det är en dag imorgon också. 

Dagens träning bestod av 10 minuter uppvärmning på crosstrainer, biceps, triceps, rygg och 15 minuters avslutande löpning. Låter kanske helt sjukt men jag är stolt att jag pallade springa 15 minuter utan att stanna, jag fullständigt hatar löpning. Så efter dom 15 minuterna och lyckan jag kände efter så kom jag upp med ett mål: att kunna springa 5km utan att stanna eller känna att jag håller på att dö. 

Jag tänkte införa invägning varje söndag! Idag väger jag 73,8 och min målvikt är alltså 60kg och jag är mer taggad än någonsin. Idag var förresten mig första prövning: bio utan något att dricka eller äta på medans pojkvännen drack cola och käkade chips. Det gick förvånansvärt enkelt, det gör väl det när man väl bestämt sig! Fortsättning följer.... :-) 

Likes

Comments