Till er som åker som utbytesstudent till höst eller bara är nyfikna: fråga på!
Ni kan fråga anonymt i kommentarsfältet eller på email: kanmeang000@gmail.com eller på instadirekt Angelica.ke!!!
Alla frågor är intressanta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag spelade jag min första tennismatch.
Vi lämnade skolan 12:45 och kom fram till Grandview kl 15. Jag är med i JVs planer var slitna och vissa planer hade spruckit. Jag och den jag spelade med fick gå till de fina varsity-planerna.

Jag var väldigt nervös men det gick bra och vi vann, 8-5.

Nu påväg hem stannade vi till på ett matställe där det fanns KFC, donken, pizza osv men av någon anledning valde jag att köpa snacks från vad jag trodde var en vanlig mataffär men de hade riktat in sig på mexikanskt blev lite förvånad när jag såg kaktusblad bland grönsakerna. Någon som vet vad man har det till? Snacks?

Likes

Comments

Igår umgicks jag med min värdpappa och hans kompis. Vi var ute och tände en brasa. När jag kom in flera timmar senare såg jag att mina ben var helt brända?! Hade jeans med mina ben kokade nog över lite.

Likes

Comments

1. Free refills!!!! Det är nog det bästa. På restauranger och McDonalds är det gratis påfyllning av läsk eller fountain drinks som de av någon anledning kallar det här.
2. Människor har humor. Amerikanare är sjukt roliga, de skämtar andra men också om sig själva. Alla är väldigt sarkastiska och det älskar jag.
3. Sport. Jag skulle inte kalla mig ett sport-fan men jag tycker faktiskt om att titta på sport här. På hösten tittade vi på skolans fotbollslag nästan varje fredag och basket på våren. Det som är roligast är nog att heja i hejarklacken och titts på cheer leaders.
4. Vänliga människor. Alla är väldigt sociala och pratglada. Å andra sidan har jag aldrig hört så mycket skitsnack och skvaller som när jag bott här. Hörde till och med att det gått ett rykte om att jag RYMT(?!) Från min förra värdfamilj. Folk är dock väldigt hjälpsamma och snälla. Alla ger komplimanger.
5. Jag ÄLSKAR min skolas "Quote of The Day".

6. Deep fry everything. Inte konstigt att utbytesstudenter går upp i vikt när de åker till USA. Det bästa jag smakat är deep fried tacos. Sååå goot. Hörde att det finns deep fried SMÖR. (Jag som inte gått upp i vikt sen typ nian har gått upp 5 kg i USA)

7. Kaffet. Det finne en miljard olika smaker att ha i kaffet. Föreställ dig en smak och jag lovar att det finns. Minns första veckan och jag frågade om de hade Snickerssmak, självklart. Lakrits, ja. Nougat. Alla sorters frukter. Kommer verkligen sakna det! De flesta utbytesstudenter har sagt att de lägger mest pengar på snabbmat osv men jag lägger helt klart mest pengar på kaffe. En månad var det så illa att jag blev tvungen att skapa en budget.

Likes

Comments

Idag under foods bakade vi pajer för att det är "pie Day"3.14.

Likes

Comments

Är verkligen dålig på att blogga. För några veckor sedan äkte vi till en skidbacke i Wenatchee, mission ridge. Det var en av de finaste dagarna och utsikten var så vacker.

Likes

Comments

Det värsta att bo i en liten by är att det inte finns något shoppingcenter. Så i helgen shoppade jag för första gången på aslänge! Wohooo

Likes

Comments

Wow! Jag är så stolt över mig själv. Jag var med i skolans dramashow , något jag aldrig trodde agg jag skulle vara.

Det gick inte jättebra under castingen som var i början av december. Vi skulle memorera någon text och jag hade ingen aning vilken jag skulle välja. Tillslut valde jag att säga Håkan Hellströms låt din tid kommer- på engelska. Det lät riktigt illa och dramaläraren sa att jag fick göra den på svenska... så det gjorde jag och jag skulle spela Rapunzel och Greta. Jag var även ett fönster, så stelt.
Vi tränade och tränade, till och med under de flesta söndagarna då skolan var inställd.
Showerna gick väldigt bra och vi alla hade roligt! Jag var inte ens nervös, till skillnad från castingen som var så läskig att jag stammade på svenska.

Efter den sista showen åkte alla hem till någon i crewet där vi sjöng karaoke och spelade pingis pretty much.

Likes

Comments