Vardagen

Hej hej hemskt mycket hej.

Jag hoppas att ni mår superbra idag.

Mitt ena öga känns lite irriterat. tror det är dags att ta ut linserna och vila ögonen någon dag eller två.
dock vet jag inte riktigt vart mina glasögon tagit vägen haha undra om jag ens fått med dem från mammas 🤔

Det går frammåt med lägenheten. beställte två lampor till hallen och sen håller jag på att kolla efter en säng. svårt att välja bara. ska man ha en 160 eller en 180? 210 hade vart kul men tror inte det får platts 😅 sen vet jag bara att jag vill ha en hög säng men det är typ allt. visst visst allt är väl bättre än en luftmadrass men det är fasiken svårt att bestämma sig.

Dessa två har jag i alla fall köpt. Jag fick dock köra till Ikea i kalmar för att köpa dem. Haha typ ända stället i sverige som hade dem på lager och tydligen kunde de inte beställas av centrallagret heller så om man vill bygga ihop en hel soffa av denna serien så får man köra runt till olika ikea och köpa de olika delarna i olika varuhus. tur att jag bara vart ute efter dessa 😉

Jag har inte riktigt någon plan för hur jag vill ha mitt hem. just nu är det väldigt tomt. Jag har fått upp mitt vitrinskåp, sideborden och min jättestora spegel som jag tog med mig från Mörrum. resten får jag väl ta när det dyker upp 😋 prio är iallafall en säng så att jag och Misan kan sova gott.

Katten sover visserligen bra var som medans jag tror jag har snittat ca 3 timmar. inte konstigt att man knappt vet vem man är från tid och otid. Aja, man ska väl inte klaga. Det kunde ju varit värre.

Jag har shoppat väldigt lite nu den senaste tiden. Bara någon jacka som jag fick hem igår och en klänning som är påväg. ja sen strumpor och någon tröja. Jag får försöka hålla mig nu tills lägenheten är klar 😉

Jag kommer nog att kunna bo här i alla fall. Det blir säkert jättebra det här. här har jag nära till folk när jag blir uttråkan och behöver fly från allt.

nä Jag vet faktiskt inte alls vad jag ska skriva mer. kan uppdatera er med lite fler bilder sen när jag kommit lite mer iordning. Jag har fortfarande en del kvar hos mams. De kanske skulle komma bort med lite grejer idag. får se om det blir så eller om jag ska köra en omgång till helgen.

peace & love

Gillar

Kommentarer

Vardagen

Jag fick lägenheten 😍

Jag är verkligen så glad och lättad nu. I morgon ska jag ner och skriva kontrakt och hämta nycklarna. sen blir det bara att börja flytta allt skit igen.

Haha jag är så trött på att flytta nu och hoppas inte att katten mår dåligt av det. Detta blir förhoppningsvis hennes sista flytt nu.

så ingen övertid för mig i helgen. Jag ska flytta, få i ordning och fira med lite alkohol 🥰👌

På torsdag blir det Ikea i Kalmar och frugan får hänga på. Har ju lovat henne en ikea middag så får väl vara snäll och hålla det. haha Mina scheslonger som jag vill ha finns bara i Kalmar och knappt det faktiskt. känns lite som att de är påväg att utgå ur sortimentet. hoppas jag har fel för vet inte alls hur jag vill ha det annars 😂😂

Ja det vart väl egentligen det jag hade att säga just nu.

om ett par veckor så åker jag och mami till polen på spa och 3 oktober så ska jag fortsätta lite med tatueringen. Det går bra nu 😎

Som jag sagt tidigare så har 2019 inte alls vart ett bra år men det känns som att det kanske börjar vända nu.

peace & love

Gillar

Kommentarer

Vardagen

tjo

Det är måndag och om några timmar är det jobb som väntar igen. Jag är Döds trött och sover inte alls knappt just nu. Det går nog över. Jag har så mycket i mitt huvud just nu att jag inte alls kan komma till ro men Hey! vad gör det om 100 år?

Jag väntar svar på en lägenhet här i Bromölla. och jag vill verkligen ha den så den här väntan tar verkligen kål på mig. Nästan alla möbler ska köpas men vill inte börja gå bananas förens jag vet helt säkert att jag får den.
Lägenheten jag vsrt och kollade på idag ligger i det nybyggda området Ivöstrand och är en 2a på 60 kvadrat. Den är typ ny och fräsch och även att det stör mig lite att köket är så litet (nästan som en större kokvrå typ) så är utsikten från balkongen något jag absolut kan stå ut med och den överväger faktiskt det lilla köket och ska vi vara ärliga så kommer jag inte direkt att stå och laga mat så där jättemycket 😂

Jag kommer att starta ett helt nytt liv nu. 2019 har vart mitt sämsta år sedan 2011 och Jag är verkligen trött på att vara ledsen, känna mig lurad och att gråta över något jag inte har. Jag är fucking 33 och singel nu. Så fort jag flyttar från mamma och pappa som göder mig med mat så ska jag börja med pulver igen. Jag trivs inte i mig själv och behöver något att fokusera på.

sen ska jag bara leva. tänkte boka en resa till våren och åka själv om jag måste. ska faktiskt prova den där resebyrån som jag skrev om innan där de bestämmer vart man ska resa och så får man reda på det på flygplatsen. kul grej liksom ☺️

Nu är det bara att vänta på beskedet från hyresvärden och se om jag kan flytta nu till helgen eller her det blir. Jag hatar att vänta.

Peace & Love

Gillar

Kommentarer