Hej och god förmiddag måndag och ny vecka.
Känns som lördag. Fast tisdag eller fredag. 
K har jobbat sina 'minsttrettontimmaromdagen' ett tag här nu, inkl helgen och för mig som myser runt hemma med Loke så är det ingen större skillnad på dagarna. Nu jobbar han bara fyra dagar och normal arbetstid sen långhelg ihop.

Idag kommer svärmor över och jag ska ta mig till affären och storhandla, helt själv. 
Nu sista veckan innan vi ska in på sjukhus och operation ska vi hålla Loke borta från affärer och barn extra mycket, så han håller sig frisk och operationen blir av! Känns omöjligt nog ändå att hålla honom frisk i dessa tider, men det ska gå!

Här är igår, när vi var nere på stan och tog en fika.

Likes

Comments

Jag gillar ju att fynda. Och trots att jag redan kikat in rean kan jag inte låta bli när jag får sms "halva reapriset". Och tur var väl det för Ä N T L I G E N hittade jag en lång bomberjacka som jag fick igen över höfter och rumpa! Och koftan till Loke har jag tittat på sen den kom in, men för en femtiolapp fick det helt klart följa med en hem. Sen blev det lite småkraffs som trosor och nagellack. #nöjd om man säger så.

Likes

Comments

Morgonpromenad på fyrtio minuter avklarad, Loke sover kvar ute i vagnen, jag tar en kopp kaffe och tittar på inbjudningskortet till Lokes 1årsdag och funderar på hur ett år kan gå så jäkla fort. (jo, det är ett litet tag till femte mars men med massa annat i huvudet och en operation gäller det att vara ute i tid). 

Bilden ovan är från igår då Loke testade sitt nya, lite framtida vrålåk. Ute i god tid även där. Haha japp!

Ikväll ska vinlunchmammorna ut och äta middag utan barn. Hinna ses lite innan en del av skaran åker till varmare breddgrader. Bara lite avis på det.

Likes

Comments

View tracker

Lokes morbror kom över igår med en present till Loke. Designade av honom själv. Dör så fint. Lokes första skor! ✔

Likes

Comments

7410 gram tung och 63.5 centimeter lång.

Likes

Comments

Dagens på den lille. Idag är det tiomånaderskontroll på BVC och i eftermiddag ska vi fira faster som fyller år lite senare i veckan. 

Igår hade Loke en hemsk eftermiddag, stackarn. Han bara grinade, skrikgrinade. Ingenting var rätt och så fort K kliver innanför dörren blev han tyst. En stund sen blev det samma igen så igår blev det middag på flaska. Tur man har ersättning hemma ändå för såna tillfällen. 
Vi hoppas på en bättre dag idag!

Likes

Comments

Vilket gnällinläg tidigare, sorry för det.

Ligger vaken för varm och med den hjärna på högvarv. Har så mycket idéer i huvudet och vill göra så mycket. Bara för att man gick och la sig tidigt i hopp om att få sova ordentligt.

Imorgon ska Kristoffer tillbaka till jobbet efter över en månads tid hemma. Får se hur det går för Loke som älskar sin pappa mest av allt på denna jord. Ingen och inget annat får honom att skina upp som sin far. Och den synen gör en ju sådär löjligt lycklig alltså!

BVC på tisdag. Ska bli spännande att se vad den matglade väger nu.

Nä nu försök 7 till att sova!

Likes

Comments

Hej! Jag förstår inte vad alla får sin tid ifrån med småbarn. Jag hinner inte med någonting längre. Fläckarna på bordet sitter hårdare, tvättstugans tvätthögar ökar och hemmet och en själv liksom ba fallerar. Men men. Jag försöker tänka så positivt jag bara kan nu, att Loke en dag kommer kunna sitta och då kanske (förhoppningsvis) lära sig leka själv han med. Jag försöker tänka positivt att jag inte alls missar någon tid med honom iallafall.. ! Nåväl.
MEN ett stort PLUS är att han har kunnat sitta i sin stol och lekt, hoppas att han förtsätter tycka det är kul! (Har en förhoppning om att jag ska kunna laga middag åtminstånde så den kan vara klar till 17 så vi kan äta ihop hela familjen!)

Nu blir jag serverad spagetti med ost här, hejdå.

Likes

Comments