El bloggo får noll procent prioriterad tid. Men hänger på instagram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att vara hemma i karantän. På riktigt alltså, det var senast igår förniddags Loke spydde och idag har jag panik redan. Kanske extra mycket för att K jobbar som en svin tisdag- torsdag och Loke inte nöjer sig med att leka själv. Och jag försöker sova när han sover men det skiter sig ju det med. Jag är som tröttast när han är som mest gnällig och krävande. Underbar kombo hörrni!

Jag kommer på mig själv och förstår varför jag tycker i mig dessa onyttigheter på löpande band, för att få kickarna till att orka. Orka läsa samma bok om och om igen med helst en gnutta inlevelse och att orka skratta och busa. Nu har jag istället kort jävla tålamod och har aldrig känt mig mindre vacker. 

Nåja. Nog om det.
Här har vi en gladfis som njöt av blåbärssoppa imorse och som åter har bus i blicken.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag flängt runt i full fart, som rubriken lyder. Lasta in maskin, lek, släng in allt fort i diskmaskinen, leka lite, byta rum på ungen, damma och flamsa samtidigt för att underhålla, duscha blommor och springa med hög ton tillbaka för att underhålla. Alltså jösses vad trött jag är! Mycket som ska städas nu inför kalaset i helgen. (Jag ser det som ett tillfälle att få storstäda för det har en ju knappt gjort sen den där ettåringen kom ut..) punkt.
Kom inte ens ut på en promenad pga för trött och här på eftermiddagen när jag satt och läste bok var jag bara tvungen att sluta läsa, vet inte om orden kom ut rätt sista fem.

Nu ska jag titta på farmen och äta apelsinchoklad efter det ska jag lägga mig i sängen och kanske att jag orkar vara uppe för att titta på thirteen (serietips!)

Här är vi imorse. Såhär mysig är han om man frågar efter en kram. Världens bästa unge!

Likes

Comments

God morgon eller god förmiddag. Här är det god förmiddag för det är närmare tre timmar sen vi sa carpe diem och drog upp persiennerna.
Idag är det lördag och det är fyraårskalas för Lokes kusiner. Innan det ska vi städa all kaos (mannen i full gång i köket medans jag bara är och kissar), vi ska handla, vi ska promenera och vi ska fixa lite inför nästa helg. Imorgon är det söndag och då får vi efterlängtat besök av vänner. Åh så härligt det ska bli!

En liten uppdatering om Loke efter op.
Han blev superstark i nacken typ direkt efter och vi har inte sett skymten av domningar.. tills igår. *ledsen emoji*
Vi började äntligen släppa tanken på att det kanske kommer tillbaka och så ba bang! Två gånger på samma dag! Det känns så jobbigt. Peppar peppar har det inte hänt i stolen och jag hoppas att det bara var igår och att vi nu inte öppnat dörren till det hela.

Här är förresten presenterna till tjejerna idag. Vi tog med de till stan förra helgen så de själva fick välja. Ha en trevlig helg peeps!

Likes

Comments

Hej igen! Dagen blev bra till slut!

I ren irritation ringde jag direkt upp sambon efter samtalet med af och bara gormade på om allt det idiotiska, även han blev flyförbannad och var tvungen att ringa upp och kolla hur det fungerar egentligen! Det räckte tydligen inte med att jag ifrågasatte det hela. Först när Kristoffer ringde så hade han börjat fundera på det jag sa och insåg själv att det var lite dumt och han var till och med tvungen att prata med kollegor och efter samtal två med honom så är jag nu pausad/ utskriven.

Jo juste, jag har ju sommarjobb klart och börjar jobba i slutet av april, även det påpekade jag flera gånger och tyckte det var fullkomligt idiotiskt att jag ska sitta och söka jobb när jag har ett på g. Men hur som, nu är det löst, nu har slipper jag. hurra!

Likes

Comments

Alltså jag blir så jävla less.

Först och främst så hade jag otur att bli av med mitt jobb, tydligen. Nog ledsamt, irriterande och allt sånt.

Har varit inskriven i något på Arbetsförmedlingen och för att få behålla samma peng när man blir utan jobb (tror jag det handlar om) måste man åter skriva in sig inom ett år. Vilket är nu. Men jag kommer nu fortsätta som mammaledig, rätt logiskt eftersom jag inte har något jobb! MEN TILL DET SJUKA. Arbetsförmedlingen kräver nu att jag söker jobb, och alla som varit i den svängen vet ju att "att söka jobb är ett heltidsjobb" dvs, de vill att jag söker jobb åtta timmar om dagen. Hur fan ska jag kunna göra det? Min son ligger fortfarande och leker på golvet och kräver mig där nästan hela dagen och jag kan väl sitta och söka via mobilen då kanske någon tycker, men nej. Detta är fan orimligt. Jävla skit. Skitdag. Mvh en arg MAMMALEDIG.

Likes

Comments

God morgon eller god förmiddag!

Alltså hörrni, solen, vilket j*kla lyckopiller det är. Mitt humör skulle kunna jämföras som natt och dag samma med orken. Så snälla sol, stanna.

Just nu ligger vi i sängen och liten snarkar pga fortfarande sjukt snorig. Men senare blir det ut och gå!

När K kommer hem från jobbet ska vi över till våra vänner för att boka flygbiljetter till i sommar.
K och skaran blir 30 i år så vi är väl ungefär femton stycken som bokat villa i Spanien för att fira detta!

Likes

Comments

Igår premiärade vi i stolen efter op. Nu med nackstödet tillbaka och det gick hur bra som helst!
Ingen domning i ansiktet varken igår eller idag. Det är en sån lättnad samtidigt som man knappt vågar släppa honom med blicken för att man är rädd att det ska hända igen.
I bilbarnstolen har vi en handduk rullad bakom nacken för det är också ett ställe där han lätt har fått domningar. Den skulle vi dock ha kvar en liten stund till tyckte läkaren.

Nu hoppas alltså vi och läkarna att operationen även ska hjälpa mot det.
För operationen är alltså gjord för att det var väldigt trångt i nacken. Skallbenet växter in mot översta kotan så där har man tagit bort lite av båda delarna.

Såhär nöjd var man igår när man fick sitta i stolen igen och testa och kladda med filmjölk och äta äpple själv.

och såhär nöjd imorse när man fick äta apelsin själv, förvisso inte i den stolen men lyckan att få göra saker själv!

Likes

Comments

Och så ba, nu är det dags!

Och så undrar man ju vad som hänt sen sist och så inser man att det är ju massor? Lokes operation är ju gjort och allt har gått superbra. Nu längtar vi tills på onsdag då plåstret ska av och så hoppas vi ju såklart att det det superbra ut där under!
Tänkte jag skulle försöka få till en sammanfattning av sjukhusvistelsen, även för egen del för att kunna gå tillbaka och läsa.
Men det får bli någon kväll jag har lite egentid framför datorn..

Idag ska vi hälsa på en förskola. Förskola nummer fyra på listan. Två vi besökt känns väldigt bra, att man sen måste välja är inte lätt!

Bjussar bild från en dag då det var randigt.

Likes

Comments

God morgon! Ytligare en natt "utan" sömn. Klockan var runt ett när jag la ifrån mig telefonen.
Nytt knep till ikväll är att lägga mig klockan åtta, om det är då jag känner mig trött och hoppas på att man inte ska komma in i någon andra andning.

Mamma och jag åkte som tidigare nämnt på en loppisrunda igår, det blev brödet och fiskarna, butikloppis och stadsmissionen. Hittade inte alls så mycket som jag hoppats men lite fyndade jag ändå. Tänkte visa er här nedan:

Tallriken var bara så cool så jag kunde inte låta bli, aldrig sett tidigare och assietterna tilltalade mig i sin färg och med mönstret i kanten.

Det fanns flera olika sådär härliga gamla retrosängkläder men jag nöjde mig med ett örngott till Loke.

På butiksloppisen har de även lite nya grejer, där köpte jag denhär vasen/krukan och ljusstaken. Tittat på vasen/krukan tidigare men nu var den sänkt till 19 kronor!

Likes

Comments