Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lördag och ny månad, april april.
Lär inte råka ut för några aprilskämt.. tycker det bara var en grej när man var "liten" då skämtades  det hej vilt, hit och dit om allt möjligt kommer jag ihåg.

Karln ska ut och fira en vän ikväll, Loke ska sova hos mormor och jag ska.. ingen aning! typ sitta och tycka att det är tyst och tråkigt ensam! nä men jag ska försöka njuta. måste slappna av. Måla naglarna, färga ögonbrynen och lägga en ansiktsmask kanske.
Och lite hämtmat på det!

Igår var vi hos kuratorn på habiliteringen, en kontakt vi fått för att vi fått Loke. Nu hade vi frågor angående vårdbidrag bland annat så vi var där och hade ett 1.5 timmes möte. Alltså det var så skönt! Och så gick vi genom en massa frågor om hur livet är och ja, svårt att förklara kort men det var hur bra som helst det där mötet! Vi insåg en massa och förstod en massa som vi inte gjort tidigare, både kring vårdbidrag och hjälp och saker kring familjen.

Nu ska jag in i köket och komma på något att äta!

Likes

Comments

Haha alltså från ingenstans när jag satt i telefon och Loke sov fick jag för mig att vrida på sofforna.. Jag vet ju att det är mycket opraktiskt med en soffa som har ryggen mot teven men tänkte att det skulle se bättre ut på något vis ändå. Och det blev så himla luftigt! Men åter igen opraktiskt..

Väggen där teven sitter kommer det att, efter fönsterbyte, bli hyllor över hela väggen. Korta och långa. Ni vet, över fönstret, under, på korta biten till vänster om fönstret och liksom teven i mitten och hyllor på båda sidor om osv. Det är så snyggt!

Skänken där ska också bytas ut, vi letar och letar. Det ska liksom bli ett högre, ljusare med rundade sidor. (Någon som läser och har, hojta vettja!)

Blir inte klok av alla idéer. Nu längtar jag otroligt mycket tills fönstrena är bytta och det ska ske nu i vår någongång snart hoppas jag!

Och så kör vi på lite inspobilder jag samlat på mig. Samtliga från google.

Gillar det där med en liten fåtölj i det hela också. Tänker mig det under det lilla fönstret sen.. åh, drömma vidare en liiiten stund till.

Likes

Comments

HEJ igen!

Jag ser så fram emot Lokes ståskal nu och hoppas att det ska göra susen!
Det har gått över ett år och vi är lite kvar i ruta ett. Vi har försökt träna nacken men då har domningarna kommit och vi har fått tagit några steg tillbaka. När jag säger att jag längtar efter att få springa efter så menar jag det verkligen. Och det kanske är svårt för andra att förstå hur det känns att efter ett år sitta kvar i samma läge på golvet med sitt barn vars kropp inte kan göra det hans huvud vill. Det är jobbigt och svårt att veta hur jag ska stimulera honom. Samtidigt så tycker man synd om honom samtidigt som han inte heller vet bättre. Ibland hamnar man bara i en ond cirkel. Det är den tiden i månaden inser jag. Och det är ju inte första gången detta händer. Hatar denna vecka.

och självklart jämför jag inte men ni vet när man ligger där i sängen och tänker och ser all smuts och så ba, undrar man hur folk hinner med så mycket.

Om tre veckor börjar jag jobba, längtar efter att få komma in i en ny rutin. Jobba och använda kroppen. Plus komma hem och ha saknat, få se vad jag har och inte allt som är "fel" hemma. 🙃

Likes

Comments

Jag har ju egentligen så mycket att skriva om men ändå att det ska vara så svårt att ta../få sig lite tid över. Jag fattar inte. Mitt liv består 199% av Loke. Jag ljuger inte när jag säger att jag kommit på mig själv med att inte ha duschat på tre dagar.
Jag behöver verkligen hjälp tillbaka. hör ni, hjälp!

Och tanken på ett till barn. Hur fan då? Är det jag som är knäpp eller tar mitt lilla barn extra mycket tid? Liksom lite nymålade naglar, rakade ben eller en ansiktsmask en gång i kvartalet hade ju varit något. Det är bara små saker. Äta mat vore ju också en bra idé. All skit jag bara slänger i mig pga tidsbrist och icke någon ork. Ett "städat" hem där även folk med dammamlergi kan vistas och där en vågar släppa in folk utan att skämmas. Nä, just nu vill jag jobba. komma ut, inte känna mig låst, få röra kroppen, komma in i en rutin. osv osv. Tankarna far runt runt i mitt huvud denna vecka och jag blir snart inte klok alls. Klart man automatiskt "jämför "/speglar sig med människor online men jag kan liksom ändå inte förstå hur jag ens ska få en fjärdedel av den tiden över till något.

mvh förvirrad fundersam och sjukt trött morsa.

Likes

Comments

El bloggo får noll procent prioriterad tid. Men hänger på instagram!

Likes

Comments

Att vara hemma i karantän. På riktigt alltså, det var senast igår förniddags Loke spydde och idag har jag panik redan. Kanske extra mycket för att K jobbar som en svin tisdag- torsdag och Loke inte nöjer sig med att leka själv. Och jag försöker sova när han sover men det skiter sig ju det med. Jag är som tröttast när han är som mest gnällig och krävande. Underbar kombo hörrni!

Jag kommer på mig själv och förstår varför jag tycker i mig dessa onyttigheter på löpande band, för att få kickarna till att orka. Orka läsa samma bok om och om igen med helst en gnutta inlevelse och att orka skratta och busa. Nu har jag istället kort jävla tålamod och har aldrig känt mig mindre vacker. 

Nåja. Nog om det.
Här har vi en gladfis som njöt av blåbärssoppa imorse och som åter har bus i blicken.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag flängt runt i full fart, som rubriken lyder. Lasta in maskin, lek, släng in allt fort i diskmaskinen, leka lite, byta rum på ungen, damma och flamsa samtidigt för att underhålla, duscha blommor och springa med hög ton tillbaka för att underhålla. Alltså jösses vad trött jag är! Mycket som ska städas nu inför kalaset i helgen. (Jag ser det som ett tillfälle att få storstäda för det har en ju knappt gjort sen den där ettåringen kom ut..) punkt.
Kom inte ens ut på en promenad pga för trött och här på eftermiddagen när jag satt och läste bok var jag bara tvungen att sluta läsa, vet inte om orden kom ut rätt sista fem.

Nu ska jag titta på farmen och äta apelsinchoklad efter det ska jag lägga mig i sängen och kanske att jag orkar vara uppe för att titta på thirteen (serietips!)

Här är vi imorse. Såhär mysig är han om man frågar efter en kram. Världens bästa unge!

Likes

Comments

God morgon eller god förmiddag. Här är det god förmiddag för det är närmare tre timmar sen vi sa carpe diem och drog upp persiennerna.
Idag är det lördag och det är fyraårskalas för Lokes kusiner. Innan det ska vi städa all kaos (mannen i full gång i köket medans jag bara är och kissar), vi ska handla, vi ska promenera och vi ska fixa lite inför nästa helg. Imorgon är det söndag och då får vi efterlängtat besök av vänner. Åh så härligt det ska bli!

En liten uppdatering om Loke efter op.
Han blev superstark i nacken typ direkt efter och vi har inte sett skymten av domningar.. tills igår. *ledsen emoji*
Vi började äntligen släppa tanken på att det kanske kommer tillbaka och så ba bang! Två gånger på samma dag! Det känns så jobbigt. Peppar peppar har det inte hänt i stolen och jag hoppas att det bara var igår och att vi nu inte öppnat dörren till det hela.

Här är förresten presenterna till tjejerna idag. Vi tog med de till stan förra helgen så de själva fick välja. Ha en trevlig helg peeps!

Likes

Comments

Hej igen! Dagen blev bra till slut!

I ren irritation ringde jag direkt upp sambon efter samtalet med af och bara gormade på om allt det idiotiska, även han blev flyförbannad och var tvungen att ringa upp och kolla hur det fungerar egentligen! Det räckte tydligen inte med att jag ifrågasatte det hela. Först när Kristoffer ringde så hade han börjat fundera på det jag sa och insåg själv att det var lite dumt och han var till och med tvungen att prata med kollegor och efter samtal två med honom så är jag nu pausad/ utskriven.

Jo juste, jag har ju sommarjobb klart och börjar jobba i slutet av april, även det påpekade jag flera gånger och tyckte det var fullkomligt idiotiskt att jag ska sitta och söka jobb när jag har ett på g. Men hur som, nu är det löst, nu har slipper jag. hurra!

Likes

Comments