Postad i: New York City

Dag 2 i NYC promenerade vi till ett mysigt café som låg nära Central Park. Där åt vi en riktigt god och lyxig (för en backpacker iallafall) frukost! Efter det begav vi oss till Central Park och gick omkring där i några timmar. Central Park är ännu ett ställe som är så häftigt och som man känner igen så mycket från alla olika filmer och serier. Det är  en häftig kontrast med en så stor och lugn park mitt i en av världens största städer! 


Efter att ha gått omkring i Central Park gick vi till 5th Avenue och så gick vi in på Louis Vuitton. Några tusenlappar fattigare men en väska rikare kände sig Ebba riktigt glad och nöjd!! Efter att promenerat omkring hela dagen så bestämde vi oss för att köpa med kinamat och gå och mysa på hotellrummet! 

Likes

Comments

Postad i: New York City

Efter Chicago kom vi till New York City! Vi bodde precis vid Times Square, vilket är ett så himla häftigt ställe! Det känns nästan surrealistiskt att vara i New York eftersom att man så många gånger sett det i filmer! Just Times Square tycker jag (Evelina) är ett ställe som är exakt lika häftigt och impulsivt som det ser ut! Det känns verkligen som att tiden står stilla typ men ändå är det totalkaos runt omkring en, en konstig men häftig känsla! 


Utöver att stå och fascineras över Times Square så passade vi på att shoppa lite vår första dag i New York! 

Likes

Comments

Postad i: Chicago

Dagen efter bröllopet åkte vi och åt frukost och sedan började bilfärden ner till Mizzou, där Rachel går på college. Att åka bil med Rachel är alltid roligt för att hon älskar att sjunga och spränga högtalaren, precis som jag gör hehe!


I Columbia passade jag och Ebba på att bara ta det lugnt om dagarna medan Rachel var i skolan. Sen så tränade jag ett par gånger med Rachel, och så gick vi ut och åt tillsammans ett par gånger! Vi fick även följa med till en av Rachies föreläsningar vilket var kul att få se! Även här hann vi med en utgång också! 

Likes

Comments

Postad i: Chicago

Efter Los Angeles flög vi till Chicago! Därifrån tog vi tåget ned till Bloomington där jag (Evelina) växt upp! Rachel hade lämnat bilen vid tågstationen så jag körde runt och visade Ebba vårt gamla hus och där jag gick i skola och så vidare! Sedan åkte vi ut till landet och mötte Rachel och hennes familj för att gå på hennes styvsysters bröllopsmottagning! Så galet kul att träffa henne och Marissa och Juli igen! De är som min andra familj så det känns alltid så bekvämt och tryggt när vi träffas!  

Likes

Comments

Postad i: Los Angeles

​Idag är vår sista dag i LA, vi bestämde oss för att gå ner till Third Street Promenade och kolla i lite affärer. Efter en snabb lunch gick vi till Santa Monica Pier, vilket är en brygga full med karuseller och god mat. Vi köpte en funnel cake vilket var riktigt gott! Nu har vi packat ihop allt och ska snart åka till flygplatsen för att flyga till Chicago. 

Likes

Comments

Postad i: Los Angeles

Idag har vi gått omkring i Venice! Vi har varit till Venice Beach, gått längs the Boardwalk och Abbot Kinney Blvd. Vi mötte upp en av våra vänner från Fiji och åt lunch på Café Gratitude som var 100 % organisk och vegan! Supergott! Imorgon ska vi utforska Santa Monica lite mer vilket ska bli supermysigt!

Likes

Comments

Postad i: Los Angeles

Idag var vi till ännu en park, nämligen Universal Studios! Vi började dagen med att gå bort till Hogsmeade och Hogwarts och åka alla attraktioner där, älskar älskar Harry Potter så det är som en dröm för mig att gå omkring där inne! Sedan gick vi och åkte lite flera attraktioner så som The Simpsons Ride, The Mummy och Despicable Me. Det som är roligt med Universal Studios här i Hollywood jämfört med den i Orlando, som både jag och Ebba har varit till, är att här har man möjlighet att åka en tur som tar en runt de olika filmstudiorna, det var riktigt roligt att se! Nu är vi dock riktigt trötta så vi lär sova riktigt gott ikväll!

Likes

Comments