Header

Uppehåll, omladdning, nystart och nu ett jävlar tryck för att ta ikapp förlorad tid!

Första passet ever med min vän Micke, som numera är min teamie oavsett han vill det eller ej. Brutalt, svettigt och alldeles underbart.

For time

10 rounds I go You go
125 meter rodd
5 shoulder to overhead 40kg

5 rounds synkat
10 abmat situps
10 kettlebell swing

10 rounds I go You go
10 kcal airbike
6 bänkpress 40kg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lunchlådor är klara för de kommande tre dagarna! Frugan tycker att jag gott nog kan göra för hela arbetsveckan, men jag är lite kinkig och vill ha så fräsch mat som möjligt och vid tre dagar drar jag gränsen för vad som får ligga i matlåda 😄

Här snackar vi 200g nötfärs med basmatiris som är kokt i curry 👌🏻 Till det skojar vi till det med lite rivna morötter så det blir lite grönsaker också.

Rev av mitt andra pass crossfit under eftermiddagen: Tre varv med 21-15-9 Overhead squat alternerat med burpees. Ja, det var kämpigt. Det var så pass kämpigt att jag bara klarade två varv på 35 minuter. Men samtidigt var det kul att klara att köra på 40kg OHS då RX-vikt var 42,5kg. Vi kan väl kalla det en liten framgång i en övrigt rätt sorglig syn till workout för min del 😄

Imorgon vila, med undantag för en vänskapsmatch i tennis, par mot par i en dubbel 👍🏻

Likes

Comments

Ok! Så har de två första passen på denna fyra år långa resa börjat. Med det kom också träningsvärk från HELVETET! 😩 Lördagens pass var en rent okristlig blandning av övningar där bara magen skonades, men en riktigt bra genomkörare som första pass. Tekniken var väl lite si och så, styrkan och konditionen var inte heller något att hänga i granen... Men någonstans ska vi väl alla börja!

Det kommer bli spännande att gå och jobba imorgon med dessa styltor till ben 😁

Likes

Comments

En bättre söndag med Kung fu panda 3 i egen biosalong & sedan lunch på TACOBAR i Göteborg! 🐼❤️

Likes

Comments

Mysig & god lördagslunch 🍔🍴❤️👌🏻

Likes

Comments

Hur snygga är inte dessa byxor från SVEA? 😍
Lika sköna som snygga 👌🏻

Likes

Comments

Vi har länge pratat om att testa Lohilos proteinglass. Äntligen fick vi tummen ur!

Först ut av smakerna blev "chocolate swirl".

Vad tyckte vi då?

+ fräsch
+ god
+ lågt kaloriinnehåll
+ helt ok pris
+ bra alternativ om man vill äta något "glassigt" men ändå vill tänka på kalorierna

- om du tänker dig Ben & Jerry så blir du besviken


Nästa gång kör vi en annan smak!

Likes

Comments

Efter en hård första arbetsvecka efter semestern kör vi en fredagsfika. Delar en "nyttokaka" men väger givetvis upp med lite grädde 😉

Likes

Comments

Att resa är lite av livets krydda. Sol, bad och dumheter i överflöd. Men hittar man en box när man väl är i Thailand så är det klart att man ska rycka och slita lite! Rygg som knakar, leder som värker och muskler som kändes som förtvinade gubblemmar i tropisk hetta. Jo jag tackar!

Har du nu bokat en resa till Koh Lanta, besök Fit on Lanta för ett pass! De har det mesta du kan tänkas behöva men framförallt en fantastiskt trevlig coach vid namn Robert. Hälsa gärna från "tuff före passet, mindre tuff efteråt"-killen.

Likes

Comments