Jag älskar, det gör jag faktiskt... Även när det ej förtjänas lr ej behövs. Det finns inget i min värld som heter älskade. Om du älskar någon för du det alltid, annars älska du aldrig. av de få jag älskar är inte alla kvar i mitt liv.. En som en gång betydde otroligt o var mej i mycket närmst finns ej längre kvar. Kanske ej till en början av fri vilja, men när tron på tid kom oss emellan blev viljan egenvald. Skulle tro från bådas sida. Men allt hon var o allt vi gick igenom kommer jag aldrig komma över än mindre glömma.
Med en annan är relationen ej den samma längre men vi har varann än i våra liv. Han vet precis vad han ska saja när jag hamnar fel. Att jag vet hur jag ska hantera mig och mitt är tack vare honom.
Min man, mitt bästa och finaste. Hade ej klarat en minut utan han. Över 15 år har han funnits i mitt liv och här kommer han alltid finnas. Han stöttar mej i alla mina dumheter men har ändå modet att saja nej. Detta med nej o respekt kanske bör diskuteras en annan gång!
Barnen, mina underbara barn. Nä, såklart ej.. ibland vill jag bara skjuta dom 👅 men i stora drag är dom mitt liv o min vardag.

Trött, började jobba i måndags förra veckan o börjar men en sexdagars vecka efter 4,5år hemma. Lika bra att köra på. Underbart jobb änsålänge, fick det jag helst ville ha. Schema e skitbra! Jobbet o folket passar mej ypperligt.
Han är såld, det gick smidigare än ja någonsin anat. Min fina stjärna som kom så otroligt långt på tiden vi hade tillsammans 💙
Ledig idag men jobb 0700 imon igen, så nu ska ja lägga ner för denna kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments