Header

Hello och god morgon på er!
Fredag och ännu en ledig dag så härligt, idag ska jag, Ida och pappa åka till husvagnen där mamma och Allis är men först ska pappa jobba.
Så medan vi väntar på honom passar vi på att äta en god frukost ute i solen!

Vi hade lite blandat idag jag tog en grillmacka, yoghurt, kaffe och juice med is medan Ida gjorde gröt, kaffe och juice med is...
Gott, gott, gott
Ha en bra dag Kram Emma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min outfit för dagen blev en skön och somrig sådan! Älskar sommarkläder som kjol och klänningar! Det är så skönt men samtidigt snyggt, vilket är toppen.
Kjol - Lager 157, T-shirt - H&M, Solglasögon - ginatricot
Ha det bra & njut av långledigt / Emma

Likes

Comments

Hello idag var det den årliga Arenakampen, första året för oss och det var riktigt kul!
Arenakampen är fotbollsmatcher mellan alla gymnasium i Borås.

Älskar verkligen Bäckäng och man blir så stolt när hela läktaren står upp och sjunger "vi älskar Bäckäng", bäckängandan var på topp under alla matcher trots att motståndarna sjunger "vi hatar Bäckäng" (löjligt)!

Hade iallafall mycket kul även om fotboll inte är i min smak (hehe)
Kram Emma

Likes

Comments

Hello, idag hämtade jag Allis från dagis, hon var väldigt duktig och gick fint hela vägen hem! När vi kom hem tog vi fram vattenfärgerna för att måla lite. Eller rättare sagt Allis målar och jag äter mellanmål, perfekt! Nu målar hon olika frukter och jag ska passa på att göra lite läxor.

Har faktiskt inte mycket plugg just nu vilket är skönt. Men det kan ändras fort... de störtats uppgifter just nu ska man endast göra under lektions tid så då får man mer fritid hemma, skönt!!! Dessutom kan man tänka att det är det sista man gör i kurserna nu för det är det verkligen, hörde någon säga att det endast är 15 "vanliga" skoldagar kvar innan lov. Jippi...
Ha det bra / Ida

Likes

Comments

Hej, när vi kom hem från husvagnen körde mamma ner oss till pappas jobb så vi kunde städa. När vi var klara med det gick jag och Emma till Spice n rice och lunchade. Mycket gott var det! Dessutom kunde vi sitta på uteserveringen vilket är så mysigt.

Nu har vi kommit hem, fixat lite plugg inför veckan och nu ska jag in i duschen. Efter det får vi se vad som händer. Är lite sugen på att ha "hemma spa" med tex, ansiktsmask och fotbad för att känna sig fräsch inför sommar och ny veckan...
Ha det bra / Ida

Likes

Comments

Hej, idag innan vi åkte hem från husvagnen stannade vi på Ica för att ta varsin glass. Mormor hade nämligen gett oss pengar för glass, tack fina mormor! Vet inte om vi förklarar så bra? Men i helgen har jag, Emma, Allis och mamma varit i husvagnen tillsammans med vår kusin Nika och kusin Liam och även vår moster Hanna. Och vi hade verkligen en jätte mysig helg!
Kramar / Ida

Likes

Comments

Hejsan, nu är vi hemkomna från en mysig tur på stranden. Barnen badade, jag och Emma fick solat lite, mycket härligt. Jag doppade fötterna men mer än så blev det inte, det var nämligen svin kalt. Det är så härligt att sommaren snart är här så man kan vara på stranden, älskar det!!
Ha det bra / Ida

Likes

Comments

Hej solen skiner och jag har gått på helg kan det bli bättre!

Idag hade jag bara en lektion och det var idrott direkt på morgonen, vi hade tabata pass vilket jag aldrig har gjort förut bara hört talas om. Kan säga att det var riktigt jobbigt, för de som inte vet vad tabata pass är så är det korta intensiva intervaller med ett högt tempo. Super jobbigt och jag kommer nog inte kunna gå imorgon men det är det värt (hehe)!

Sedan dess har jag kommit hem,duschat, rakat benen, lyssnat på musik och sitter nu ute i solen och ska plugga...
Ha en bra fredag
Kram Emma

Likes

Comments

Hello under de sista veckorna i skolan är det mycket av både läxor, prov och inlämningar! Just den här veckan har varit helt okej men det lär ändras de kommande veckorna:) får se fram emot att det är mindre än 1 måndag kvar till sommarlov (jippi)
Emma

Likes

Comments

Hej hej, idag var det min tur att tillsammans med klassen åka till djurparken. Vi var där på naturkunskap lektionen och det handlade om etologi och att bevara arterna. Vi hade verkligen tur med vädret, det var jätte varmt och soligt hela tiden! Härligt! Vi tittade bland annat på aporna, lejonen, tigrar och elefanterna. De hade ju fått en elefant bebis under påsk helgen och Gud vad söt den var! Jag är ingen djurmänniska och tycker sällan att djur är söta men den var riktigt söt!!!
Kramar / Ida

Likes

Comments