Header

Hejsan, idag har jag jätte lång håltimma mitt på dagen eftersom idrotten var inställd. Så jag och Astrid bestämde oss för att dra till spring rolls för att luncha. Det var mycket gott och mysigt! Skönt att bara komma bort vi två en stund och bara prata. Nu är vi tillbaka på skolan och väntar på att den sista lektionen ska starta.
Kramar / Ida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som jag nämnde igår så var vi hos frisören och slingade vårt hår. Här har vi resultatet på både mig och Ida. Hur snyggt!

Skillnaden mellan mig och Ida är att mina slingor går hela vägen in till hårbotten medan Ida behöll lite av sin tidigare bottenfärg. Dessutom klippte jag av mer på längderna så mitt hår är kortare.
Jag tycker att det är kul att vi ser lite olika ut i håret eftersom att vi har haft ungefär samma frisyr tidigare, lite variation är alltid kul!
Emma

Likes

Comments

Hej på er, såhär såg det ut för oss tidigare idag. Både jag och Ida hade bokat tid hos frisören kl, 09:00 så det blev en tidig morgon för oss. Men det var det värt för vem älskar inte att gå till frisören?

Jag är mycket nöjd med mitt hår men resultatet får ni se imorgon!!
Kram Emma

Likes

Comments

Hejsan, äntligen är jag hemma efter en lång dag i skolan. Torsdagar är den jobbigaste dagen i veckan för mig då jag börjar tidigt och slutar 16:45.

Men för att vara en lång dag så har den varit rolig och rullat på bra, på journalistiken och samhällskunskapen har vi just nu ett samarbete där vi ska göra en egen film. Vi gör en film för ungdomar som handlar om att ta hand om sina pengar och vara ”ekonomisk”. Så idag var det första gången som vi började filma vilket är kul.
Emma

  • 50 Readers

Likes

Comments

Hejsan, jag kände att vi behövde en liten tillbakablick såhär på en onsdag. Tidigare idag kollade jag igenom alla bilder från det gångna året och påmindes om vår frukost som vi hade med tjejerna. Så mysigt och roligt var det. Och om jag får säga det själv tycker jag vi gjorde det väldigt snyggt!

Idag har det varit en vanlig onsdag. Man känner verkligen att vardagen dragit igång på riktigt nu med tidiga mornar. Jag var så trött idag!! Men det är ju inte så konstigt med tanke på att kroppen är van vid helt andra tider.
Imorgon har jag iallafall sovmorgon då läraren är pappaledig de två närmsta veckorna, väldigt skönt för mig!!
Ha det så bra / IdaLikes

Comments

Hej på er hoppas allt är bra med er! Med mig är det mycket bra faktiskt, även om skolan är igång igen så är jag på ett bra humör och jag känner mig taggad inför våren.

Vet inte om det beror på att solen skiner idag eller varför men jag har fått lite vårkänslor (vilket kan vara lite konstigt eftersom det bara är den 9/1).
Men också härligt eftersom nu ser vi fram emot ljusare och roligare tider...
Emma

Likes

Comments

Hejsan, idag avslutar vi dagen på det bästa sättet, med tacos. Tacos har blivit en av Allis favoriter och jag tycker också att det är väldigt gott så det passade perfekt. Idag var även sista lov dagen. Det är studiedag idag vilket genererade i att vi var lediga idag, mycket mycket skönt. Och att ha en kortare skolvecka såhär i börjar är toppen. Det här jullovet har varit så bra och kul. Vi har verkligen hunnit med så mycket roliga saker. Men nu är jag mest redo för att börja skolan igen och komma igång med vardagen på riktigt! Dessutom har vi en rolig vår framför oss vilket gör att man bara vill att det ska börja nu! Fylla 18 och körkortet, inte alls långt kvar nu...
kramar / Ida

Likes

Comments

Hej, hur längesen var det sol och blå himmel ute? Det var ett bra tag sen kan man säga, så när solen lös när vi vaknade blev jag riktigt glad!

Sen vi vaknade har vi inte gjort så mycket vi har kollat film, tagit det lugnt, gjort oss iordning och nu sitter vi återigen med teori och trafikskolans pärmar.
Emma

Likes

Comments

Hej hej, vi började vår lördag med en lång och skön sovmorgon. Vid 10:30 gick vi ner och fixade frukost. Efter någon timme i soffan framför nyhetsmorgon och film tog vi en dusch och gjorde oss i ordning. Efter det var det dags för dagens aktivitet, nämligen teori. Vi har tagit hem pärmarna (vilket är pärmar med körkortsfrågor) för att börja plugga på dem. Vi läste även det sista kapitlen i boken och sist men inte minst avslutade vi med ett test på datorn. Jag fick faktiskt 70/70, helt sjukt men väldigt väldigt kul! Nu har vi pluggat färdigt för idag och ska njuta av resten av dagen!
Ha det bra / Ida

Likes

Comments

Hej, idag började vi dagen med en liten utflykt till ishallen. Allis fick nämligen skridskor i julklapp och idag var första gången hon skulle testa. Hon var jätte duktig lite vinglig såklart men hon kämpade på bra och tyckte det va jätte kul! Jag kan åka skridskor men är verkligen inte jätte bra på det! Jag fick så sjukt ont i fötterna att jag trodde ja skulle dö. Jag hittade då stora pappers klumpar i skorna vilket förklarade smärtan. När jag tog bort pappret kändes det mycket bättre! Det var iallafall en rolig utflykt tillsammans!
Kramar / Ida

Likes

Comments