Header

God morgon vänner, idag har jag en lång sovmorgon vilket är hur skönt som helst!! Klockan var ställd på 9:00 men vaknade av mig själv lite innan det. Älskar att vakna utan klocka!

Hela den här veckan har varit drömlik!! Måndag var en vanlig dag med vanliga lektion. Tisdag var sista lektionen inställd, onsdag var de 2 sista lektionerna inställda. Idag börjar jag 11:40 och imorgon sist men inte minst börjar jag 12:00, helt sjukt. Så min vecka går inte att klaga på....

Idag har jag som sagt sovmorgon och lyxade till det med grillmackor till frukost. Till det kollar jag såklart på Nyhetsmorgon och har tända ljus, mycket bra morgon.

Likes

Comments

Hej tidigare i veckan var Allis ute och lekte i snön, ett måste är ju att göra snöänglar!! Hon är så söt när hon slänger sig ner och vevar med armarna och bena:)

Efteråt säger hon - Ta kort på min snöängel då!
Hehe när man är syster till två bloggare är man van vid att ta kort på allt..
Kram Emma

Likes

Comments

Chokladbollar är verkligen en utav mina favoriter när det gäller fika!! Men min absoluta favorit är såklart Cupcakes men efter det kommer chokladbollar.
Iallafall jag gjorde chokladbollar och jag gillar det för det är så lätt, smidigt och det går jätte fort och "of course super gott!!"
På detta receptet stod det att man skulle smälta smöret vilket jag tyckte lät jätte konstigt så jag gjorde på mitt egna sätt och det funkade hur bra som helst!
Kramar / Ida

Likes

Comments

Hej för någon vecka sedan fick mamma en present av hennes kompis 3 olika produkter ifrån The Rituals. En handkräm, tvål och en kropps olja. Jag har använt alla 3 och dom är jätte bra, de luktar fantastiskt gott! Om jag skulle beskriva lukten så skulle jag säga SPA jag vet inte varför men de luktar verkligen spa (så gott!)

Emma

Likes

Comments

Hello, vad passar inte bättre efter en lång dag i skolan än pannkakor till kvällsmat!
En god och mysig kvällsmat ger mig mer energi och jag får ett bättre humör eller mer positiv kan man säga.

Om man bara slänger ihop en macka lite fort tycker jag är så tråkigt! Ibland kan macka vara gott men pannkakor är alltid godare (hehe)
Kram Emma

Likes

Comments

Hej hur söt är inte Allis pyjamas, det är en röd långärmad och ett par super söta lång byxor med hjärtan på!
So cute!

Bland det fösta jag gör när jag kommer hem ifrån skolan är att ta på mig pyjamas eller mys kläder (mysbyxor) jag skulle aldrig gå i jeans en hel kväll (hehe)
Emma

Likes

Comments

Hej vilken solig dag vi har idag, igår (söndag) vad det också jätte fint väder med både sol och kyla! Det kan verkligen inte bli bättre..

Snacka om ett bra sätt att starta veckan på med stor sol!

Den här veckan är även första veckan med nya schemat för vårterminen. Vi byter alltså schema ifrån höstterminen till vårterminen, mitt schema är super bra jag slutar tidigt på onsdagar och super tidigt på både torsdagar och fredag (11:30)!!
Jag är iallafall mycket nöjd det ända som man kan klaga på är ju mina fruktansvärda måndagar med 5 lektioner börjar 8:00-16:35 en lång dag helt enkelt!
Emma

Likes

Comments

Hello som vi nämnde i lördags så var vi och hyrde film (vilket inte händer så ofta längre) här har vi de 3 filmer som vi valde.
1. Bad moms (Mitt och Idas val)
2. Jason Bourne (Max och pappas val)
3. Husdjurens hemliga liv (film som man kan se med Allis)

När man är en stor familj som vi är så får man kompromissa så att alla ska bli nöjda, tillexempel att man väljer olika filmer. Husdjurens hemliga liv valde vi så att hela familjen kunde vara med eftersom Allis inte kan kolla på Bad Moms (hehe)..
Emma

Likes

Comments

Hejsan nu var det söndag kväll igen vilket betyder att imorgon startar en ny vecka. För att samla energi till en ny vecka brukar alltid jag och Ida tända ljus och bara ta det lugnt! Det finns verkligen inget mer avkopplande än tända ljus..
Kram Emma

Likes

Comments

Hello här har vi våran super goda mat som vi åt igår kväll!

Jag, Ida och Max stod för maten så jag stekte köttet, Ida gjorde potatis + sås sen fixade Max salladen teamwork!

Likes

Comments