Presentation picture
*LadyInPink*
Ninni, 30 år, Örebro
Mitt liv i rosa,foto, äventyr, utmaningar och Bambi

 

Kategorier

Lördag

då var det jobb idag och klockan är 06.00 och snart bär de av till jobbet. Eftersom ja somnade igår får man väl skriva grattis idag till Ingmar Strnmark som vann let's dance, snyggt jobbat för en skidåkare..
Imorgon kommer hjärtat hem och ja hoppas han inte är allt för trött så han kan vara lite social 💖💕

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Fredag

Då var det fredag, och de var en jobbig natt utan min älskling.. Men idag ska det jobbas och sen blir det mys med Bambi. För imorgon är de jobbet på lördag med..
Ha en bra fredag allihopa

 

Likes

Comments

Godnatt

Nu säger vi godnatt till er allihopa

 

Likes

Comments

Snart helg

Nu har hjärtat åkt till Skåne och det blev ensamt direkt. Kommer sakna honom väldigt mycket. Han betyder väldigt mycket för mig och är glad vi funnit varandra..💖 Jag hoppas vi får en ny lägenhet snart så vi kan få i ordning på allt..
Innan hjärtat åkte lånade han min bil för att hämta saker han beställt och då blev han arg på bilen för det började lysa en lampa.. Hatar bilar och lampor :( likadant med den gamla bilen var femte meter fick man stanna och stänga av motorn.. Jaja får väl köra korta sträckor i helgen så får vi ringa verkstad på måndag..

 

Likes

Comments

God morgon soliga dag

Då var man ledig idag och vad gör man uppe kl 7 då? Ja man kan inte sova för det fina vädret så nu har jag fixat balkongen så den går att sitta på efter vinterns smuts ( tyvärr har jag fortfarande ett par däck kvar men dem försvinner nog snart. Sen gjorde jag i ordning den andra kattburen så Bambi kan vara ute och solen skiner och jag är ledig 😃
Nu måste jag säga de.. Jag skulle åkt till min älskade vän i sommar på Azorerna och tänkte jag klarar mig på en vecka till sommaren, men det gick inte som jag planerade, men de är tur hon är där till oktober så jag och hjärtat åker nog dit i september ;) så jag och en barndomsvän beställde resa till Italien i sex dagar och de känns skönt att få ha något att se fram emot.. Längtar faktiskt älskar att resa och hoppas på bra väder.
Nu ska här solas lite idag iaf..
Helgen blir lång utan mitt 💖 som ska åka till Skåne för att fixa sin bil så han åker ikväll, jag kommer sakna honom massor..

 

Likes

Comments

Den jävla ångesten

När ska man få må bra? När ska man få känna att man lever? De är inte lätt och kämpa när man inte har motivationen och mardrömmar varje natt gör inte saken bättre eller att Bambi hoppar av sängen för att spy :(

Nä den här dagen började inte bra :(

Men ni andra hoppas jag får en bra dag

 

Likes

Comments

Pengar kan inte köpa lycka

Dem säger de att man inte kan köpa lycka men varför ska man göra det? Är man inte lycklig så kan inget köpas för att de ska bli bättre.. Lycka borde alla människor ha ;)

 

Likes

Comments

Livet är kort

Klockan är snart halv fem och fåglarna kvittrar, det kommer nog bli en bra dag med massa sol och jobba på det 😃 jag trivs inte på mitt jobbet, men man ska vara glad att man har ett för det finns dem som har det värre.. Men nu ska jag se de positivt, men måste lägga min stress på hyllan ett tag och fokusera på livet..jag har mitt underbara hjärta som stöttar mig, idag känns det som de är en klagar dag.. Mitt glada jag försvann hur hittar man det igen? Dags att ta tag i sig själv😃 men behöver en push i rumpan för att få motivationen..

Ha en bra dag allihopa
Kärlek och respekt💖

 

Likes

Comments

Drömhus

drömmer om drömhuset om de någonsin kommer komma? De finns så mycket man ska tänka på, men de nog skönare att kunna göra vad man vill med saker som är ens egna ;)
Men ska inte vara negativ, det finns så många hus som är fina att man kan inte välja för alla har sin stil och något i alla hus är bra, men vissa faller man mer för än andra.. Tror man har tittat för mycket på film för man drömmer sig bort när man ser dem husen som finns där.🙊🙈🙉

 

Likes

Comments

God morgon måndag...

Då var det måndag morgon och lite huvudvärk vaknade jag med nu vid fyra och kunde inte sova. Den här huvudvärken har jag haft i många år redan 1997 började jag få min huvudvärk men 2014 fick jag reda på vad det var och det är en konstig huvudvärk som som varar mellan 15 min och 3 timmar och kan komma tillbaka efter några timmar igen. Huvudvärken heter Horton och sen är socialiserad via ögonen och den går in i öronen också men den är enkelsidig. Så den är inte som migrän eller spänningshuvudvärk. När man har den huvudvärken så tappar man all motivation till livet och till träning som egentligen den bästa delen för att inte få huvudvärk så ofta.. Men man tappar verkligen allt.. Och hur hittar man motivationen igen? Några tips?
Nä nu ska jag göra mig i ordning för en dag på jobbet.. Hoppas alla får en fin dag och solen lyser på er💖 kärlek och respekt till er alla
Puss och kram

 

Likes

Comments

1 2 3456 Nästa

Better Blogging Nouw