​det började med att Örat  begav sig till busstorget i vällingby, Bengt blev försenad och sen gick vi till ett cafet nära K5 utanför k5 på 

hörnan och fika,  blev kaffe med mjölk och morots kaka för Örat och för Bengt kokoskaka med kaffe och mjölk, sen gick tillbaks mot 

busstorget och sen prata lite på busstorget sen gick mot centrum igen och Örat och Bengt skildes åt.


här slutar Vällingby del 8.


Vällingby del 9 börjar  den 24e oktober
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​det började med att Örat och Bengt sågs på busstorget, vi gick till LIDL och på vägen dit såg vi massa söta/snygga tjejer.  och vi pratade om............ , vi handla fika och skulle fika ute men vi begav oss till busstorget och fika och prata om......... och bestämde att ....... inte blir av just nu.

här tar Vällingby del 7 slut.


Vällingby del 8 fortsätter 17e oktober.

Likes

Comments

​dagen började med att Örat och Bengt sågs på busstorget i Vällingby. prata lite sen gick Örat och Bengt  till hemköp och handla fika sen gick dom tillbaks till busstorget och fika och prata om ditt och datt och sen tog Bengt och Örat en promenad runt Vällingby och sen tillbaks till busstorget . Där skildes Örat och Bengts vägar åt.

här tar Vällingby del 6 slut. 


Vällingby del 7 kommer 10e oktober.

Likes

Comments

​från och med nu,vecka 39 2016 så kommer Örat och Bengt inte träffas 2 gånger per vecka längre 


utan nu träffas Örat och Bengt 1 gång per vecka, 


så ni får bara läsa om Örat och Bengts  historia 1 gång per vecka i framtiden.


vi hÖRS!Likes

Comments

​Bengt ställde in dagens möte.

så Vällingby del 6 sker 3e oktober.

Likes

Comments

​så det började med att Örat och Bengt träffades på busstorget, prata lite och sen gick dom till LIDL och handla fika sen till garaget i vällingby och pakera om Bengts bil och sen tillbaks till busstorget och fika och prata om vad som ska hända i helgen och ditt och datt,men Bengt fattar inte att Örat har det jobbigt.  sen gick vi till centrum igen, våra vägar skildes åt, Bengt begav sig till sin bil i garaget och jag begav mig mot tåget. 


Här tar del 5 slut.


Historien Vällingby del 6 fortsätter 26e september

Likes

Comments

​Nu ska ni få hÖRa på ÖRA!

Det började med att vi träffades på busstorget, Bengt överraskade Örat  med att vara där igen redan, vi gick och satte oss och prata om allt mellan himmel och jord, sen gick vi till hemköp och handla fika och sen satte vi oss på busstorget igen och fikade och pratade och sen påstår Bengt att örat  hotade honom, när örat sa: du håller på att göra mig så arg och irriterad att jag har lust att gå här i från och aldrig mer komma tillbaks. men Bengt sa vi glömmer det och sen prata vi lite mer, sen gick vi till garaget och flyttade på Bengts bil och sen gick vi tillbaks till busstorget och vi önska varandra trevlig helg och där tar del 4 slut.


Vällingby del 5 tar inte plats på måndag då Bengt redan ställt in då utan fortsättningen fortsätter 23e september

Likes

Comments

​pga av att Örat missuppfattat när Örat och Bengt skulle ses i dag så blev det ingen Vällingy del 4 i dag. så om planerna går som dom

ska så borde Vällingby del 4 ta plats 16e september.


håll i ÖRAt så ska ni få hÖRA! 

Likes

Comments

det börjar med att vi träffas på busstorget i vällingby och sen drar vi till garaget i vällingby för Bengt måste parkera om sin bil då man bara för stå 4 timmar i sträck, sen gick vi till hemköp och handla 4 winebröd och sen tomtater och advokado och sen till busstorget och fika och pratar om blallbla och sen gick runt Vällingby centrum och sen till tåget, vi sa hejdå och örat gick genom spärren och bengt fortsatte mot busstorget.

här tar Vällingby del 3 slut.


Vällingby del 4 börjar 12e september

Likes

Comments

Nu ska ni får hÖRA!

så det började att vi möttes på busstorget i Vällingby,  Bengt dök upp och jag blev ltie chockad, sen satte vi oss och prata lite, sen gick vi till K5 och där fika vi på cafet kaffe med mjölk+kanelbulle för örat och kaffe med mjölk + socker  för bengt och hon i kassan höll ögonkontakt med örat  flera sekunder och sen log hon och sen fika örat och bengt och prata om ett visst ämne, var en gång i konversationen som örat blev riktigt förbannad och höll nästan på att ställa till en scen och nästan gå därifrån,men det gjorde inte örat, örat tog behärskning i stället och försökte lugna ner sig, sen gick örat och bengt en liten promenad i vällingby, sen tillbaks i vällingby centrum sen var Bengt tvungen att gå.  Bengt och Örat tog farväl.  här slutar Vällingby del 2.

Vällingby del 3 börjar 9e september

Likes

Comments