View tracker

Bengt har inte hört av sig till Örat, så örat är förvirrad men man kan nog räkna med att det blev inställt i dag då, tyvärr så ingen ny story

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mötet började att Örat och Bengt och Måsen sågs på busstorget, efter en stund kom nya Åsa, vi prata om ------------------- och drack kaffe och te, och sen slut på mötet, vi sade adjö.


det var slutet på Vällingby special. Likes

Comments

View tracker

det började med att Örat och Bengt träffades på busstorget i VÄLLINGBY.  Örat var 5 min tidig. gick till hemköp och handla fika sen 

tillbaks till busstorget och fika, och som vanligt spelar det ingen roll vad Örat säger och så prata vi om ditt och datt.


här tar Vällingby del 10 slut.


om Örat och Bengts framtida äventyr så kommer det ändras lite, får dock återkomma om det för har glömt hur det skulle bli.


tills dess ha det bra,


vi hÖRES!"Likes

Comments

​Det började med att Örat och Bengt träffades på busstorget, vi begav oss till hemköp och köpte fika, sedan gick vi tillbaks till busstorget och fikade och pratade om blalhlah och som vanligt är allt Örats fel enligt Bengt, det är aldrig någon annans fel, utan bara Örats fel. Ingen lyssnar någonsin på Örat, alla bara skiter i vad Örat tycker känner,mår har det. Örat tycker Örat är jävla förbannad på alla som tycker Örat har fel. sen prata mer  och sen skildes Örat och Bengts vägar åt. 


här tar vällingby del 9 slut.


Vällingby del 10 börjar 31:a oktober

Likes

Comments

​det började med att Örat  begav sig till busstorget i vällingby, Bengt blev försenad och sen gick vi till ett cafet nära K5 utanför k5 på 

hörnan och fika,  blev kaffe med mjölk och morots kaka för Örat och för Bengt kokoskaka med kaffe och mjölk, sen gick tillbaks mot 

busstorget och sen prata lite på busstorget sen gick mot centrum igen och Örat och Bengt skildes åt.


här slutar Vällingby del 8.


Vällingby del 9 börjar  den 24e oktober
Likes

Comments

​det började med att Örat och Bengt sågs på busstorget, vi gick till LIDL och på vägen dit såg vi massa söta/snygga tjejer.  och vi pratade om............ , vi handla fika och skulle fika ute men vi begav oss till busstorget och fika och prata om......... och bestämde att ....... inte blir av just nu.

här tar Vällingby del 7 slut.


Vällingby del 8 fortsätter 17e oktober.

Likes

Comments

​dagen började med att Örat och Bengt sågs på busstorget i Vällingby. prata lite sen gick Örat och Bengt  till hemköp och handla fika sen gick dom tillbaks till busstorget och fika och prata om ditt och datt och sen tog Bengt och Örat en promenad runt Vällingby och sen tillbaks till busstorget . Där skildes Örat och Bengts vägar åt.

här tar Vällingby del 6 slut. 


Vällingby del 7 kommer 10e oktober.

Likes

Comments

​från och med nu,vecka 39 2016 så kommer Örat och Bengt inte träffas 2 gånger per vecka längre 


utan nu träffas Örat och Bengt 1 gång per vecka, 


så ni får bara läsa om Örat och Bengts  historia 1 gång per vecka i framtiden.


vi hÖRS!Likes

Comments

​Bengt ställde in dagens möte.

så Vällingby del 6 sker 3e oktober.

Likes

Comments

​så det började med att Örat och Bengt träffades på busstorget, prata lite och sen gick dom till LIDL och handla fika sen till garaget i vällingby och pakera om Bengts bil och sen tillbaks till busstorget och fika och prata om vad som ska hända i helgen och ditt och datt,men Bengt fattar inte att Örat har det jobbigt.  sen gick vi till centrum igen, våra vägar skildes åt, Bengt begav sig till sin bil i garaget och jag begav mig mot tåget. 


Här tar del 5 slut.


Historien Vällingby del 6 fortsätter 26e september

Likes

Comments