Örat dök aldrig upp eller hörde av sig därför blev det inställt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bengt var på Örats jobb när Örat dök upp redan,örat tog kaffe med mjölk, bengt tog ingenting, sen prata vi om.......... och sen gick Bengt i från örats jobb, fråga inte hur jag mår eller varför det dröjt så länge sen vi träffades sist. det skiter Bengt i tydligen.


Sen var det slut på Vällingby del 26.

Likes

Comments

Det börja med att Bengt dök upp oväntat på Örats jobb och vi prata om............... och Bengt skickade örat ett nummer via sms. Örat tog en

kaffe med mjölk under tiden och så var  Bengt tvungen att gå.

här tar Vällingby del 25 slut

Likes

Comments

De börja med att Bengt dök upp oväntat på Örats jobb, Örat tog en kopp kaffe med mjölk, inget för Bengt. Vi prata om ditt och datt. Sen gick Bengt. Denna vecka så träffas vi inte på fredag som vanligt då,utan j dag. Denna vecka var undantag. Men del 25 kommer som vanligt på fredag nästa vecka.

Tills dess ha de bra....

Vi hÖRAs!

Likes

Comments

De började med att Bengt kom till Örats jobb, Örat och Örats kollega var utanför jobbet, Bengt och Örat prata lite och Bengt fick Örats nya nummer och sen prata lite till och sen så gick Bengt.

De var allt för Vällingby del 23.

Likes

Comments

Bengt dök ouppväntat upp på Örats jobb,  dom gick och prata, Örat tog en kopp kaffe med mjölk, sen gav Örat  sitt nya telefonnummer till Bengt och sen prata dom lite om........... sen gick Bengt. 


Slut på del 22. 

Likes

Comments

Det började med att Bengt hämta Örat på örats jobb,dom åkte och spela minigolf i akalla,sen åkte till Örats område där Örat bor och Bengt släppte av örat och Bengt åkte vidare.

De var allt för Vällingby del 21.

Nästa del bör komma 8/9-2017

Likes

Comments