Tänk dig att du sitter på ett fik och sitter och pluggar. Du har musik i öronen för att slippa höra allas prat men du tittar upp från datorn och ser hur alla skrattar och pratar.

Men du ser att på varje bord finns det en person som ser helt borta och ledsen ut när hen sitter tyst. Hur kommer det sig att du bara ser det när du inte sitter vid personen? Är mina kompisar också så?

Ser andra människor mina kompisar eller mig så?

Du är så inne i din egna värld när du sitter med dina kompisar men när du väl sitter och gör något annat så ser du det.. hur kan vi alla vara så inne i våra egna världar oftast?

Ibland ser du men frågar inte och ibland ser du och frågar, men oftast ser du inte... hur kan det vara så?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ensamhet, det är något som alla känner ibland. Det är en så obehaglig känsla att det är hemskt. Att känna sig så ensam att du inte vet var du ska bli av... det är folk runt om kring dig överallt men ändå så känner du dig så ensam.

Jag tror det är när du inte trivs med dig själv eller när du känner att något är fel. Älskar du inte sig själv så kan ingen annan älska dig. Vilket du kanske hade behövt för att kunna älska dig själv.

Trött på ideal, trött på samhället, trött på personer som klankar ner på sig själv, trött på människor som inte kan ta emot komplimanger, trött på mig själv.

Jag vill ändra mig till det bättre jag!

Jobba med den du är dagligen, du måste börja någon stans, ge ALDRIG upp!

Några tankar som jag vet att jag inte är själv om att ha.

Allt jag säger är, ge inte upp hoppet om att kunna förändra saker och ting med dig själv och hur du ser på saker.

Trivs du med den du är, VA DIG SJÄLV, trivs du med ditt utseende, SE UT SÅ, trivs du med allt, ÄNDRA INGET.

Du ska kunna vara stolt och kunna ge dig själv komplimanger.

Du ska kunna lyssna på ditt egna hjärta och inte någon annans ord!

Ursäkta min orimliga text men ibland behöver du bara skriva ut allt du tänker på.


Likes

Comments

Funderar på att det är så mycket lättare att säg till sig själv att "de är okej att ge upp, du kan göra det sen" eller "nä det gäller inte dig" eller bara försvara sig själv och gömma sig bakom en lögn. Jag själv tycker det är extremt mycket lättare att inte göra något åt problemet. Undra hur det kommer sig!? Är jag en förlorare för att jag inte vågat testa eller kan jag ändra på det? För det är något som jag tänker göra! Ändra på saker och ting. Ska börja ändra mitt tankesätt!

Likes

Comments

Bra glädje låt!

Får mig att tänka glada tankar och inte en massa frågande frågor om varför? hur eller var? Tankarna dras bara år det positiva hållet.

Likes

Comments

Känslor hos mig kommer i tre.

Glädje, sorg och ilska. Jag kan vara riktigt glad och sprallig sen kan jag lyssna på en deppig låt och tänka på något som göt mig ledsen, från ingen stans kan jag tänka på något som gör mig arg. Att tänka är något som vi inte kommer undan på gått och ont. Är det inte konstigt att det kan påverka dig så som det gör?

Samma som drömmar, du kan vakna glad, ledsen, arg osv på morgonen av att du drömt och tolkat en dröm på ett vist sätt. Hur kommer det sig?

Jag tycker det är så häftigt hur något som bara är en tanke kan påverka hela dig så starkt och ändras så snabbt utan att du egentligen gör något alls.

Tänk om vi kunde se vad våra medmänniskor tänker om oss själva. Undra vad min mamma tänker om mig? undra hur min bästa kompis hade tänkt och undra om den där snygga killen tänker på mig lika mycket som jag tänker på honom?Likes

Comments

Hej!

Jag sitter just nu och funderar, hur ser folk på stan mig? Hur ser mina vänner mig? Hur ser du på mig?

Jag kan bara gå på det jag ser själv. Men hur ser folk på en? Ser det bara en person utan en speciell utmärkelse? Ser dina vänner dig som du ser på dig själv eller ser de någon annan än vad du ser dig?

Hur ser dina föräldrar på dig? släktingar?

Hur ser vi på varandra? rätt eller fel?

Likes

Comments

Fy fan!!!

"Du är ju dum i huvudet på riktigt" vadå du är dum i huvudet på riktigt?!?! Så du påstår att ja är dum för att jag tycker något annorlunda, för att jag ser annorlunda ut eller är det för att jag inte sa de orden du ville att jag skulle säga?

Är så fruktansvärt frustrerad och trött på att människor som lever i samma samhälle, samma värld och har samma möjlighet att uttrycka sig på ett trevligare sätt kan säga så till en varandra.

Vi alla är uppvuxna med och på olika vis, vissa säger artigt "tack" till allt, vissa antar att alla ska göra som den personen vill, några säger inte så mycket för att det kan vara "fel", någon är uppvuxen med bara en mamma, utan föräldrar, vissa med föräldrar och släktingar som har haft/har ett beroende tex alkohol, droger osv.

Några har blivit mobbade, hatade, älskade, får allt, fått jobba hela sitt liv, mobbat osv.

Men det kvittar vem du är! För orden "dum i huvudet" eller bara "dum" tar på en. Det kvittar om du säger att det inte gör det. Du tar ändå åt dig, vissa mer än andra.

Du ska inte behöva höra dessa ord för seriöst, NEJ, JAG ÄR INTE DUM! Jag kanske inte tänkte tillräckligt snabbt, lyssnade på vad du sa, tycker samma som dig osv. Nej, jag är inte dum.

Kan vi inte sluta säga så till varandra? Du känner dig inte hemsk i onödan, personen du ville säga det till blir inte ledsen och får tankarna "Men det kanske är rätt, är jag dum i huvudet?" Nej det är du inte!!

Dessa tankarna kanske inte kommer direkt efter första gången, men hör du det flera gånger börjar du få andra tankar i huvudet som inte du ska behöva ha.

Så snälla sluta säga dessa ord till varandra! Gör du nu inte det så bra!!! Det är super att du inte dras ner i den negativa cirkeln som vi lever i. Alla borde tänka lika dant som er! Tack för att ni finns .

Det va allt jag har att säga om dessa hemska uttal. Har mycket mer att skriva här! Tack.

BE THE PERSON YOU WANT TO MEET!


Likes

Comments

Hej!

Första inlägget på "öppningen". Namnet öppningen kom upp i huvudet direkt när jag funderade på att starta en blogg som är anonym, eller något. Öppningen kommer inte handla om vad jag gör eller vad jag vill göra med mitt liv. Här kommer det stå saker som problem, hat, kärlek, skit, psykisk ohälsa mer eller mindre bara ett ställe där alla får tycka precis vad de vill utan att dömas eller låta samhället trycka ner en.

Här kommer komma, bilder, musik och texter som kommer beskriva allt vad känslor och världen erbjuder.

Här kommer inte bara vara deppiga texter eller "jag ska ta livet av mig" utrop. Här kommer även vara lösningar på olika tänk, attraktionslagen, meningen med att vara positiv och hur du kan ändra ditt tänk för att göra din vardag till den bästa.

Jag vill bara påpeka att jag inte är en expert eller att jag vet precis vad jag talar om. Jag är ingen fysiker, ingen psykolog utan bara en vardaglig person som är intressant på sitt vis. Precis som alla ni andra.

Ibland behöver du inte en expert som säger till dig vad du ska göra eller inte göra, Utan ibland behövs det bara en person som förstår dig och inte får dig att känna dig ensam eller övergiven.


Likes

Comments