View tracker

Hej!
Igår var de fredag vilket betyder att E går i skolan så lämnade av henne där vid 9 och sen åkte hem och la c för sin första nap. När hon vaknade åkte vi till childrens museum och mötte upp Annika och hennes tvillingar för en playdate. Super mysigt!!
Sen hämtade jag och cora upp Evelyn i skolan vid 2.30 och åkte till H.E.B för att storhandla mat så kylen va helt tom. Att handla mat med 2 små barn tar lång tid och mycket energi så vi var klara vid 4 och då åkte vi och hämtade upp min värdmamma på jobbet och åkte sedan hem.

Väl hemma hoppade jag in i duschen och fixade mig och åkte sedan in till midtown för en middag på en mysig resturang med Louise! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Denna veckan har bestått av i stort sätt bara jobb!
I onsdags mötte jag och barnen upp Louise och hennes kids på Zoo:t på förmiddagen innan de var dags att åka hem för dagens nap!
När dom vaknade upp satte E på sin halloween dräkt och så satte vi oss i bilen och åkte till för oss årets första halloween event. Det var på ett ålderdomshem där alla barn gick trick or treat och de va så kul!! Alla gamla var helt överlyckliga att få ge alla barn massa godis.
Efter de va de lite pyssel tillsammans med dom gamla innan de va dags att åka hem :)

Igår jobbade jag bara halvdag då min hm's föräldrar kom hit så under förmiddagen hade vi vattenlek och vattenkrig utomhus och barnen hade så roligt med allt vatten.
Efter jobbet åkte jag och hämtade upp Helena och vi åkte till en resturang och mötte upp Louise för middag. En mysig mexikansk resturang med god mat :)

Likes

Comments

I onsdags var min lediga dag denna veckan så mötte då upp lousie vid 11.30 och åt världens godaste sushi!! Kan va bland de godaste jag ätit så trots de dyra priset så var de absolut inte sista gången vi gick dit.

Efteråt körde vi till gallerian och shoppade lite och satte oss på starbucks och pratade om allt och ingenting. En mysig dag med bästa Louise🌸

Likes

Comments

Helgen började med att i lördags hade vi en svenk fika här hemma så hela förmiddagen bestod av endast bakning innan en familj där pappan är svenk kom hit för fika och lek!
Efter de så tog jag bilen in till gallerian där jag mötte upp en ny svenk tjej Helena, hur snäll tjej som helst så de va super kul!
Vi kollade i lite affärer innan vi mötte upp Louise och Paulina för middag.

Igår plockade Paulina upp mig här på morgonen och sedan åkte vi och shoppade lite, kollade en bio och sedan åkte till gallerian för mer shopping och lunch. En jätte mysig helg och nu är jag redo för en vecka fullt med jobb!

Vi delade på nachos med massa smällt ost, tomater, guacamole! Champinjoner i vitvinsås och friterad zucchini, portabella och avokado Mums!!!

Likes

Comments

Förra helgen tog jag, Astrid och Louise en roadtrip till Texas huvudstad Austin! Väl där promenerade vi runt för att se staden en stund innan vi drog oss till hotellet för att fixa i ordning oss.
För på kvällen anordnades det nämligen en KRÄFTSKIVA, hur kul?! Det är en svenk förening här i Texas för varje höst fixar en svensk kräftskiva och i år blev vi inbjudna. Kvällen var fantastisk med god mat, fantastisk utsikt, lite för mycket dricka och tok för mycket fulsång!! Men när kvällen började rundas av där drog vi till en klubb där Astrids pojkvän och hans band spelade och där spenderade vi tiden tills de va dags att åka tillbaka till hotellet och sova.

Morgonen där efter blev vi bjudna på frukost av de paret som bjöd in oss till kräftskivan och dom va hur trevliga som helst!
Sen blev de att hoppa in i bilen igen och köra tillbaka till Houston efter en toppen helg med underbara tjejer!

Likes

Comments

Har jobbat hela dagen idag men har endast haft lilla c eftersom att E var i skolan , så vi var och handlade lite och bara myste hemma innan vi åkte och hämtade upp E vid 14.30!
Då åkte vi bort till zoo:t och åkte ett tåg som åker runt i ca. 10 min i olika parker osv. E älskar tåg så hon var överlycklig!!
Innan vi åkte hem satte vi oss vid dammen och åt äpplen och kollade på sköldpaddorna som simmade runt!

Likes

Comments

Ikväll var jag och ewelina och åt mat, promenerade runt på dom mysiga gatorna och avslutade kvällen med bio på favo stället!!
En fantastisk kväll men också den sista tillsammans, på onsdag åker hon hem till Sverige igen och jag kommer sakna henne! Tack bästa du för att du gjorde min första tid här fantastisk, lovar att se till så att den nya aupairen sköter sig och att barnen mår bra 😘 hälsa Sverige från mig!!

Likes

Comments