Började söndagen redan vid 8 med jobba 3 timmar. Efter de hämtade Helena och Louise upp mig och vi åkte till bernis burger bus och åt lunch! Dom hade super goda burgare och hela miljön där var som en highschool med anteckningsblock som meny, en skolbuss inne i lokalen och man åt på skolbänkar osv. Super mysigt!!

Efter de åkte vi och köpte en basketboll, fotboll och en softball och åkte till rice university och spelade lite fotboll i värmen.

Sen va de hem och byta om och kvällen avslutades med bio med allihopa och självklart såg vi fifty shades darker!

Likes

Comments

Från torsdag-måndag var vi i park city, Utah för en mini skidsemester! Då jag HATAR skidor så hängde jag med barnen nästintill hela tiden så att föräldrarna kunde åka. Vi det blev en hel del pulka åkning, bad i utomhus jacuzzin, snögubbe buggning och mysiga luncher.
På eftermiddagarna när föräldrarna kom tillbaka åkte vi till gorgoza park och åkte tubing. Kan vara bland de roligaste jag gjort. Men blev inte i de allra störta backarna då jag hade evelyn att åka med och man va tvungen att vara 5 för dom största:(
Men här kommer iallafall alla bilder från våran weekend i snön!

Likes

Comments

Hej!
Äntligen är vi tillbaka i Houston och värmen , 30 grader i februari känns helt okej :)
Förmiddagen idag har varit kaos med gnälliga barn, tänder som växer och en trotsig 2 åring som klipper sönder sin pyjamas. Så det blev en tidig nap för barnen och sedan vaknade dom upp som helt andra barn. Så vi slängde på oss shortsen och åkte till fire truck park och lekte i några timmar innan de va dags att åka hem och ge barnen ett bad och middag.

När min värdmamma sedan kom hem tog jag bilen och åkte och plockade upp mina bästkustare, Helena och Astrid och vi åkte och åt VÄRLDENS godaste glass! Och sedan blev de såklart lite shopping på de.
Vi hittade massa på rean hehe, så kom hem med nya Calvin Klein underkläder, 2 par nya skor (kostade bara $13 vilket va grymt) och världens finaste mysshorts.

En tuff dag fick ett fantastiskt slut 🌸

Likes

Comments

Morgonen började tidigt redan klockan 6 väckte vi tjejerna och begav oss mot flygplatsen. Väl där satte vi oss och åt frukost innan planer gick mot Utah och park city där vi ska spendera helgen 🙌🏽

Världens mysigaste hus har vi hyrt med egen jacuzzi och 2 uppvärmda pooler alldeles utanför fönstret.
Vi lär trivas här i snön!

Likes

Comments

När jag och tjejerna vaknade i morse gick vi ner och gjorde mys frukost. Banan pannkakor med massa bär till och smoothie!! Mums
När de va uppätit hoppade vi in i bilen och åkte till Herman park där vi promenerade omkring i solen, kollade på alla fåglar och mara myste! Vid 10 tiden mötte vi upp Helena och hennes lilla och åkte tåget som går runt parken innan de va dags att åka hem och napa ❤️ världens mysigaste förmiddag🌸

Likes

Comments

Tog tjejerna till memorial park under eftermiddagen idag. Va alldeles perfekt vårväder så kunde äntligen ha tshirt och shorts igen!

Jag och evelyn gick och köpte varsin smoothie på smoothie king och sen tog en promenad på 2,5 km till parken där tjejerna fick leka en stund innan vi promenader resten av slingan till bilen igen. Super mysig eftermiddag med mina tjejer ❤️

Likes

Comments

I en del av vårat visum så måste vi plugga 6 credits på collage så för några veckor sen åkte jag och 3 andra svenskar till san Diego för en weekend kurs.
Vi åkte efter jobbet på torsdagen och åkte hem på tisdagen efter.
Hela helgen hade vi fantastiskt kul och träffa mycket nya människor. Låter bilderna tala om hur de va att gå på collage under en helg ;)

Likes

Comments