View tracker

Har nu haft 1 vecka semester då min värdfamilj är i Florida. Så efter jag kört dom till flygplatsen i tisdags så mötte jag upp Louise, Mari och Paulina och vi tog bilen och åkte på en roadtrip till San Antonio gör 3 nätter. Vi spenderade mest tid runt river Walk vilket var bland de finaste och mysigaste jag sett, så kommer du till Texas borde du absolut åka dit! Annars var inte SAN Antonio någon jätte rolig stad men vi hade de super mysigt iallafall med massa god mat och skratt i överflöd!

Vi kom hem i fredags och då var de bara att börja fixa inför new years eve! Lördagen var inte super speciell men vi hade de roligt. Vi var hos Anthony och förfestade och dansade loss till svenk musik och sen åkte vi in till midtown och 360 där vi spenderade kvällen och 12slaget!

Mysig vecka med fantastiska människor 💋
Så nu är jag laddad för att tjejerna kommer hem imorgon så att jag kan få gosa med dom igen❤️

Likes

Comments

Julafton idag har absolut inte varit som alla andra men vi firar ju trots allt jul på riktigt imorgon så får bara vänta en dag extra!

Idag har vi iallafall bakat jul kakor , varit på childrens museum och lekt och träffat tomten och sen nu på kvällen har vi varit ute och ätit en god christmas eve dinner och öppnat paketen barnen fick från mina föräldrar eftersom att de trots allt är svenk julafton 🙌🏽

Så nu är alla förberedelser inför morgondagen redo, renarnas mat med glitter för att dom ska hitta hit är utkastat på framsidan , kakorna morötterna och mjölken är placerade framför spisen och tjejerna har hoppat i sina julpyjamaser för att vara redo imorgon bitti för att se om tomten har varit här under natten med alla paket 😍🎄🎅🏽☃️

Likes

Comments

I helgen fick både jag och Helena fredag, lördag och söndag ledigt så vi tog flyget för en weekend i Washington för att kolla in huvudstaden!
Det va jätte fint och massa roligt att gå runt och kolla på, dock lite för kallt för oss Texas bor haha

Så helgen var jätte lyckad, allt förutom att flyget blev jätte försenat så kom hem 04.30 på morgonen istället för 11.45 och skulle upp och jobba klockan 7 så trött var man de det va de värt:)

Likes

Comments

Eftersom att jag var i London under självaste thanksgiving så tyckte mina värdföräldrar att jag måste få fira de ändå, så tillsammans med några familjekonpisar vars aupair också va iväg den helgen så anordnade dom en "friendsgiving" bara åt oss.
Vi lagade mat hela dagen och tog sedan med oss allt över till deras hus där vi drack champagne och pratade medans vi ställde fram all mat.
Kalkon, pajer, potatismos, såser och olika traditionella rätter och vin serverades och när vi satt vid bordet så skulle alla i tur och ordning berätta vad dom är tacksamma för:)
Var en super mysig kväll med mycket skratt!

- jag är tacksam för att jag har kommit till världens bästa värdfamilj!

Likes

Comments

Hej!
Igår var de fredag vilket betyder att E går i skolan så lämnade av henne där vid 9 och sen åkte hem och la c för sin första nap. När hon vaknade åkte vi till childrens museum och mötte upp Annika och hennes tvillingar för en playdate. Super mysigt!!
Sen hämtade jag och cora upp Evelyn i skolan vid 2.30 och åkte till H.E.B för att storhandla mat så kylen va helt tom. Att handla mat med 2 små barn tar lång tid och mycket energi så vi var klara vid 4 och då åkte vi och hämtade upp min värdmamma på jobbet och åkte sedan hem.

Väl hemma hoppade jag in i duschen och fixade mig och åkte sedan in till midtown för en middag på en mysig resturang med Louise! ❤️

Likes

Comments