Hey bois, gurls och allt emellan eller inget utav det

Ska ses med en speciell idag så får se hur det går lmao. Har städat mitt rum som satan och duschat och jag tycker jag förtjänar lite plus-poäng för det iallafall. Skriver mer sen. Orkar ej nu :P

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

( tittar igenom förra inlägget. Inser att det är cancer. well. )

Irriterande babbel. Japp. Det är vad ni som läser någonsin kommer få. HYSNUFVIM

Likes

Comments

Sa bitches, har sommarlov nu och det är nice. Oavsett att jag struntade i min avslutning så kvarstår det att sommarlov är det lmao. Tänker att jag ska ha kul i sommar med bad, sol, och uppdateringar här :P

Jag gick på putte i parken igår med min vän Wilma. Det var rätt kul förutom ångesten av allt folk och att man var tvungen att vänta två timmar i sträck mellan spelningar, INVSN var klart bäst vid 23.00. Sångaren Dennis hoppade runt som en galning och gick även ut i publiken, drog upp patriarkatet och andra ideer, så jävla bra! Det enda jag var emot var att genom musiken kan världen bli bättre eller nåt sånt ( minns ej riktigt vad han sa ) och honey, förlåt men man glömmer bort saker i stunden men människorna i din publik är inte bättre än dem händelser, övergrepp och andra ideologier som du är emot. Musiken kan även vara ved till elden för dem som vill hata, men ja, i stunden kan musiken få en att glömma problem som kanske tillfälligt skapar en bubbla som gör iden om världen bättre för stunden. Men ja, krossa patriarkatet, nazisterna, sexisterna och etc till 100 % That shit rocks!

Idag ska jag inte göra så mycket. Tänkte först röka en cigg på balkongen men mor är hemma och eftersom att jag är under 18 och hon min målsman kan det bli ganska knivigt för mig om hon kommer på mig med rökning. Well well, är bara olagligt att köpa och langa, ej röka skiten. Väldigt dumt av mig dock. INTE HÄLSOSAMT, har ingen ursäkt för det. Ibland gör jag dumma grejor mmkay?

Min mobil är trashad igen. Halva skärmen är svart med färgstrimmor. Går knappt att använda och har inga pengar att laga den för. Kan be mor men i hennes tankesätt ska jag ta ansvar för mina handlingar själv, visst jag kan övertala henne men har redan hela samtalet framför mig och vet att jag kan vinna det men vill jag verkligen det? Nej tror jag går men en sönder mobil tills jag kan laga den själv. Mer bilder kommer snart. Tjarå

Likes

Comments

Jag har skrattat med den här person, verkligen mått bra och har kunnat vara hur konstig som helst med den. Jag har dansat runt i mitt kök med denna person, jag tog initiativet och personen hängde glatt med. Jag har kysst den här personen och legat i personens famn i timmar. Men jag har också grälat med personen.
Tvingat mig in i personens liv, då den ville stänga mig ute, och månaderna fortsätter gå. När jag blir riktigt arg så ses vi och sen gör vi inte det på flera månader. Då personen har "fullt upp"

Nu säger hen att att det vore bra om jag skaffade andra. Att det förmodligen vore bra för att hen inte kan träffa mig så ofta, att den förmodligen skulle kunna göra plats för mig i sitt schema men inte gör det. Tidigare har personen skyllt på andra men vid konfrontation kommer sanningen fram.

Jag har klamrat mig fast vid den här personen för efter vårt första möte så intalade jag mig själv att jag verkligen inte borde släppa taget, för den här personen verkligen var speciell. Nu har det gått ett år och jag gör likadant. Det gör så ont bara för jag vet att jag inte borde ha kontakt med den här personen mer men jag kan och vill inte släppa taget.

Ja, lite det är det som pågår i mitt huvud idag och alla andra dagar. -Ciao

Likes

Comments

När jag inte vill umgås med en enda jävel då har jag plötsligt fem pers som bara flockar sig runt mig men när jag vill umgås så finns det inte någon som känner för det.

Alså WÄäääääeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh.

Likes

Comments

Det som jag aldrig haft något problem med är borta, min sömn har blivit piss. Jag kan seriöst inte sova och har inte kunnat det i nästan en vecka nu. Som mest får jag 6 timmars sömn och då somnar jag runt 5 på morgonen. Alså fuck me.
Jag får panik då jag ska somna och nu får jag även panik inför den panik jag vet att jag kommer att få när det är sovdags. Jag är så trött men det går inte fan jag ber till varenda gud jag inte tror finns om det så skulle hjälpa. Skulle även be till min säng om det skulle ge mig nåt. Eller rättare sagt så kommer jag göra det.

Wish me luck för nu ska jag försöka sova igen.

Likes

Comments

Svält får mig idag att känna att jag lever, så ironiskt.

Julen gick bra och spenderades hos min morbror. Väldigt awkward för att han är en sån person man inte vet vad man ska säga till så man får bara stå där bredvid honom som ett frågetecken. Jag ville bara åka hem så fort det gick men det slutade i att vi nästan sov över där. Inte särskilt roligt för mig.
En höjdpunkt är ändå att jag fick väldigt mysiga sovkläder som jag tog på mig när vi kom hem och fortfarande har på mig :) Har mer att säga men är för trött och det är inte så kul att läsa om heller.

Ciao

Likes

Comments

Jag ställde upp granen idag. Så mycket prydnader för ingen orsak alls. Förutom det har jag inte gjort något utom att ta ett bad och titta på bleach. Den är bättre än vad jag trodde fast jag inte brukar uppskatta anime.
Hoppas vi får snö till julafton iallafall därför att då kommer jag ha någonting intressant att titta på när kalle anka är igång.

Bye bye!

Likes

Comments