View tracker

Fick biobiljett för att jag hade varit med i enkäter, är så lycklig för att jag faktiskt har gjort det alldeles själv. Jag har också skaffat mig ett jobb som tidningsutdelare och det med alldeles själv ✨✨⭐️

Jag känner mig så duktig då med att jag för första gången verkligen har förtjänat det. Haha, livet leker liksom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Håll mig i håret och sparka undan benen på mig, slå mig så pass många gånger i ansiktet att jag inte kan resa på mig, ta tag i det som finns kvar och dunka mot en vägg men sluta inte förrän jag ber dig om det. Jag vet att det är det jag har betalat för. Precis som i en affär.

Likes

Comments

Jag vill inte gå ut. Folks åsikter skrämmer mig. Orkar/Kan inte förklara men det är inte fridfullt och oskyldigt att gå utanför sin egen dörr när folk inom skydden av sina elektroniska prylar och anonymitet visar vilka de egentligen är. Världen där utanför mina väggar är den jag föddes in i men det är inte förns nu jag på riktigt inser hur nära inpå och hur sjuka människor är. Allt det jag håller i och äger är dock också befläckat, det finns ingen utväg. Ens om hela världen skulle brinna.

Likes

Comments

Livet är ett stort skådespel and Im the fucking star, baby

Likes

Comments

Har haft mitt första riktiga migrän anfall idag och jag kan säga att när jag förut har sagt att jag har haft ont i huvudet så var det ingenting jämfört med det här. Det är inte bara huvudet som tar stryk utan hela kroppen. Nu när det är över efter cirka 5/6 timmar så är jag fruktansvärt trött, kan knappt gå och huvudet känns helt borta. Bye bye motherfucker liksom. Haha nej, den här dagen var piss alså.

Likes

Comments

Jag följer samma schema vecka ut och vecka in och det är som jag redan kan se slutet av mitt liv, helt planlagt framför mig. Uttråkande är det att snart inte kunna skilja dagarna åt därför de alla är likadana. Vad är meningen med det eviga följandet av rutiner? Svaret existerar inte. Just kill me already.

Likes

Comments

Vaknade extremt tidigt på en Lördag. Kunde lika gärna ta en massor bilder istället för att somna om 😂 Jag vet att mitt fönster är smutsigt = Jag tänker inte tvätta det

Likes

Comments

Mötte dig idag, igen. Kunde knappt se dig i ögonen. För om jag inte tittar dig för länge i ögonen eller om du inte ler mot mig så klarar jag mig. Du var så förändrad dock. Det kändes som att du inte fanns längre och kanske är det så. Den jag kände kanske är död.

Likes

Comments