View tracker

När jag inte vill umgås med en enda jävel då har jag plötsligt fem pers som bara flockar sig runt mig men när jag vill umgås så finns det inte någon som känner för det.

Alså WÄäääääeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh.

Likes

Comments

Det som jag aldrig haft något problem med är borta, min sömn har blivit piss. Jag kan seriöst inte sova och har inte kunnat det i nästan en vecka nu. Som mest får jag 6 timmars sömn och då somnar jag runt 5 på morgonen. Alså fuck me.
Jag får panik då jag ska somna och nu får jag även panik inför den panik jag vet att jag kommer att få när det är sovdags. Jag är så trött men det går inte fan jag ber till varenda gud jag inte tror finns om det så skulle hjälpa. Skulle även be till min säng om det skulle ge mig nåt. Eller rättare sagt så kommer jag göra det.

Wish me luck för nu ska jag försöka sova igen.

Likes

Comments

Svält får mig idag att känna att jag lever, så ironiskt.

Julen gick bra och spenderades hos min morbror. Väldigt awkward för att han är en sån person man inte vet vad man ska säga till så man får bara stå där bredvid honom som ett frågetecken. Jag ville bara åka hem så fort det gick men det slutade i att vi nästan sov över där. Inte särskilt roligt för mig.
En höjdpunkt är ändå att jag fick väldigt mysiga sovkläder som jag tog på mig när vi kom hem och fortfarande har på mig :) Har mer att säga men är för trött och det är inte så kul att läsa om heller.

Ciao

Likes

Comments

Jag ställde upp granen idag. Så mycket prydnader för ingen orsak alls. Förutom det har jag inte gjort något utom att ta ett bad och titta på bleach. Den är bättre än vad jag trodde fast jag inte brukar uppskatta anime.
Hoppas vi får snö till julafton iallafall därför att då kommer jag ha någonting intressant att titta på när kalle anka är igång.

Bye bye!

Likes

Comments

Har bestämt mig för att skita i alla inlämningar och sånt skit, tar ut ett tidigt jullov och släpper alla spänningar och oro. Inte för att jag har förtjänat det utan för att jag för att jag vill leva utan rädslan ett tag. Om jag bara bestämmer mig för att inte tänka efter och endast leva i det som jag håller på mig just nu när det händer, så kan jag kan få vara lite lycklig. Det är inte så farligt som jag gör det ändå. Haha. Jag överdriver som fan tills det blir löjligt i dem flesta fall. God jul i efterskott till ni som läser det här om några månader, hoppas ni hade en bra jul och om ni inte hade det så är du inte ensam. Flera andra människor på fb brukar klaga så det är du och dem liksom.

Ciao (hatar italienska)

Likes

Comments

Det var något nytt som jag var med om idag. Under seminariumet fick jag svårt att se till vänster om mig, det var en en suddig fläck som dansade runt i små varv. Jag var så stressad men jag klarade av det, vaknade först vid sju och fick en rejäl panikångest attack. Det var den värsta jag har varit med om hittills och ett tag trodde jag att jag skulle dö, att en ven skulle spräckas inuti huvudet på mig och sen skulle jag få inre hjärnblödningar. Väldigt irrationellt.

Jag fick ett C på seminariumet även fast jag inte ens läste ut boken som skulle behandlas. Har fått nästan F på alla de andra seminarierna så jag tycker det är roligt att när jag mår som sämst ska det gå som bäst bara för att jag tvingade mig själv till det. Jag kan mer än vad jag tror, det skrämmer mig också. Ger mig faktiskt ångest fast jag kan se det roliga i det. Jag är nog galen.

Likes

Comments

Det känns för jävligt att läsa min gamla inlägg 😂 det är verkligen som att titta in i en jobbig tonårings huvud. Aj aj aj, just stop it liksom. Seriöst jag måste radera en del så jag slipper skämmas.

Likes

Comments

Haha hej, its me again. Jobbet körde jag med i tre veckor innan jag gav upp, låt mig bara säga att det var väldigt mycket jobb för väldigt lite pengar. Inte alls värt det men det var en bra start? Jag vet inte riktigt.

Har pluggat för första gången i mitt liv till ett prov men det gjorde mig så ängslig att jag inte kunde gå dit. Jag tycker inte särskilt om att förstå hur lite jag förstår. Det är betydligt roligare att låtsas att man kan allt och inte ta upp boken, inte för att det har fungerat så bra heller eftersom att jag då ändå vet att jag inte ens är insatt. Provet som jag skulle haft idag skulle jag förmodligen fått ett B på. Jag pluggade i sammanlagt två timmar men jag klarar inte av att lyssna på lektionerna så det är väl det som skulle ha sänkt mig. Fuck. Försökte sova igår men det gick inte. Låg bara vaken och skakade. Jag har ett seminarium i svenska imorgon också och jag måste gå dit pga mitt f i det ämnet sen förra året. Vill inte göra läraren mer besviken än han redan är.

Jag är ändå lyckligare än jag varit på länge. Det är nog för att jag varit extremt deprimerad och inte känt något positivt på länge men sen i september så kan jag känna mig en aning lycklig några gånger per månad. Det känns bra.

- Ciao

Likes

Comments

Fick biobiljett för att jag hade varit med i enkäter, är så lycklig för att jag faktiskt har gjort det alldeles själv. Jag har också skaffat mig ett jobb som tidningsutdelare och det med alldeles själv ✨✨⭐️

Jag känner mig så duktig då med att jag för första gången verkligen har förtjänat det. Haha, livet leker liksom.

Likes

Comments