View tracker

Hej alla!

Nästa övning jag givit mig på är att rita en Unicorn, och det var svårare än jag trodde fast det var steg för steg bilder i min mangabok. Kommer färglägga den och sen få till en snygg bakgrund så fortsättning följer....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina!

Känner mig som en ny människa idag, har haft en djävulsk huvudvärk i fyra dygn, men nu har det släppt! Så härligt! Så nu unnar jag mig "snäll" och go mat, soygourt med granola och riskakor på chiafrön med caschewnötsmör. Gött!
Mina hundpromenader har blivit väldigt korta de senaste dagarna men nu går det bättre och det funkar fint med en podd eller ljudbok i lurarna. Ser ljuset ha ha!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla!

Har ramlat ner i mitt ångesthål igen.... Det gnager i magen, huvudet värker, kroppen känns varm och frusen om vartannat.
Kan inte lyssna på musik, poddar eller nånting. Alla ljud känns asjobbiga.
Jag har lite att jobba på just nu, det kemiska är i obalans.
Tack alla som stöttar och finns runt om mig! Jag är snart tillbaka...det vet jag!

Likes

Comments

Hej alla!

Två böcker och tidiga julklappar till mig själv! Nästa utmaning är att lära mig rita mangafigurer, så kul!
Dessa kommer från sciencefictionbokhandeln, ett paradis för nördar😁

Likes

Comments

Hej bloggvänner

Äntligen ledig i hela fyra dagar, så skönt! Det har varit kallt, halt och blåsigt i helgen och inte jättehärligt att jobba. Idag sov jag några timmar för att sen hämta min hund Java. Vi åkte sen for att kolla drop in tid för att få sommardäcken bytta till vinterdäck, men det var helt kört. Jag får försöka imorgon igen, hoppas på bättre tur då. Jag bokade den första lediga tiden som fanns för säkerhetsskull men den fick jag vänta på i en vecka. Japp, så blir det när man är försent ute och i sista sekunden och precis som de flesta andra också verkar det som.

Jag har förstås ritat en del under jobbveckan men det blir desto mer nu när jag är ledig. Ska kolla lite serier och pyssla hemma också. Inga jätteplaner.

Jo, kolla amerikanska valet imorgon, rysligt spännande tycker jag!

Likes

Comments

Hallå! 

Mandala igen! Love it! Måste berätta, jag är frisk och kan gymma igen! Allså sån lycka! Att lyfta vikter och röra på mig igen gör mig så mycket gladare och på bättre humör. Bra för mig och för mina nära och kära som slipper gnäll och dåligt humör. Duktig träningsvärk också men den är ju bara härlig😁

Likes

Comments

Jobbiga och negativa tankar har gnagt i mig ett tag. Vaknar lätt på nätterna när jag är ledig och är rastlös. Vad gör jag? Jo ritar, det är mitt sätt att skingra tankarna, fokusera och samtidigt lyssna på musik. Äta nåt om jag är hungrig.

Nu har jag gjort detta en stund och är redo att försöka somna om och det brukar gå efter en stund.

Godnatt fina❤️

Likes

Comments

Godmorgon alla bloggisar!

Jag har radat upp några av mina teckningar på mitt jobb, som en liten miniutställning. Mina kollegor vet om min passion men de har inte sett något av det så det var mycket uppskattat, känns så kul!
Min förkylning går in på sin tredje vecka och mentalt börjar det bli skitjobbigt faktiskt för jag kan ju inte träna! Och då mår jag inte bra. Lättirriterad, dålig aptit och seg i kroppen. Men jag vet att snart så är jag där igen så jag biter ihop och längtar typ ihjäl mig. Jag har lärt mig av egen erfarenhet att börjar jag förtidigt blir det skit igen!
Nu har jag slutat jobba och ska hem och äta frukost och sova. Nice!!

Ha en superdag alla fina!

Likes

Comments