Header

Hej fina ni!

Det där med att få till ett ansikte är så svårt tycker jag. Fick ärlig feedback och som jag anade så behövs det jobbas mer på. Jag hade precis köpt nya skisspennor så nu får det ta sin tid men ett hyfsat face ska det bli.

På sista bilden av mitt tjejansikte har det tagit ca 6 timmar så räkna med några till nu när det är hårets tur. Jag har mestadels kollat in olika tutorials på Pinterest. Finns hur mycket som helst!

Kul är det och den blir rätt så bra än så länge....:)

Kram🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå där!

Behöver styra upp lite i livet känner jag. Jag har ju en del saker som jag gillar att pyssla med, och gärna allt varje dag. Nu går ju inte det så en plan för att kunna göra allt så mycket som möjligt tänkte jag måste till.

Jag älskar att gymma, rita, blogga och instagramma. Så för att hinna med detta under mina jobbdagar så kommer jag träna ena dagen och pyssla med det andra andra dagen. Detta låter ju så jäkla enkelt, så vad är grejen liksom? Jo jag har ju lätt att fastna i det jag gör så därför behövs det tydliga rutiner.

När mina rutiner fungerar så blir jag gladare och mer harmonisk och får inte dåligt samvete för att något inte blir gjort en dag. Utan rutiner och en plan för dagen så tappar jag lätt motivationen och energin.

Så idag är det pyssel hemma innan jobbet, blogga, rita och klä in min skissbok i papper så den inte slits så mycket, den är ju med mig i väskan vart jag än går. Igår var det gymmet och imorgon träning igen.

Nu börjar den bästa perioden att jobba natt, gick i min kortärmade jobbpike hela natten utan att frysa, härligt!!

Mer nytt från ritbordet:)

Likes

Comments

Godmorgon

Tänkte tag i och lära mig programmet Procreate som jag har på min iPad pro. Jag ritar med applepencil som är helt fantastisk! Men nu vill jag bli någorlunda bra på att använda Procreate.
Så jag har börjat och den här teckningen får ta tid för nu ska jag testa och prova alla varianter som finns för att få till det som jag tänker mig i mitt huvud.
Det bästa med digitalt är ju att det är så lätt att måla över, ångra och börja om och sist men inte minst väldigt kul ju mer jag lär mig:)

Procreate finns på AppStore och jag betalade 65 kr för det👍

Kram till er alla som kikar in här på min blogg🌸

Likes

Comments