Header

Hej alla fina läsare!

Hoppas ni mår bra, det gör jag....nu äntligen, har mått lite skräpigt ett tag men nu är jag tillbaka i mina rutiner igen. Motivationen och idéer att teckna gick på sparnivå kan jag lugnt säga men för att ändå hålla igång det så har jag plockat fram mina målarböcker igen och bara färglagt en massa. Öppnade till och med upp ett konto till på instagram som jag döpt till Coloring by Åsa M som bara innehåller mina målade bilder ur mina böcker.

En sak som jag märkte redan i målargrupperna på facebook och även nu på instagram är att stämningen mellan alla är så fin, uppmuntrande och peppande. Alla är trevliga och tar sig tiden att kommentera om man gillar det man målat och de flesta tackar också för beröm och gillande, härligt tycker jag.

Favoritböckerna är fortfarande Hanna Karlzons böcker och nu även Jasmine Becket-Griffith's målarbok A fantasy art adventure. I den är det en bild på varje uppslag så det går bra att använda promarkers och andra tuchpennor, om det blöder igenom så gör det ju ingenting. Oftast blandar jag både träpennor, typ Faber Castell och promarkers.

Podcasttips från mig är podden Vilodagen som pratar om sociala medier, internet och kända profiler och influensers. De är kunniga, kritiska och tar upp intressanta samtal och ämnen, rekommenderas:)

Den 17 juli börjar nya säsongen av Game of Thrones, äntligen!!!:)))))


Likes

Comments

Det blev en vit Mandala på en svart canvasduk. Jag köpte duken på Dollarstore, två för 50 pix. Blev en vit också..får se vad det blir på den. Jag har använt en vit poscapenna, superbra att rita med på canvas:)
Lämnade min hund hos nattmatte igår och jag tyckte den passade fint i deras sommarstuga:)
Nu ska jag sova, jobb som gäller hela midsommar för mig...Tur jag gillar att jobba! Ska inte gnälla, snart semester ju:)

Likes

Comments

Godkväll alla:)

Jag har ägnat min kväll åt att laga matlådor för kommande fem nätter på jobbet. Kör på paleokost eller stenålderslost kan man också säga. Mår så jäkla bra av den maten. Mest för att jag slipper gluten och mjölmat, som pasta, bröd och socker i viss mån. En mage i harmoni är trevligt!

Dettta är helt och hållet ett hopkok hittat på av mig själv. Stekta laxfileer och en wokad blandning på sockerärtor, champinjoner, paprika gul och röd, lite tomatbitar och smulad fetaost över och lite flingsalt. Har testat detta en gång tidigare och det blev riktigt smarrigt och mättande. Bra nattmat för mig:)

Nu ska jag sätta mig och måla klart en bild i en av mina målarböcker och sen nåt eget, får se vad det blir...

Kram

Likes

Comments

Hej💜

Hoppas ni mår bra, det gör jag. Sliten och lite trött bara, det har varit en energikrävande arbetsvecka. Men nu är jag inne på den sista sen är det helg och ledigt. Behövs!
Jag ska städa, måla och teckna, umgås med hund och pojkvän och gymma:)
En ny liten målarbok har det blivit, Tidevarv av Hanna Karlzon. Detta är vykortsversionen, den finns ju även som stor målarbok. Gillar den lilla jättemycket! Smidig att ha med sig och tjocka kort så inga pennor blöder igenom pappret.
Nu har även en sida ur Hannas bok Magisk gryning blivit klar, så nöjd hur färgerna blev. Planerar inte mina färgval så noga innan jag börjar så risken finns att det inte blir så bra, men här fick jag till det tycker jag.

Jag har fått mycket lust att måla i mina målarböcker igen och nu har jag också startat ett instagramkonto som bara innehåller målade sidor ur olika målarböcker, @coloring.by.asa och sen finns @art.by.asa och där finns mina egna teckningar.

Kram alla ni som kikar in här💜💜

Likes

Comments

Jag har använt metallicgold promaker från Winsor & Newton och svart fineliner 0.3 och 0,1 från Staedtler.

Likes

Comments

Godkväll alla fina!

Har lagt mig och har min lilla vovve brevid mig. Hon sover tätt mot mig som vanligt. Hon har haft en tuff dag och fått pälsen trimmad. Inte jättepopulärt så när vi kom hem somnade hon direkt i fåtöljen på verandan och sovit sen dess. Hälsar på hos mamma och pappa just nu och det är mysigt som vanligt.
Suttit på verandan och ritat hela kvällen, soligt och lagom varmt.
Mandala på g varvat med målning i Hanna Karlzons bok Magisk gryning.

Men nu sova...

Likes

Comments