Header

Ur Hanna Karlzons bok Dagdrömmar och inspirerad av min favoritkaraktär Daenerys i serien Game of Thrones. Gick väl sådär att få en söt fågel att bli en drake men ett gott försök iallafall🦇
Jag har använt mina Faber Castell Polychromos och vit posca penna till hennes hår och outlines. Ganska nöjd med hur hon blev:)

Trevlig helg på er, för mig är det jobb som gäller!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hann in i min favoritbutik igår. M&M, inredning, inspiration och så fina saker. Mitt habegär....ja ni kan ju bara gissa!! Mina rit och skissblock har fått stå på en stol tills igår men nu fick jag med mig denna stålkorg hem och det blev snyggt tycker jag. Lite pennförvaring blev det i denna snygga hylla/låda. Ska försöka ha lite sortering och ordning nu så jag tycker den här va ett perfekt köp.

Gjorde även om med en vit bricka, ljus och lite konstgjorda blommor på hallbyrån. inga nya inköp utan flyttade runt på det jag redan hade hemma. Gillar rosa! Den lilla ugglan är ritad av mig:)

Kram Å

Likes

Comments

Hej alla fina!

Jag har haft lite långledigt denna vecka så det har funnits gott om tid att måla, umgås med nära och kära och inte minst Java. Hon har haft tid för trimning i veckan så nu är hon söt och fin igen. En hund i "höglöp" just nu så lite stirrig och svårt att slappna av har hon.

Här är två sidor ur Hanna Karlzons bok Dagdrömmar. Mina fabercastell pholycromos har använts och vit posca unipenna. Det har blivit en favorit verkligen och så jag använder den till varje bild nu mer eller mindre.

Jag har ju såklart börjat på nästa och den kommer va inspirerad av min favoritserie Game of Thrones...Kommer snart:)


En trött vovve som genast la sig i sin säng i solen efter trimningen av pälsen:)

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nya sidor målade ur Hanna Karlzons bok Magisk Gryning. Gillar denna bok så mycket, den inspirerar en att använda mycket olika färger och verkligen experimentera fram en egen personlig touch.

Ska ta tag i mitt egna tecknande, idétorkan har hållt sig fast stenhårt. Ska bryta den nu! Ska ta och kolla in youtube. Finns superbra tips för att komma igång igen med olika övningar och utmaningar.

Kram Å

Likes

Comments

Kollade på näst sista avsnittet av Game of Thrones och det gav inspiration att fortsätta teckna på min drake, ganska nöjd än så länge...

Kram Å

Likes

Comments

Hej bloggen!

Morfar fyller 93 år nu i dagarna så det firas ikväll med en supergod pajbuffe med sallad och annat gott till. Hälsar på hos mina föräldrar igen för de ska ha hand om Java några dagar och så blir det lite trimning av hennes päls. Min käre far godkände min nya bil också:)

Känner mig lite trött ikväll och längtar efter att sova, satt uppe lite för länge igår natt. Somnade inte förrän 03.30 tror jag. Vad jag gjorde? Målade såklart i en av mina målarböcker.

Ska se om jag orkar se avsnitt 6 av Games of Thrones innan jag däckar:)

Kram Å

Likes

Comments

Ville bara kika in och visa min nya Kia Rio Launch Edition som jag hämtade igår. Färgen heter Smoke Blue och är så snyyyyygggg! Så kär i mitt nya åk och så nöjd!

Likes

Comments

Handlat mat, tvättat och gymmat för imorgon börjar jag jobba igen...och ärligt så ska det bli kul och skönt att komma in i ordentliga rutiner igen. Nu innan läggdags har jag gjort klart en sida och börjat på en ny. I lurarna har jag lyssnat på filmmusik hela kvällen, perfekt uppladdning för jobbveckan...som blir kort, bara två nätter. Fin mjukstart!

Godnatt alla fina

Likes

Comments