Gokväll!

Äntligen ledig i fyra dagar. Jag slutade 03.30 i morse och försökte rita en stund men jag va så trött att jag gav upp. Klockan va satt på 10.30 för att få tid för snozning, dusch, frukost, tvätta och handla mat innan jag skulle hämta min hund Java. Längtat så mycket!!
När jag kom hem städade jag och gick en promenix i solen.
Mycket som låg efter hemma efter jobb och influensa men skönt nu när det är gjort!
Nu ikväll har jag kollat youtube och ritat, favoritsysselsättning verkligen!!

Imorgon åker jag till M❤

Kram💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen fredag👍 Jag jobbar natt nr 4 av 6 st. Hård start efter sjukskrivning och influensa men jag lyssnar på kroppen och det går bra. Vikterna på gymmet har varit av den lättare sorten denna veckan, men jag kämpar på för att komma tillbaka styrkemässigt och och sen öka något. Dags att fokusera och träna mina 4 pass i veckan nu:)
Skissat på en teckning, vad den föreställer? Något ur min sagovärld som jag fantiserar om ibland....;) Började med blyerts och pappret är A4. Blocket är från biltema och pappret i det gillar jag skarpt!
Ritade sen med Staedtler fineliner svart 0,1 mm. Precis börjat färglägga och grundar med promarkers i pastell och sen färgpennor för skuggning och detaljer.
Fortsättning följer på den allså!👍😁

Kram och ha en go fredag🌺

Likes

Comments

Skissat på blommor, varför så svårt?? Terapi = mandala
Utslagen av influensa = feberyra och värk överallt, allså överallt!!
Äntligen frisk = glädjeyra typ😁

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag fick min lilla vovve frukost på sängen, lite bortskämt kanske.... men hon är löpig och lite småtjurig med att äta så alla knep får va tillåtna just nu tycker jag. Hur mår jag då? Jo tack som frågar, mycket bättre. På måndag är det 100 % jobb igen som gäller och det känns så bra.

Målade klar en uggla ur Hanna Karlzons bok Dagrömmar igår kväll och efter det skissade jag på en ny ide, lite popsurrealism lowbrow art. Inspirationen kommer från Pinterest och Instagram, följer många fina konton inom denna genre. Tänkte börja färglägga den idag med mina Faber Castell färgpennor. 

Solen skiner så en lång promenix med Java får det bli.

Kram

Likes

Comments

Godmorgon:)

Hoppas ni mår bra. Det gör jag, mycket bättre faktiskt! Jag är just nu sjukskriven på 50% för ångest och att min tidigare depression börjat smyga sig på igen. Så...jag tyckte att jag sätter stopp innan det går för långt och tar tag i det hela. Jag har tidigare gått hos en fantastisk psykoterapeut som jag nu fick träffa igen. Hon känner mig väl och kunde snabbt förstå hur jag mådde och ge mig verktyg att jobba med för att bli mig själv igen helt enkelt.

Ångest och negativa tankar tar så mycket energi och den bara rann ur mig som ett dåligt batteri som går ner på rött alldeles för snabbt. Summan av detta blir orkeslöshet, roliga saker är inte roliga längre och jag vill bara sova. Att ta tag i saker känns jättetungt.

Det har nu vänt och jag har hittat tillbaka till min struktur i livet. Jag fick i uppgift att skriva aktivitetslista över mina dagar och va riktigt tuff mot mig själv. Passa mattider, gå ordentliga promenader med min hund, vila men inte för länge (sätta klockan), tid för dusch, inte sitta uppe för länge på kvällarna och träna regelbundet (har hoppat över otaliga pass av trötthet och känsla av meningslöshet.

Detta har funkat jättebra för mig, men jag är inte helt på banan än så jag fortsätter...

Här ovan ser ni en ny mandala jag ritat. Kände för lite färg denna gången. Blir glad av färg:)

Kram

Likes

Comments

Så kul! Idag blev mitt lejon printat på canvasfolie och imorgon får jag se resultatet på riktigt, spännande! Storleken blir 70*90. Lejonet ritade jag på papper, först blyerts och sedan med svart fineliner penna. Jag fotade av den med min iPad pro och färgla den i appen Procreate.
Just det, besöket på Rosegarden var jättegott, tryffel sensation burger, mums!

Likes

Comments

Jag har inte ritat nån mandala på ett tag men ikväll kom lusten:) Ritade en sketch med blyerts denna gång, annars brukar jag mest rita på fri hand förutom cirklarna och linjerna. Mitt block är i A3 format och jag använder Staedtler finelinerpennor i 0,3 och 0,1 mm.
Nu är det dags att sova och jag har min dvärgschnauzer Java tätt brevid mig som vanligt. Älskar att ha henne nära när jag sover. Mysigt och varmt❤
Imorgon ska jag och M fira allahjärtansdag i efterskott då vi båda jobbade den dagen. Blir middag på Rosegarden, älskar deras mat, rekommenderas!👍

Kram och godnatt🌸

Likes

Comments