Det sägs vara bra att skriva av sig. Just därför skapar jag nu en blogg.

Jag har alltid sagt till mina nära och kära att jag alltid vill nå ut till folk. Vad jag vill nå ut med vet jag inte exakt. Jag vet inte exakt vad mitt budskap är för något än. Jag älskar musik och vill skapa egen musik. Där brukar jag också säga att jag vill skapa musik som når ut till människor. Men jag är inte riktigt där...

Jag lever ett ganska "vanligt" liv om man kan säga så? Jag går i skolan, bor hemma med mamma och pappa, träffar kompisar, sedan har jag olika intressen och drömmar och förhoppningar kring vad jag ska bli i framtiden.

Jag har dock känt att min vanliga vardagsrytm har ändrats. Det har varit så ganska länge. Det blir trögare att göra de vardagliga sysslorna.

Ångest och stress har uppkommit mycket nu. Det är tankar om alla möjliga saker. Ibland lättare och ibland jobbigare. Ibland känner man lite panik för att man blir så rädd. Många har panikångest och får panikattacker ofta. Jag har fått panik några gånger men jag kan inte riktigt säga att det är panikångest riktigt på min sida. Det har snarare varit så att jag i någon period haft ångest och varit stressad och till slut säger kroppen till. Och man tar slut. Man orkar inte mer.

Första gången jag upplevde sådan panik blev jag livrädd. Jag trodde jag skulle behöva åka in till sjukhuset den kvällen. Just för att en stor anledning till att jag fick sådan panik berodde på rädsla för att bli allvarligt sjuk. Hypokondri. Hypokondri som många driver mycket om. Jag blev bättre efter men en upplevelse som denna sätter såklart sina spår.


Detta är lite det jag kommer fortsätta skriva om, men inte allt. Inte för att jag tror att någon läser min blogg såhär tidigt men skriv gärna om det är något typ kring det här eller alltså liknande som man behöver ta upp mer. Jag vet inte så mycket utan jag skriver bara mina tankar och känslor kring saker. Om ni någonsin relaterar eller om någon tanke dyker upp när ni läser mina inlägg så skriv gärna då också,bara intressant o läsa:)) (Snällt då tack gärna, näthatet får inte fortsätta, det är sjukt onödigt) .

Ta hand om er. VI höres snart igen:)<3

Likes

Comments