Idag berättade Maya Öste Sabouné att Lund är bättre än Åkarp. Detta fick oss att tänka...

Skulle det kunna vara så att Åkarp är den absolut skitigaste bonnahålan i hela världen? Är det så att vi inte kommer att bli störst, bäst och vackrast?

Jag och Felix tänkte att det måste finnas något som vi kan göra för att ge Åkarp ett bättre rykte i omvärlden. Detta kan dock vara väldigt svårt med tanke på hur sociala medier ser på Åkarp med alla självmord vid tågstationen. Faktum är att Åkarp är inte bara självmord och dåliga rykten. 

Åkarp är en väldigt bra stad för familjer som ska ha barn med tanke på de tre fina skolorna och dagiset och bra och naturrik miljö, om gör det perfekt för familjer med barn. Det finns också väldigt omtänksamma personer som ställer upp i samhället, så om det är något du inte klarar av själv så kan du ringa någon av de frivilliga personer och be om hjälp.

Om vi tar upp självmordsämnet igen så kan jag säga att självmorden har minskat på de senaste åren och det har inte kommit ett ända inlägg i tidningen om ett skälmord i Åkarp 2016.

Min slutstats är att Åkarp är en bra tätort för familjer med barn och att det är inte en sån skitig "bonnahåla" som sociala medier säger att Åkarp är.


Maila eller tweeta vat du tycker om åkarp till:

akarpcityliv@gmail.com

@akarpcityliv


Likes

Comments