Snart är det dags för badrumsrenovering nr2 hemma hos oss. Tanken var från början att "snabbfixa" badrummet på entréplan lite provisoriskt genom att måla på våtrumstapeten och piffa med nytt badrumsskåp/duschdraperi osv.. Men desto mer vi funderade på det desto mer tänkte vi att - det där som då ska göras lite provisoriskt lär ju bli kvar i minst 10 år, och om vi ändå ska lägga ner arbete på det så kan vi ju lika gärna renovera lite ordentligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här skålades det nya året in hemma hos oss tillsammans med fina vänner, bubbel och god mat. Vi körde knytkalas och caterade skaldjur - inte så värst jobbigt att hålla gille då ju. Kvällen avslutades med dans i köket innan sista bussen in mot stan skulle ta våra kompisar hem.

Likes

Comments

En av årets favoritdagar är när våra familjer kommer till oss innan jul och dricker glögg. Det brukar kännas lite som en kick off för julen.

Likes

Comments

Är det så att tiden går fortare med åren, eller är det så att man med åren har fått för mycket annat att tänka på så att man inte mentalt hinner fokusera på varje stund? Julen har i alla fall både kommit och gått. Den var fin samtidigt som det har legat ett tungt, mörkt täcke över allting eftersom en av mina närmsta och äldsta vänner har förlorat en förälder för bara ett par veckor sedan. Varje ljus jag tänt sedan dess har jag tänt för henne och hennes familj. Och med varje kram jag har delat ut under julhelgen har jag skänkt en tanke åt att alla faktiskt inte får möjlighet att fira jul med sina nära. Ta hand om varandra. God fortsättning. 

Likes

Comments

Jag fick så himla fina presenter nu när jag fyllde år - och det här är bara några! TACK! (jag fick också ett nytt objektiv till min kamera som jag var tvungen att testa lite..så här kommer lite bilder)

Likes

Comments

I lördags var det min tur att fylla jämnt! 30 år - vart tog de vägen? Jag tillhör iaf de som älskar att fylla år. Anser att man bör ta alla tillfällen som ges för att fira och just födelsedagar är ju så självklara firar-dagar då man helt garanterat vet att det blir tårta, kalas och glada tillrop. Jag tror aldrig jag kommer växa ifrån det där med spänningen och förväntan inför födelsedagar (eller jul). Sov räv den sista timmen innan Robin väckte mig med sång och frukost på sängen.. det är liksom något visst med att fylla år.

Jag bjöd på kalas och nästan hela släkten plus några goda vänner kom och firade med mig - jag är så tacksam för alla fina människor som finns runt om mig. Det är ju vid sådana tillfällen som man verkligen stannar upp och reflekterar över det <3

Jag hade ju hoppats på fint väder så vi hade kunnat sitta ute och äta men det varnades för regn så vi dukade till 34 personer inne. Det var folk i alla rum, till och med i hallen.

Likes

Comments

Våra färgstarka vänner Julle och Helena bjöd in till färgglatt bröllop på Strömma Farm Loge. Hela bröllopet var så härligt och jag blev helt kär i det stället! Så himla fint med en tydligt genomgående tanke. Den genuina känslan genomsyrade allt från dekoration till mat och personal - fantastiskt!

Likes

Comments

Igår var det fest. Kusin Micke har fyllt 40 år och bjöd till party med jakttema. Som vanligt, när man kalasar med mina kusiner, blev det en lyckad och minnesvärd kväll som slutade först vid 04:30 i morse.

Likes

Comments

Helgen som gick var vår sista semesterhelg. Robin har traskat till jobbet idag för första gången på 4 veckor och jag startar lite lugnt här hemma med en provsminkning på en tjej som ska gifta sig.

Vi tänkte iaf krama ur det sista av ledigheten och drog till vänners nybyggda hus i Halmstad. Visionen var sol och bad men möttes istället av regn och rusk. Strunt samma. Vi hade det jättebra ändå. Besökte Strömma Farm Loge som var hur fint som helst, blev helt tagen av vilket mysigt ställe - Utflyktstips! (och det bästa av allt är att vi ska tillbaka dit nästa helg för att gå på bröllop). I övrigt grillade vi, tog en shoppingtripp till Väla, käkade bra tapas på Zigges och testade dansgolvet på Tylösand!

Härligt ställe. Kan knappt vänta till nästa helg när våra vänner ska stå som brudpar i den här fina miljön!

Det var ganska blött men vad gör väl det när man kan ha glittriga strumpor i skorna.

Robin kollade som alltid på loppis in utbudet av LP-skivor, hittade dock ingen ny till samlingen.

Vi köpte istället tre roliga jordnötspingvinger. Tjejen i butiken berättade för oss att det tydligen var en pryl som fanns att hitta i alla hem under 80-talet.

Likes

Comments

Snart är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten. Runt hörnet väntar jobb med skolstart för eleverna och efterlängtad examen från yrkeslärarutbilningen på universitetet. Men jag vill liksom inte riktigt släppa semestern och inse att den har gått så fort! Jag får leva på minnena - som det här - från när hela familjen var samlad och åt middag i solnedgången på raukarna.

Likes

Comments