Första dagen för elwin på dagis, sen vidare till Västerås för att bada på kokpunkt !
Nu är jag helt död och tänker ta en tidig kväll i soffan !


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Torsdag idag, snart har denna vecka gott OCH jag har får så så mkt energi av denna vecka av mina fina underbara vänner är så tacksam att jag har mina vänner!
En riktig lovebooost vecka fan! ❤️

Hunnit både med, nytt jobb, Kina buffé, långpromenad Uppsala runt, vin, bowling, öl, tv-spel med det bästa långa samtala givande feedback och såååå mkt kärlek!

Evigt tacksam ! 🙌🏼💕

Likes

Comments

Kan inte låta bli att lägga ut min galet snygga tampong bild jag tog i lördags, hahaha alla brudar har mens så detta är en helt vanlig vardags bild precis som att lägga ut en bild när man dricker ett glas mjölk tyyyyp! 😘✌🏼️ sen som ganska många andra hatar jag att ha mens men vad fan ska man göra då? Man får tänka positivt kanske kanske om 30 år är de borta eller nått 😂👋🏼

Likes

Comments

Tog inte så jätte mkt bilder med min telefon, för hade knappt tid. Men några hann jag ta iaf 👏🏼😍

Tack ALLA som kom och TUSENTACK för alla otroligt fina paket som Elwin fick, är så otroligt tacksam! TACK ALLA ❤️🙌🏼
Och tack ni som va med innan och hjälpte till en massa!

Likes

Comments

En stressig mamma med många bollar i luften, inte de enklare att ha en snart ettåring som kräver all uppmärksamhet plus att man måste göra allt här hemma! (Gråhårig) men snart så är jag klar med en grej iaf hans ETTÅRSKALAS !
helt galet va tiden går fort man fattar typ inte... han är ju min lilla bäbis! Så denna vecka har jag plus mina underbara vänner bakat och bakat och bakat ! Och idag ska jag BAKA hahaha, allt för att mina gäster ska få så färskt fikabröd som möjligt, för jag själv älskar färska bullar, så klart jag bjuder på de!

Eftersom jag inte känt mig 100 den senaste tiden har vi inte överdrivet satsat på hans kalas utan de blir lite mer som de blir ! Men vet att de kommer bli en kanon dag för våran son och det är huvudsaken! ❤️

Idag har lilleman trotsat hela dagen, allt han inte får göra ska han göra så blir vi osams och han skriker och gråter sig blå, men Nix jag ger mig inte!! 😂🙈 (sa vi ettårstrots?) eller nästan varje dag är de nått och han skriker sig blå för han inte får som han vill, och på nätterna vaknar han typ 2-3 gg av att han gråter och panikslagen (hållt på en vecka eller mer) så är ganska väldigt mkt slut i mitt lilla huve kan jag säga! 😂🙈 tur dem är söta när dem sover iaf hahaha ❤️❤️

Men just nu efter ha tjafsat i en timma myser vi i soffan framför Alfons! Helt underbart ! ⭐️❤️

Så nu ska jag mysa järnet med lilleman och bara njuta av stunden!
Ha en fin dag alla 😘

Likes

Comments

Elis var glad och förväntansfull inför att skolfotot skulle tas, han valde och bestämde själv kläder kvällen innan. Sjävklart skulle han ha skjorta. När han kom hem frågade jag hur det hade gått och vem han fått sitta bredvid. Han som annars har svar på tal gav mig inget riktigt svar - och nu vet jag varför... Han sitter ju ensam utanför resten av gruppen.

Det skulle kunna vara en reklambild för tex Friends om utanförskap, men det är det inte; det är min sons skolfoto från förskoleklassen. Ett foto som är tagit i verkligheten, ett foto som är på riktigt. Ett foto som är tagit i augusti 2016.
Hur tusan kan Photomic anställa en fotograf till skolfotografering som inte kan arrangera en gruppbild? Känner fotografen sig stolt över den här bilden? Varför reagerar inga pedagoger över att Elis inte är med? Må hända att han använder rullstol för att ta sig fram, men han tillhör klassen lika mycket för det. Minst 4 vuxna befinner sig i gympasalen där fotograferingen äger rum, men ingen ser! Ingen bryr sig.
Är det så här det ska se ut i ett inkluderande samhälle?
Det gör ont, förtvivlat ont i mitt mammahjärta. Är det så här framtiden för Elis ska se ut? Så fort man inte passar in i den färdiga mallen så placeras man utanför, istället för att göra om mallen så att alla får plats oavsett kön, funktionsnedsättning, religion, etnisk tillhörighet, sexuell läggning etc.
Samtidigt som jag aldrig mer vill se det här fotot så vill jag visa det för hela världen - ingen ska någonsin behöva uppleva detta!

Både Photomic och skola är kontaktade, men ännu har vi inte hört något från dem.

Uppdatering: Photomics Regionansvarige har hört av sig. Skulden ligger på en nyanställd oerfaren fotograf, för så här fotograferas inte deras bilder. Skolkatalogen och klassfotot är stoppat och på fredag tas klassfotot om.

Fortsatt uppdatering: Samtal med pedagog på skolan, en dialog som säkert kommer att fortsätta. De ångrar att de inte stod på sig mer än vad de gjort.
Samtal med verksamhets chef på Photomic, en bra dialog. Ansvaret ligger på honom som ansvarig utgivare och ursäkten från honom har jag godkänt.

Jag hoppas att detta som har hänt kommer att vändas till något positivt. Något som både pedagoger och fotografer och många andra kan ta lärdom utav.

Stort tack till alla som delat! Fortsätt att sprid kunskap! 💕

Att läsa detta, och man själv är mamma och snart har ett barn som börjar dagis, Oacceptabelt! 💔💙

Likes

Comments