Familj

Nu är det snart 5 månader sedan jag gick hem på havandeskapspenning, 5 månader! Jag kan ärligt säga att jag inte har fått några rutiner ännu. Dagarna veckorna och nu månaderna bara flyter iväg.

Jag har aldrig varit en rutin människa, jag vill uppleva nya saker varje dag. Träffa nya människor och se nya saker. Tar dagen för vad den är och vad den ger. Men det innebär också att många dagar så kommer det inget och om man inte skapar det själv så försvinner det bara.

Små barn kräver rutiner och ännu så är han för liten för rutiner. Sen blir det nog hans rutiner vi kommer leva efter

Kram A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inredning

Dom senaste månaderna, eller egentligen sen vi gick veta att vi var gravida, typ oktober 2015 då har alla inköpt varit till bebisen, om bebisen eller för bebisen. Därför kunde jag inte låta bli att slå till på lite inredning från Indiska  🙈

Jag har alltid varit en stor kund på Indiska ända sen jag var liten, älskar det orientaliska och rustika. Så pass mycket att jag gick i starka tankar om att importera inredning från Marocko och sälja i Sverige medans jag pluggade till Inrednings arkitekt.

Tjejen som jag gjorde mitt examensarbete med kom från Casablanca och en resa ditt med henne fick mig att falla för kulturen och stilen ännu mer. Men det blev aldrig av och idag har jag valt en helt annan inriktning.

Två vackra höstiga lyktor fick ta plats i köket.

Denna magiska pjäs är ett växthus och jag blev störtkär...letar dock fortfarande efter den perfekta platsen

Detta är en ny variant av ett smyckeskrin vilket jag älskar men eftersom mitt nattduksbord  (som jag tänkte ha den på) är fyllt av flaskor och nappar så har denna tagit plats på toaletten. Kanske blir det smycken i eller kanske små parfymer i ❤

Kram A

Likes

Comments

Familj

Tid, vad är tid för dig?

Just nu är tiden allt för mig.
För 3 månader sedan kom våran Benjamin. Jag gick hem från jobbet som köksritare och tog en välbehövlig paus från mitt företag. Företaget får sambon sköta till jag är redo igen.

Jag är så glad och tacksam varje dag för att jag kan och får vara hemma med vår son, dofta han i nacken, svara på hans gurglande och vara den som är med och skapar en ny fantastiskt man som en dag ska ut och upptäcka världen utan sin mamma ❤

Jag hoppas och drömmer varje dag när jag tittar på honom att jag har råd och möjlighet att endast gå tillbaka till mitt företag.  Att jag kan själv bestämma och kontrollera våran tid tillsammans, att kunna hämta tidigare en fredag, att ha med honom till jobbet en onsdag och ta en lång frukost på en måndag.

Detta är tid för mig, någon som jag är extremt tacksam för idag men något som jag drömmer om i framtiden.

Vad är tid för dig?

Likes

Comments

Inspiration

Man kan ju inte låta bli att titta på alla ursöta kläder som finns till bebisar. Jag har börjat kolla lite på något fint som han kan ha runt dom kommande högtiderna och när jag såg denna så blev jag stört kär och slog till direkt 🙈

Tipsa gärna om fina kläder ❤

Kram A

Likes

Comments

Familj

När jag var i vecka 39 så hade jag gett upp hoppet om att jag skulle få en Babyshower. Jag ville verkligen ha en och tanken om att mina vänner firade min kommande älskling värmde upp hela mig. 

Men veckorna gick och det kom ingen och jag hade blivit tillfreds med tanken. Men då överraskade dom mig som mest. På söndagen i vecka 39 så skulle bara jag, syster och kusin ta en snacke fika inne hos syster. Inget konstigt med det och jag såg fram emot det eftersom att det var länge sedan vi sågs. 

När jag kommer in så förstår jag först inget men ser sen en hel rad av glada fina ansikten. Både nya och gamla vänner hade tagit sin söndag och kommit för att fira mitt lilla hjärta och välkomna honom till världen ❤ så mycket kärlek. jag blev så rörd och glad, det var en riktigt mysig dag.


Och den kvällen gick även vattnet, men mer om det en annan gång.

Kram A

Likes

Comments

Inredning

​Ett första inlägg för att komma igång. Nu ska jag äntligen ta tag i saken och börja blogga om mina erfarenheter och upplevelser. En kortare presentation kommer längre fram Jag bjuder på en bild av min favorit plats i hela världen, min sons rum. En efterlängtad liten prins som kom till oss för 13 veckor sedan. Vilken lycka. 


Kram A

Likes

Comments