Igår tänkte jag att idag skulle jag minnsan städa, baka lussebullar och göra julgodis. Med mysig julmusik på hela dagen.

MEN riktigt så blev de inte... Somnade inte förens 3 i natt och vaknade 09 när Otilia vaknade. Låg och slöade i sängen till kl 11, sen var hela dagen borta kändes de som. Jag har varit så sjukt seg, frysit och haft världen mensverk hela dagen. Så jag har legat i soffan med Otilia och myst bara.

Kom ner till affären iallafall och köpte mat och bakingredienserna. Så har hunnit göra mat innan man blev pall i soffan.. känns så surt när man planerat en dag och allt bara blir skiter sig.. Hoppas på mer energi imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår när mormor och morfar var här så ville Otilia pryda granen med sina älskade nappar. Så hon hängde stolt upp dem och tyckte dem skulle sitta där haha!
Men idag sitter då inga nappar kvar i granen utan dem är utsprida över halva lägenheten. Dags att köra igång en nappjakt!

Likes

Comments

(Samarbete)

Sedan vi började testa twistshakes produkter har vi varit fast! Dem har så smarta designer och fina färger, verkligen perfekt för dem små!

Så vill ni med testa eller kanske ge bort i julklapp så kan ni använda rabattkoden gulllungen30 så får nu upp till 40% på hela sortimentet!

Ni hittar produkterna HÄR

Likes

Comments

Ni glömmer väll inte att följa mig och Otilia på instagram?

Likes

Comments

Idag passade man på att ta lite jul fina foton på lillan. Bra humör men inte särskillt samarbetsvillig hihi! Men 3 bra bilder utav 30 var ju helt okej. Så blir att försöka någon annan dag också.

Har ni tagit era små? barn? djur?

Likes

Comments

Nu är alla julgrejer framplockade och de är så mysigt! Har funderat på att skaffa en sådan nissedörr men funderar på om Otilia kanske är för liten ännu för att förstå. Men jag tycker de är såå sött när man ser andra som har de till sina barn, men kanske nästa år.

Hur gör ni med julpynting? När börjar ni pynta? Tidigt eller sent? Eller du kanske inte julpyntar alls?

Likes

Comments

Igår var man barnledig så blev en tjejkväll med goa vänner. Hade lagat god mat och så blev det sällskaps spel, frågesport och många omgångar tecknet. Var verkligen super trevligt men man gör de alldeles för sällan.

Idag blir det julskyltning nere i byn med familjen.

Vad har ni gjort i helgen?

Likes

Comments

Som en liten julklapp från Twistshake så får ni nu upp till 40% på hela sortimentet om ni anger gulllungen30 i kassan.

Passa på att köpa julklappat till er själva eller någon ni tror kommer uppskatta att få en färg glad napp, flaska eller matservis! ☆

Likes

Comments

Vad klickade ni hem på black friday?
Jag klickade hem dessa snygga grejer, marshall högtalaren har jag sucktat efter i säkert 1 år och i fredags var den nedsatt SEXHUNDRAKRONOR!? Förstå hur lycklig jag blev hihi!!!

Ljusstaken och den söta ekorren hittade jag på jotex med 30% rabatt! Rena rama klippet!
Mer black friday till folket!

Likes

Comments

Instagram@gulllungen