Hej allihop!

Den här gången ska jag ta tillfället i akt att skriva ett par rader om en fantastisk person som alltid ställer upp. Den personen är min pojkvän, Tobias.

Tobias har alltid ställt upp för mig när jag behövt honom, han har skjutsat mig när jag behövt det, han har lyssnat när jag behövt prata, han har kramat mig när han sett att jag behövt det, han har kysst mig när jag känt mig ensam och sist men inte minst, han har älskat mig när jag förtjänat det som minst.

Det finns ingenting jag skulle göra för honom, och då menar jag det. Han ser mig på ett sätt som ingen sett mig förut. Han har suttit uppe sena nätter för att lyssna och förstå mig, han ger mig fantastiska råd och tips.

Det som jag plågar mig själv med, är att jag inte värdesätter det tillräckligt ofta. Jag påminner honom inte om hur fin han är, hur fantastisk han är, hur ont det gör i hjärtat att se honom ledsen, hur mycket jag saknar honom när han är utanför hemmet och jag påminner honom alldeles för sällan om hur mycket jag längtar samt ser fram emot att bli kallad hans fru.

Det är så mycket saker som jag tagit för givet med honom, jag arbetar på det varje dag för att försöka bli en tjej som han förtjänar.

Jag kommer att fortsätta att jobba på att bli den bästa jag kan bli för min man, om det så ska ta mig hela livet.

Skulle jag någon gång bli skjuten, så skulle jag använda mitt sista andetag att berätta hur mycket jag älskar honom. ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena alla Marie kex! 🍪

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag.😥 Ärligt talat så bryr jag mig inte om jag förlorar läsare på det, jag har alltid mina lojala kvar. De som förstår att jag inte alltid har tid, lust eller ork till att skriva ut personliga saker som händer i mitt liv. Jag har kommit fram till att de läsarna jag förlorar varje gång jag har spontana bloggpauser, de skiter helt fullständigt i vem jag är, vilka åsikter jag har etc. De är bara jävligt nyfikna på vad som händer i mitt liv.😑
Till alla er som snokar, vill jag bara säga "fuck you". Jag har inte kämpat för att ta mig dit jag är idag och lyckats hålla min blogg flytande i över 5 år för att massa små snorungar gnäller över att jag inte skriver varje dag.😲

Till alla er som är lojala och faktiskt bryr sig om hur jag mår, ni är guld värda. Utan er hade jag aldrig tagit mig såhär långt. All kärlek till er babes! ❤

Ett inlägg om en av de absolut viktigaste och finaste människorna i mitt liv kommer senare, missa inte det!

puss & Kram 💋

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu har jag gjort ett video inlägg, det finns på Youtube. checka in det änna! ❤

https://youtu.be/g1EwEPnTUqM

Likes

Comments

Hej alla babes!

Jag vet att jag inte skrivit på länge men jag har liksom inte haft så mycket att skriva om. Dessutom så har jag flyttat. Så jag bor med min fina vovve numera.

Jag tog bort så att anonyma inte kan skriva på min ask, jag vet det. Jag är ledsen för det, men jag hade inget val. Jag blev trakasserad dag ut och dag in.

Ikväll ska jag se en film som heter "Ask me anything ", som är verklighetsbaserad. Jag ska försöka hinna med en slags "review" angående filmen lite senare ikväll. Jag måste lägga mig tidigt, för att jag och en väldigt nära vän ska iväg imorgon bitti. Jag kan inte skriva ut vad vi ska göra och med vem på grund utav säkerhets skäl. Då jag har lite anmälningar på hög som jag gjort, vilket betyder att jag inte vill att denna människa ska veta vad jag gör, vart jag befinner mig och med vem jag umgås med.

Jag ska ta tag i bloggandet igen, det lovar jag! Men det har varit lite mycket på senaste tiden med flytten, utbildning som jag ska börja på, det eventuella jobbet och den eventuella hjälpen jag förhoppningsvis får angående att få en lägenhet.

Jag tänkte att jag slänger in lite bilder på min fina Emma på samma gång!

Ha det bäst så länge peepz!❤

Likes

Comments

Hej alla älsklingar!

Jag vet att jag inte har bloggat på en vecka, men jag har haft lite annat att göra. Nu sitter jag i vilket fall på ett tåg, jag ska hälsa på familjen. Så jag kommer inte att vara social på bloggen förrän tidigast när jag är hemma igen. Jag åker hem den 26:e på tisdags kvällen.

Jag funderar på att börja göra en slags "röstning" efter varje inlägg, enbart för att hålla lite koll på statistiken och vad ni tycker om att jag skriver om?

Hör gärna av er med förslag!

stora förändringar är på gång.

Puss på er❤

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag skrev ett blogginlägg igår om saker som inte många tar upp. Till dig som hatar för att jag tog upp de sakerna igår, till dig höjer jag mitt lång finger och säger "I just wanna say fuck you, but have a nice day!" Hata på, det är ni som hatar som kommer att göra mig berömd. Tog du åt dig för att du gör någon av de här sakerna möjligtvis? Ni är patetiska, har ni verkligen inget bättre för er? Jag tog upp detta för att förhoppningsvis kunna få människor att tänka om, för hur väl känner vi egentligen människorna omkring oss? Det tar en livstid att lära känna en människa utantill, om inte mer. Fortsätt hata, ni är så söta när ni försöker krossa mig så att jag bara har lust att bjuda er på kakor.🍚 (Jag hittade ingen kaka så jag fick ta det närmsta som fanns.)

Att mobba någon över internet är lika illa som att mobba någon utanför cyber världen. Att kranka ner på någon annan är som att kissa på sig. Det gör en varm en liten stund, men sedan blir det värre. Jag har också mobbat en gång i tiden, det är inget jag är stolt över men tyvärr så är det något jag har gjort. Jag har bett om ursäkt till de människorna kanske ska tilläggas.💀

Jag har varit en som blev utsatt för mobbning i skolan också, jag blev kallad för allt mellan "äckel" till "smutsiga hora". Men det är ingenting som jag tar åt mig av längre, självklart finns det undantag! Men för det mesta så försöker jag att inte ta åt mig av det, och det fungerar oftast. Men det finns inte så mycket att göra. Jag har förlåtit det, men jag kommer aldrig att glömma det. Det finns inget annat att göra än att gå vidare.👣

På tal om ingenting så är jag fortfarande hyfsat social på ask, twitter, instagram och facebook. Är du intresserad?

www.ask.fm/linneaheikka

Twitter: @heikkaaaa 

Instragram: linneaheikka

Facebook: Linnea Heikka


Ha det bäst peepz!👌

Likes

Comments

Hej alla söta!


Jag har idag fått ett meddelande av en tjej som blir behandlad illa i skolan, dör hon dagligen blir mobbad och ingen vill hjälpa henne. Jag tänkte därför skriva ett slags pepp inlägg till alla er trasiga själar där ute som mår dåligt.


Till dig som mår dåligt

Vet du om hur många människor på den här jorden som mår lika dåligt som du? Jag skulle gissa på ett par hundra tusen, om inte mer. Vet du att du är perfekt som du är? För det är det du är! Du är en fantastisk person och du ska aldrig någonsin ändra på dig för att någon annan säger åt dig att göra det, lev ditt liv på det sätt du vill leva. Var den personen du vill vara, var den du är. För det är det du kommer längst med, hur ska man inte kunna tycka om ett mästerverk? För i slutändan så spelar det ingen roll om du har gjort dumma saker, det spelar ingen roll vad och hur mycket du har i ditt bagage. Trots dina brister, negativa saker och rispor så är du ett mästerverk. Du får aldrig glömma att det finns ingen annan som är lika unik som du, du är ett underbarn! Skrattar dem åt dig när du gråter? Ska du stå när dem faller. Den starka i ett bråk är inte den som har störst muskler, det är inte den som är snabbast och får in flest slag, det är inte den som har bäst teknik. Nej, den starka är den som kan gå därifrån med huvudet högt. Du är vacker som du är, du behöver inte ändra dig för att någon ska älska dig. Den killen eller tjejen som tycker att du ska se ut på ett speciellt sätt för att de ska vara intresserade av dig, skit i dem. För det finns någon därute för dig som älskar dig precis som du är. För vad spelar det för roll om du är snygg, om du är dum i huvudet? Du är inte svag för att du gråter, du har bara varit stark för länge. Föräldrar med missbruk, våldtäkt, misshandel, frihetsberövande eller kränkning... Oavsett vad det är som får dig att må dåligt, så får du aldrig glömma, att det är aldrig ditt fel. Har du tillexempel en förälder med missbruk? Då är det inte ditt ansvar att ta hand om denne. Det är deras förbannade ansvar att ta hand om dig och se till att du har det du behöver och mår bra. Det är dem som är föräldrar, det är du som är barnet. Inte tvärtom. Du ska aldrig någonsin behöva ta ansvar för något som inte ska vara ditt ansvar!


Till dig som behandlar ditt barn illa

Hur fan kan du sjunka så lågt att du ger dig på ditt alldeles egna lilla barn, som du ska skydda och älska livet ut? Det finns inte någonting ett barn kan göra som är så illa att du måste slå barnet. Usch för sådana människor! Du hjälpte trots allt till att se till att denna lilla människa kom till jorden så unik och underbar som denne är. och till dig som ser den andre föräldern behandla erat barn illa, hur kan du vara så jävla feg att du inte gör någonting?! Vad som helst! Hur kan du ha mage att bara stå och se på medan din son/dotter, ditt alldeles egna lilla barn blir skadat? Stå på dig, visa att det aldrig någonsin är okej att skada ett barn! Ring polisen, kvinnojouren eller vad som helst som kan hjälpa dig och ditt barn om du är rädd. Du är stark, du klarar det bara du ger dig fan på det!


Till dig som våldtar

Varför gör du så? Varför tar du tillfället i akt att våldta en stackars liten tjej som bara vill hem till sina föräldrar? Varför kunde du inte ta ett nej till den där kvinnan som tackade nej till att ligga med dig på krogen? Varför kan du inte acceptera att din fru inte alltid vill? Det är dags att ni tänker till rejält! Hur skulle ni känna om någon våldtog er? Det är så jävla mycket tjejer som inte anmäler längre för att de vet att det inte är någon idé, med tanke på att det nästan alltid är antingen ord mot ord eller för få bevis. Du som våldtar, hur skulle du själv känna om någon du kände, tillexempel en syster, en nära vän, eller varför inte din mamma kom hem och berättade om att hon blivit våldtagen? Hur hade du reagerat då? Ilska? Sorg? Ledsamhet? Förkrossad? Så känner de anhöriga till den som blivit utsatt. Hur tror du att den tjejen mår? I samma stund som du våldtar någon så förstör du hennes liv, du gör henne osäker på att gå ut ensam, du ger henne skador inte alltid fysiskt kanske. Men psykiskt så kommer det alltid att sitta kvar enda till den tjejens sista stund här på jorden så kommer hon aldrig att glömma den stunden. Hon kommer aldrig att glömma hur du drog henne i håret och slet henne ner på marken. Hon kommer aldrig att glömma hur du slet av henne byxorna medan hon bönade och bad dig att sluta. Hon kommer aldrig att glömma hur hon låg och skrek och grät med en hand framför munnen oc frsökte slingra sig när du sliter sönder hennes trosor. Hon ligger och gråter tyst i rädsla för att något värre ska komma. Hon skriker till när hon känner smärtan när våldtäkten börjar på allvar. Hon ber en tyst bön om att det ska vara över, att någon ska komma och rädda henne från det hemska som hon utsätts för. När du sedan är klar och springer därifrån samtidigt som du knäpper byxorna så hoppas jag att du är stolt, att du är stolt ditt jävla as över att du precis förstört någon annans liv.

Till dig som mobbar och misshandlar

Får det dig att bli stor? Får du mer respekt för det? Blir folk rädda för dig då, känns allting bättre då? Spottet i någons ansikte, är det seger gesten? Jag tror inte att du gör det för att du vill. Du behöver bli sedd, du slår andra för att du vet hur det känns när ingen skyddar dig eller hur? Är det någon hemma som slår dig? Om det är så, varför ber du då inte någon om hjälp istället för att ta ut att psykisk smärta och rädsla på alla andra? Är det för att du är avundsjuk på att den personen har det bättre än du? Om det här stämmer så ska du be någon om hjälp snarast! Bara för att du inte har alla pusselbitar på plats i ditt liv, så ger inte det dig rätten att behandla en annan människa illa. Det gör det inte heller acceptabelt eller okej. Den tjejen som mådde bra förra året och hade stora drömmar om att bli något samt göra något med sitt liv, den tjejen ser man revbenen på numera och hon äter ingenting längre. Den killen du kallade för tjock, han går nu idag på tung narkotika, röker och dricker varje helg. Jag tycker synd om dig, att du behandlar andra på det sättet. Sök om hjälp från någon och sluta mobba andra, för det gör inte saken bättre!

Ja, jag tror att jag har sagt mitt för den här gången. Hoppas ni fortsätter läsa bloggen, ni är bäst! ❤


Puss & Kram

Likes

Comments

Hej folket!

Ja, jag vet jag har inte bloggat. Men det har varit ganska mycket annat nu. Tillexempel så ska jag flytta, så det tar tid just nu. Jag har bestämt mig för att börja plugga och jobba extra istället för att enbart jobba. Så det är lite sådant som tagit upp mycket tid, men äntligen går det åt rätt håll!

Vad gör jag just nu?

Jag sitter och dricker morgon kaffe i brist på annat. Jag ska snart vara barnvakt men tills dess så får jag hinka kaffe för att vakna till liv.

Senare idag så ska jag åka till "hemlig ort" hahahaha. Nej men jag ska ner till Göteborg och träffa min syster samt min mamma. Packa lite grejer som jag ska ha med mig upp tillbaka måste jag också göra. Men jag har trots allt lite tid över till dig, så jag hinner nog.

Skickar med 3 bilder från igår!

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej alla söta!

Ursäkta att jag inte bloggat på ett litet tag men jag har jobbat bland annat, så jag har haft lite fullt upp. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så jag slänger in några bilder istället😆

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej alla bitches!

Sitter i köket sömnlös, kan inte sova. Har dock ingen aning om varför,jag är svin trött men det går banne mig inte... Blev en film med bästaste och det var riktigt mysigt faktiskt! Lite tända ljus, lite gott tilltugg och lite dricka. Varit en toppen dag faktiskt! Så jag tänkte dela med mig av lite mer bilder innan jag återgår till min sömnlöshet.

Puss & Kram

Likes

Comments