Idag på morgonen fick jag och Scott besök av Jennie!
Så härligt när man känner att man klickar så bra med en person! Och att hon dessutom snart ska få barn, då kommer min lille kille få en lekkompis!!

Jag kom precis in efter en promenad med barnvagnen, Scott stenslocknade äntligen så nu får han ligga kvar ute i sin varma vagn och vila en stund till medans jag får lagat lite mat 🌨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Köpte dessa två böcker till Scott. Vi har läst en och det resulterade i att han somnade och jag satt och jäspade mig igenom hela boken! Nu återstår den andra boken!
Blir en så mysig stund när man läser för sitt barn 😍

Likes

Comments

Klockan är 04.30! Jag är vaken och ska snart väcka lilleman också! Han ska bli körd till sin mormor och få vara dör och mysa hela dagen! Medans jag ska shoppa loss 💁🏽💸


Ullared, här kommer jaag!

Likes

Comments

"Du är ju mammaledig, du har ju massor av tid om dagarna" ...
Ja.. jag är ju mammaledig av en viss anledning, jag har ett barn som kräver all uppmärksamhet och kärlek från mig. Uppfostran, rutiner och att få till vardagen är inte bara och bara! Så otroligt trött på folk som inte är föräldrar och kläcker den kommentaren. Jag skaffade inte barn för att få mer tid till att fika med vännerna på stan.

#mammaledighetmenändåfulltupp

Likes

Comments

Men en kopp kaffe i handen och Scott lekandes i sitt rum ska jag väl kunna ta mig igenom denna dagen också! Blir städninhg, handling och vila idag! För inatt kl 03.30 är det dags att gå upp och göra sig inordning och packa in ungen i bilen för att sedan invänta min svägerska! Det bär till Ullared för julklapps shopping!

Men en dag i taget 💃🏼

Likes

Comments

Min smarta, snabba och vackra lilla son, vad skulle jag gjort utan dig? Du har fått mig att inse vad man bör prioritera och inte. Jag lär mig nya saker för varje dag, för bara för att man är mamma så kan man inte allt om barn för det! Än så länge är du bara 9 månader, så jag har en hel del kvar att lära mig!
Men nu lever vi i nuet, och jag älskar mitt liv med min sambo R, mitt liv som mamma till Scott. Och vår fantastiska familj och vännen.

Life is good🌸

Likes

Comments

Vintertiden är jobbig, speciellt när sonen vill upp kl 06, istället för 07.30 som han brukar.. jag är kanske lite bortskämd med när han går upp. Men han sover inte hela nätter, han gråter några gånger för att nappen är ur. Eller för att han är hungrig och vill ha mat, vilket sker 2 gånger per natt!

Har insett att rutiner är A och O.
Vad har ni för rutiner?

Likes

Comments

Gårdagen utan barn var behövlig, vi gick ut och åt och såg på bio med några vänner! Fast jag saknar min lilla skrutt redan, och ska inte träffa honom förrän vid 14 idag, och då ska vi åka iväg på kalas! Ha en fin söndag 🍁

Likes

Comments

Scott ska sova borta för andra gången idag. Är lite blandade känslor inför det. Är så otroligt tufft att lämna bort honom, samtidigt som det är nyttigt för både mig och honom! Men det blir bra detta, då får jag och sambon lite egentid 🌸

Likes

Comments

Fick äntligen satt upp dessa fina tavlor! Nu är det bara resten kvar 😊

Likes

Comments