Halloj!

Vad ska man säga? Jag har blivit sjuk, life on top! Eller nej. Jag har så ont i halsen så det finns inte, det kom lagom till helgen. Men man får ju vara glad för att det här helg iaf. Men jag trivs bra på nya skolan, jag missade dock torsdagsfikat. Det var segt. Och idag har jag bara legat i min säng och gjort absolut ingen nytta. Jag borde städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag men jag orkar inte, pls ge mig lite energi. Det är fint väder idag så kanske tar en liten promenad senare. Men det är typ vår och jag kommer bli sjukt ledsen om det snöar igen. Men ikväll är det MELLO, bästa i år är nog Clara Henry, hon ä grym. Tagga mellomys.

Hoppas vi ses, hedå!

Likes

Comments

Halloj!

Jag heter Emma, jag är 14 år och bor i hjärtat av Småland. Det finns 3 saker jag har lärt mig i livet. 1. Fika räddar alltid de flesta situationer. 2. Älgar är väldigt coola. 3. Livet blir så mycket bättre om man har crazy kompisar.

Idag är det min sista dag på min nuvarande skola, det är blandade känslor. Jag kommer sakna min klass väääldigt mycket, men jag kommer ju ha kvar kompisarna där. Men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till min gamla skola, jag har saknat det. Just att det är stort och det känns friare, I like. Sen så får man inte glömma TORSDAGSFIKAT!

Men nu är det ju sportlov först, det kommer bli sjukt bra. Det är behövligt, att bara kolla på film, läsa böcker, åka skidor och dricka varm choklad är ju guld. Insåg precis att det snöar jätte mycket, vill egentligen att det ska vara sommar nu. Men man får vara glad för att det inte spöregnar, för det är ännu mer ovärt.

Hoppas vi ses, hejdå!

Likes

Comments