View tracker

Samtidigt är jag sjukligt trött på människor som inte tänker eller vet vad de snackar om...visat denna intervjun tidigare. Gillar Eminem för att han vet vad han snackar om. Hans närvaro får andra att framstå som clowner..​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter misshandeln så har det blivit rätt viktigt för mig att analysera människor. Jag analyserar vartenda jävel, det är därför jag dumpar folk så snabbt för att jag redan har läst igenom de från första början. Rädslan finns där att hamna med en falsk människa och det blir inte bättre av att veta vilka falska typer som finns och som sticker åt alla möjliga håll. Samhällets utveckling till brutalare och kallare klimat och världen förövrigt som är helt åt skogen gör inte lättare för mig att lita på folk..

Likes

Comments

View tracker

Helvete vad mycket ångest det är i kroppen, det är fan helt galet att en människa kan uppleva så mycket ångest  som jag just nu. Jag borde sitta ner och skriva en bok eller skrika igenom stan som en fullständig korkad dåre. Man måste rensa psyket på något vis. Kom på en bättre idé. Stoppa kompisarna i käften och hålla käften..

Likes

Comments

Det är något med flinck som jag gillar. Oerhört begåvad man. Känns som om hans geni fördummar vanligt folk..

Likes

Comments

Kan förstå flinck. Fuck mobiltelefonen .Orkar vara tillgänglig hela tiden...alla är typ alkisar idag. Mina farbröder är fan alkisar hela bunten:/.


Likes

Comments

Persson är också en rolig svensk manXD. Hans hjärna verkar vara helt sönderpajjad:D

Likes

Comments

God vällagad mat idag och bara götta sig med mat. Argh älskar mat. Älskar laga mat. Älskar äta mat. Massa mat idag och bara njuta..Äta. Softa. TV och mat igen..hahahaha. Eftersom man äter små portioner så blir man ofta hungrig:D

Likes

Comments

Gillar persbrandt:), mycket klok man. Detta visar bara hur ärlig och äkta han verkar:). 

Likes

Comments

Alltså fan vad fultXD. Lol..

Påminner lite om morsans stuk. Beteendet och sättet att prata men inte SMINKET! Det roliga är att många sminkar sig på detta viset och det är oerhört fult..

Likes

Comments