Som han säger om Facebook, vid 1:45. Håller med honom helt, herregud så klorent. F''' FacebookXD.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta var riktigt intressant att se och något som alla borde se. Det hade varit bra om vi alla testade var inre styrka, disciplin, psykisk styrka och så vidare. Detta är viktigt för att förstå det verkliga livet och ens sätt att tänka blir helt annat därefter. Man tar för givet saker och ting i livet och detta får en att verkligen, verkligen tänka efter. Jag minns att min pappa hade brutit ena benet någon gång under hans ungdomsår i Afrika han sa att han hade hoppat med ett ben flera mil för att ta sig fram i stekhet sol, vilket aldrig jag ens kan föreställa mig Det är ju så svårt att se sånt när man har det så bekvämt och dessutom i Sverige! Bara de exemplet talar om vilken typ av inre styrka och psykisk styrka man måste ha för att inte falla sönder. Allt handlar i slutändan om överlevnad.

Likes

Comments

Detta var riktigt intressant att se och något som alla borde se. Det hade varit bra om vi alla testade var inre styrka, disciplin, psykisk styrka och så vidare, för det är något som även blir mycket viktigt i slutändan. Man ser livet på ett helt annat sätt därefter.

https://www.svtplay.se/video/14941548/elitstyrkans-hemligheter-usa/elitstyrkans-hemligheter-usa-sasong-1-elddopet?start=auto

Likes

Comments

I morgon åker mina kära föräldrar ner till Uganda/Afrika. Det är samma sak varje år! :/, Jag skulle ner med dem nu men kan inte igen pga personliga saker. Åter igen! Jag har nog sagt detta flera ggr nu och får banne mig åka dit med dem i februari någonstans när det är ruggigt och kallt i Sverige;). Jag lär ju sakna Sverige när jag är där nere med men vad det finns mycket o se;).

En liten hyllningslåt till dessa två kärlek hehe;P. Lite komiskt båda är från farsan med:D. Dansa bort depressionen hahaha!, det brukar han alltid sägaXD, men på något stämmer det. Gillar att rythmen gör en så sjukt glad och harmnonisk haha

https://www.youtube.com/watch?v=WMHsS0R0vGw

Likes

Comments