Jag vet inte varför men min hjärna älskar att grubbla över saker och ting, kan ha fått det från fadern som är oerhört intelligent, så pass mycket att han nästan har sneat på grund av det. Jag själv minns för några år sedan, för några sekunder i stan, så fick jag en rejäl ångestattack. Låter flummigt men plötsligt var jag Iivrädd för det jag såg och upplevde. Allt var skrämmande och främmande, det mest naturligaste och det mest vardagliga. Ansikten, den groteska träden med enorma rötterna, två ben på en kropp och dess rörelse för att ta sig fram, de spetsiga fingrarna på en hand, en massa människor med variationer med olika olika drag i ansiktet, människor över lag, skogens blad och enorma storhet, fåglarna och dess underliga utseende uppe i tomma intet osv.

http://satankeranna.blogspot.se/2013/06/vad-ar-existentiell-angest.html?m=1

Jag är helvetes glad över att jag slutat tänka så som innan, ett jäkla helvetes liv..var endast under en period dock. Ge efter pierre boken med äcklet så ska vi se hur många som inte tror att de skiter ner sig...oja det går att tappa bort verkligen. Stanna i verkligheten sa bildläraren till mig för några år sedan. Måla bort tankarna..


Likes

Comments

​ https://m.youtube.com/watch?v=w_Mn4__xnx0

Gymnasiet och andra minnen;)..

Likes

Comments

https://m.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY


God jul på er och njut av denna dag. God jul alla släktingar, kusiner, farbröder som är i Afrika just nu. Saknar er och önskade att jag hade kunnat vara bredvid er just nu..God jul mamma och pappa. God jul på er kära vänner..låt er famnas av julens värme och kärlek:).

Likes

Comments

Eftersom den inte vill ladda upp för stunden. "​ https://m.youtube.com/watch?v=mUzQv71iVeU" Det var en speciell tid. Som jag i bland blickar bak till...Hade jag haft chansen så hade jag visat dig den här låten. Förälskelse, spänning, flörtighet och på något vis blyghet men ändå kaxighet. En era som man i bland saknar då de talade om en viss förvirring och passion inför vuxenlivet...god jul odjudet och jag hoppas att du får en bra jul med dina små :).

Likes

Comments

Garvade seriöst när jag jag råkade på denna på youtubeXD...hahahaha "vi män måste ha lite friheter" Lol..resten är sjuk..

Likes

Comments

Jag och mobiltelefoner.  Hrm ..Denna lilla makaper som alla ständigt tjatar om. Vi är som två fiender. Vartenda jävel vet,  även föräldrarna. Jag suger Stenhårt på att ha mobilen på mig ständigt och jag är otroligt kass på att vara tillgänglig dygnet runt hela tiden. Jag bara är sån men tydligen stör det otroligt många. Mobilen är seriöst min svaga sida. 

Vet inte om det är en pinsam situation eller vad situationen säger. Men tydligen just då när jag absolut inte alls var tillgänglig så hade chefen ringt hem till föräldrarna och sökt efter mig. Min pappa sa att jag alltid var svår att få tag i och eftersom chefen inte fick tag i mig under en stunden så stod hon utanför dörren och plingade på!, vid tolvtiden utan som helst förvaring. Surprise! Och jag öppnar generat dörren.

Situationen blir ännu mer fucked up och pinsam när en arbetskollega plingar på vid halv tio tiden på kvällen och även här som en oväntat överraskning. Hon säger att chefen har försökt få tag i mig under den pyttelilla stunden jag hade mobilen avstängt. Tydligen hade de ringt till päronen en gång till utan resultat. Pinsamt då de undrar vad som försiggår mellan mig och mitt jobb. Iallafall jag öppnar dörren och chefen ringer upp kollegan. Allt slutar med världens utskällning.

Ja man är ju som man är:(.Det är fan inte mitt fel att världen styrs av denna lilla jävelskap dygnet runt. Men man kan väl inte gå runt och ha mobilen fastklistrad på sig..jag funderar på att ta  Karlssons lister och fästa mobilen på min ena arm som en lösning...

Likes

Comments

Samtidigt är jag sjukligt trött på människor som inte tänker eller vet vad de snackar om...visat denna intervjun tidigare. Gillar Eminem för att han vet vad han snackar om. Hans närvaro får andra att framstå som clowner..​

Likes

Comments